Arkadaşlar annem aşırı baskıcı artık bıktım?

Arkadaşlar annem ve babam ayrı babamla konuşmuyorum sevgi flnda görmedim annemde genelde erkek kardeşime sevgi ilgi gösterir bana pek göstermez onun için aşırı sevgi açlığı çekiyorum eskisi gibi güçlü umursamaz olamıyorum annem dışarıya çıkmama izin vermiyor arkadaşlarımla kuzenimle bile dışarıya çıkamıyorum parka falan gidemiyorum liseliler parkta neler yapıyor falan diyor giydiklerime herşeyime karışıyor Instagramım bile yok hasta olduğumda arkadaşlarını sarılıp öpüyorsun diye hasta oluyorsun diyor anca arkadaşlarına hava at süslen diyor ve ben sadece güneş kremi ve renksiz dudak nemlendiricisi sürüyorum artık annemin arkadaşı bile kızın üstüne cok gitme diyor

Güncellemeler
1 yıl
Sonra bana küçük kızların sevgililerini övünerek anlatıyor şunun şöyle ilgili nazik zengin sevgilisi var diye anlatıyor bende arkadaşlarim gibi gezmek arkadaşlarımla buluşmak istiyorum sevgilide yapamıyorum sanaldan olmaz reelden olmalı ve buluşmak falan sıkıntı yokluktan tipim olmayan erkeklere aşık oluyorum zaten kolay inanıp bağlanan biriyim kendimi çok kötü hissediyorum sevgisizlikten bunaldım hep ağlıyorum
Arkadaşlar annem aşırı baskıcı artık bıktım?