Sevdiğim insanı sonsuza kadar kaybettim. Allah beni kahretsin..

onu sevdiğimde ne kadar iyi yürekli bir insan ki benimle alay etmedi.başka erkekler gibi takılmak amaçlı bile olsa benimle zaman harcamadı..bana adım attı ama zamana inandı..reddetmedi.istese reddederdi başkası var kusura bakma derdi..zor değildi yani.çok açık sözlü bir insan olarak diyebilirdi.ki zaten o zaman bişeyler hissetmiyordu ama oda bana adım atarak bişeyler olsun istemişti.ama ben ne salağım ki sonradan biey yamadım.çocukta dalga geçiyorum sanmış boşvermiş.haklı..hata bende madem seviyosun peşinden koş birazcık..inansın adam.olmadı işte kavga ettim .o beni kırdı ben onu..sonsuza kadar küsüz küs de değil aslında bir daha karşılaşırmıyız bilmiyorum yani..o derece barışma ihtimalimiz yok..bana aşık olurmu bir gün bilemem.çok büüyk konuştuk..off kendimden tiksindim..adam sana şans vermiş.sevmediği halde buluşma teklif etmiş..senin triplerine katlanmış..yani trip derken ben onun için bişey yapmadığım halde oına diyordum neden bişey yapmıosun diye başka biri olsa başından salardı..ya of ebn ne yapıcam.. ?
Sevdiğim insanı sonsuza kadar kaybettim. Allah beni kahretsin..