Artık dayanamıyorum anneme nolur bakın bir..:(

annemle sürekli kavga ediyoruz annem beni diğer 3 cocuğundan cok ayrı tutuyr ben ne istese yapıyorum oysa :( bana düoki ' sen benim en büyük hatamsın,keske olmasaydın,niye olsaduysan''..bunları diyip duruyor bana hergğn ağlıyorum pencereden bksam ne bakıyosun diyor balkona bile cıkartmıyor bi bakkala gittim diye bana demediğini bırakmadı ben 18 yasımdayım ve annem bu yasta beni dövüyorr hırpalıyor bugünde dayak yedim ağlamaktan yastığım ıslanmıstı uyuyamadım burnum gözlerim kıpkırmızı olmustu..abim ne derse inanıyor bi erkekle konussam öldürüyorlar beni arkadaşım olsa bbile.ağlıyorum hala okad bıktımki hayattan annem babam kimse beni svmiyor bana şidddet uyguluyorlar hiiç birşeyde yapmıyorum ne dese tamam anne hmm deyip geciyorum üzmemk için ama bana ''anne deme bana''bile diyor bazen ''öl ,allah belanı versin'''diyr..bir anne kızına o..faişe falan der mi ? annem diyor çok yoruldum intihara kadar gitttim allahtan korktum..içim okadar doluki kimsem yok anlatack bari size anlatayım dedim nolur sizde bişyler deyin? daynamıyorum ölmek istiyorum..:( :'(?
Güncellemeler
+1 yıl
evet en küçük oluyorum ve beni okuldan aldı
Artık dayanamıyorum anneme nolur bakın bir..:(