Kızlar erkek arkdaşınız yanındayken şöyle erkek arkdşaınızın 2 kat ebatında güçlü kaslı yakışıklı falan biri görseniz bakarmısınız dürst cvblar istiyorum aa gözünüz kayarmı doğru söyleyin :D
Cevabın nedir?
Evet bakarim,,, :) Bu ille de o kisiyle birseyler olmasini istedigim icin degildir kesinlikle. Bu, insaniz, goze guzel ya da hos gorunen, normalin biraz disinda birsey gorunce ona olan ilgi ve hayranlikla ilgili birsey. Sevgiliniz ya da esinizi aldatmakla uzaktan yakindan alakasi yok yani... KIzlara, kadinlara bu davranistan oturu, ayip ve cirkin yakistirmalar yapanlara, bir erkek uyemizin , adam gibi adam diyebilecegi birinin yaptigi, yorumu okumalarini tavsiye ediyorum, baska da birsey yok soyliyecegim...
32 Yorumla- +1 yıl
+1 kesinlikle katılıyorum bu arada yeni şeyler öğrenmek adına o yazının linkini yollayabilir misiniz acaba?
En İyi Cevaplar
+1 yılBakarım neden bakmayayım :D Ya bakarsın ama sevgiline karşı duyguların değişmezki ne var bunda çoğu kişi bakar bence :D
01 Yorumla
Soran+1 yılben erkek olmama rağmen bakıyorum yaa haklısın bakmakta :D
+1 yılKardeş soruyla hiç alakası yok ama boyum 1.68 demişsin. Bu durumdan rahatsızsan Gravity Boots kullanabilirsin. Fakat eğer bunu kullanırsan günde en fazla 10 dk durmak gerekiyor yoksa beyine fazla kan gidiyor sağlığa zarar veriyor. Biraz da olsa boya katkısı var. Zaten yapmayı düşünürsen bir spor salonuna gidip gravity boots kullanmak istiyorum der fiyatını sorarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürederim gerçekten yaa çok saoal araştırcam peki bu ne kadar uzatır birde yaşım 25 yani sizin gibi genç değilim banada faydası olurmu :D
- +1 yıl
Çok faydası olmaz ama genede olur. mesela 18 yaşındaki bir insanla sizin bir olmaz onu demek istiyorum. Umarım işine yarar ^^
Bu soruyu tam tersi olarak erkeklere sorsan "Yanınızda sevgiliniz varken Mini etekli bir kız görseniz bakarmısınız doğruyu söyleyin?"
%80 erkek bakmam der ama karşısına dizinin üstünde bir mini etekli kız koysan kafasını her çevirişinde mutlaka göz kayar olay budur :))))10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok kaymaz biz sevdik mi kasa masa bakmayiz adamliga bakariz...
ama soyle bir durum olmustu benim sevgilim zayif. bir gun film izlerken basrol oyuncusi kaslı ve yakisikli idi ben bunu begendigimi soyledim o da baktim bir kac gun sonra gitmis internetten agirlik takimi almisti deli :D
deme ki bir oyuncu dahi olsa onu begenmemi kisanmisti aşkım benim yaa :)
simdi de bos yere canimi skmasa iyi olacakta...10 YorumlaBurada doğruyu söyleyen kızlara "Kaşar" vs. diyen geri kafalı erkekleride anlamak çabası. Siz sevgilinizle gezerken yanınızdan Adriana Lima geçse mal gibi bakarsınız size "Erkek Milleti işte" derler. Kızlar bakınca "Kaşar" mı oluyor?
10 Yorumla
+1 yılValla bakarım. Hatta onu sinir etmek için bak bak derim :D tabi önce bir sevgili bulmam sonrada onunla tarif ettfn gibi birini görmem lazm :D
14 Yorumla
Soran+1 yılşte böyle biri lazım bana :) bende bakarım çünkü bazı adamlar bakılmaycak gibi değil erkek halimle bile bakarım :D
- +1 yıl
Yani :D mesela sevgilim bana aynı şeyi yapsa tepki vermem. Verirsem sakadan bir trp atarm :D çünkü bende güzel bir kız gördüm mü ağzımn suyu akar :D
Soran+1 yılsen tam ben gibisin yaa :D ama öyle adamlar varki muhteşem yani :D bakmasan yazık olcak senin içinde kızlare :D
- +1 yıl
Ahaha :D öyle de abartacak kadar da bakmam yani :D lezbiyen değilim :D
+1 yılHertürlü :) ve belli ederim baktigimi ona da söylerim ama sonra onu sevdiğimi onunla mutlu oldugumu söylerim bir yerden bozup biyerden toplamak gerek :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah helal sana :) dürstolayımmı ben bir erkek olrak ben bile bakıyorum :D
+1 yılUmrumda olmaz açık ve net... benim için tüm erkekler o varken ölü :)
32 Yorumla- +1 yıl
Abartma ben bakarim erkeğim bide :) baktimda şahsen arkadaş olmadan biri vardi sürekli bakardim adam daki karizmaya :) gay felan değilim ha yanlis anlarsin sonra :) ama karizmaya ve güzele bakilir
- +1 yıl
O senin gorusun. Aşık olduğum adam varken kimsenin karizması veya güzelliği ile ilgilenmem...
+1 yılBakmam zaten sevgilimden baskasini gözüm görmez ama eğer sinir ettiyse bakar üff kaslara bak felan der gicik ederim :))
01 Yorumla
Soran+1 yılşte böyle biri lazım bana :) bende bakarım çünkü bazı adamlar bakılmaycak gibi değil erkek halimle bile bakarım :D
Hayir bakmam. Sevdigim erkek dunyadaki en yakisikli erkektir benim icin. :)
35 Yorumla- +1 yıl
Ya birak ben erkeğim ben bile bakarim karizma görürken niye bakmiyim hatta uzun uzun baktigim biri vardi :) eşcinsel felan degilim karizmaya bakilir
- +1 yıl
Halla halla tecavüz etsin demedik sadece yüzüne gözüne az baksin tamam asiri olsun demedik zaten
- +1 yıl
Bak o ayri birşey kiskanma sevmeyi gösterir ama sevgilimim kenan imirzaliogluna felan sadece sifatina bakmasi felan az sureli birşey diyemem ayni şekilde farah zeynep abdullaha herhangi cinsellik hissetmeden yüzüne gozune bakmamada o. birşey demesin hatta kenana birlikte bakak kenanla farahi ünsüz olarak düşün yoksa unluye herkes bakar :)
Bakarım ama karşılaştırmak için değil yanımda olan kişiyi çok seviyorsam karşımdakinin kaslı olup olmaması beni ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılCanima okumayacağını bilsem bir gözümün ucuyla merak etmiş olabilirim, kafamı kırar ama valla
01 Yorumla
Soran+1 yılwlla öyle bir erkek görsem ben bile bakarım kız arkadaşımla beraber bakarız hatta :D
Bakarim bakmazsak anormal. Sevgilimde bakabilir dogal bir durum göz bu sonuçta
06 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun bende böyle kaslı bir erkek geçse bende bakıyorum kimse bilmiyo tabiki :D
Soran+1 yılyok ama çok kaslı biri görünce engel olamıyorum gözün kayıyor :D
Soran+1 yıldalga geçme yaa :D
+1 yılBakarım, ondan da saklamam baktığımı. Gösteririm ona da.
02 Yorumla
- +1 yıl
Evet kesinlikle
+1 yılsevgilim 2 m 3 cm. ondan da irisini bulursam tabi ki bakarım bakakalırım vs :DD
08 Yorumla
Soran+1 yılben 168 im mesela benim gibi boylu birisi olsa sevgilin daha irilere bakarmıydın D:
- +1 yıl
evet. ben iri seviyorum. kusura bakma ama zaten 168 lik biriyle çıkmazdım.
Soran+1 yılufff yaa nabıcam ben :((((
Soran+1 yılöyle adamında herşeyi iri olur :D :D elleri ayakları falan :D
- +1 yıl
biraz öyledir tabi :)
Soran+1 yılbişey demedik allah sahiben bağışlasında :D
- +1 yıl
saol. bulmuşum dev gibi adamı mutluyum ya kolay bırakmam ben bunu :)
+1 yıl:) ben erkegim karizma olana bende bakarim taktik alirim belki de yiyecek gibi bakmayan kiz arkadasim olursa birşey demem ama etraf abaza kiz dolu anasini satiyim ne fantazi kuruyolardir inş sevdiğim kişi onlardan değildir yoksa karizmaya bakilir :)
00 YorumlaErkekler de öyle bir yazmış ki gören kafalarını yerden kaldırmadan yürüyorlar sanır.
00 Yorumla
+1 yılkaslı erkekleri sevmiyorum
ama gerçekten yakışıklıysa bakarım00 Yorumla
+1 yılBakmam gözüm sevdiğinden başkasını görse belki fark eder bakarım o yüzden görmüyorum
10 Yorumlao zamn sevgilimle konusamıyorum ben bakmam ya
resmen bakarak sevgilimi aldatmıs olurum olmaz04 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ben erkeğin eğer o karizmatikse bakarim niye bakmiyim :) belki taktik kapariz
- +1 yıl
Yahu tercih meselesi değil sadece görsel olarak iyi bakarsin sevgilim öyle sapiklik yapmadan bakcaksa sorun yok birşey demem :) valla benim arkadaş olmadan önce baktigim erkek vardi karizmatikti bakiodum ne var bunda gay felan değilim ama adam çekici :)
Tabiki bakarim bakmam ona bsey hissetmem anlamna gelmyr
00 Yorumla
+1 yılBakarım bide ona gösteririm elalem ne kaslar yapıyo diye
13 Yorumla
- +1 yıl
Ben başka erkeklere bakarım ama o başka kızlara bakamaz gözlerini oyarım
Soran+1 yılhahaha başka erkeklere ikiniz baklabilirsiniz yani tek yol bu görünüor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim aklım da gözüm de sevgilimde ;) yanlışlıkla baksam kafamı kırar :D
00 YorumlaSonra kadına şiddete hayır. Kusura bakmayında böyleleri hakediyor.
20 Yorumla
+1 yılişte bölesi tiplerde benim eşim olcak ona üzülüyorum en cok.
00 Yorumla
+1 yılbu kızlar ne vicdansız çıkmış bakarım diyorlar bir de :/
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bakarım diyen kızlara yazıklar olsun erkek aynısı yapsa naparlar acaba bunlara nasıl güveneceksin ki bu gün bakan yarın aldatır öbür gün terk eder...
00 YorumlaBakarım gösteririm ve bak bak örnek al derim :D
21 Yorumla
Soran+1 yılşte böyle biri lazım bana :) bende bakarım çünkü bazı adamlar bakılmaycak gibi değil erkek halimle bile bakarım :D ama örnek al deme :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınların kıskandırmak için gösteririm demesi kıskandırmaz soğutur onu söylyim
10 YorumlaBakarım aha taş derim 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılaynı tepki :D
+1 yılyanımdakinin tırnağı olamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani :)
+1 yılgöz kayar da gönül kaymaz :)
00 Yorumlaseviyorsam asla bakmam.
00 Yorumla
+1 yılöylesine bir sevgiliyse tabi bakarım
014 Yorumla
Soran+1 yılsorun yok :) ben bile bakıyorum öyle erkeklere
- +1 yıl
gel de bakayım yavrum :D
- +1 yıl
bu lafın üstüne bu denir :D
Soran+1 yılabi 185 boy birde kaslıysan ben bile bakarım yani :D
- +1 yıl
ahaha :D
Soran+1 yılgülmee :) ama br düşün 168 tüysüz kassız birde 185 kız gibi kalırım yanında :D
- +1 yıl
ahaha :D öyle
Soran+1 yılpilatese gidiyorum sabahlaro arkamızda badi salonu sürekli bakıyorum wlla :D ama tam gözümün önüne manzara koymuşlar :D
- +1 yıl
sen de abartma
- +1 yıl
ben baksam neyse de sen ne alaka:D
Soran+1 yılbizimde canımız ve gözümüz var heralde :D
- +1 yıl
kızlara bak
Soran+1 yılonlara bakyorum zatende kızlar artık gizemi kaybetti yaa hele şu son şortlar çıkıya kısalıkta şort giyince tüm kızlar görebilceğimiz tüm malzeme zaten meydanda olduğu için artık :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilime bilem gosteririm
06 Yorumla
Soran+1 yılişte böyle biri lazım bana :) bende bakarım çünkü bazı adamlar bakılmaycak gibi değil erkek halimle bile bakarım :D
Cevap sahibi+1 yılevet. Maşallah onlara
Soran+1 yılbirkere İstanbul'da daha çok görebilmek için takip bile ettim :D kısa bir süre tabi yolumu değiştirdim taksimd :D
Cevap sahibi+1 yılGay misin?
Soran+1 yılyoooo
- +1 yıl
Ne alaka bende bakarimki :) karizmatik felansa soran gibi takip etmem tabi sapiklik Lanka o :)
+1 yılistemeyerek olsa da bakarsın
02 Yorumla- +1 yıl
Yuru be ben bile bakarim erkek olduğu halde hatta arkadaş olmadan önce arkadasima sürekli bakardim eşcinsel felan degilim ama karizmaya bakilir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şey kasla olsaydı
01 Yorumla
Soran+1 yılorda kası olanın heryerde kası olur onu diyorsan :D
+1 yılBu kızlardan uzak durun l*n ne kalitesizler
10 Yorumlaişte buna kaşarlık denir
10 Yorumla
+1 yılBakarım o. O
01 Yorumla
Soran+1 yılben erkeğim ben bile bakıyorum sorun yok :D
+1 yılbakıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKESINLIKLEEEE!!!
04 Yorumla
Soran+1 yılbakarsın yani :D
- +1 yıl
Aynen :DD
Soran+1 yılbende bakıyorum kınayamaacam haklısın yaa :D
+1 yılMaalesef eveet :D
08 Yorumla
Soran+1 yılyooo dürst söylemen güzel :) bişey deyimmi ben bile bakıyorum :D
- +1 yıl
:D bakılıyo ama ya istem dışı yani
Soran+1 yılya bazen öyle adamlar oluyorki manzara gibi vücudu var :) dalga geçme ama ben bir keresinde gideceğim yeri bırakıp arkasından gitmiştim :D
- +1 yıl
Hahahhaa iyimiş :D
Soran+1 yılkendimde kas açısından bir kızdan farksız olunca olmayana özenç oluyo :D :D
- +1 yıl
E doğal olarak
Soran+1 yılçok modern birisin gbi geliyo bana tepkilerin çok güzel ;)
- +1 yıl
Öylemiymiş 😮
+1 yılNayn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakarim tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol dürst söyledğin için bende olsam bende bakarım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakarim evet.
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal sana doğru söyledğin için :D ama fark ettirmezdin dimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bakarım :D D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeminle bakmıyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar sevgiliniz yanındayken çok kaslı ve ondan daha güçlü ve yakışıklı bir erkek görseniz bakarmısınız dürüst cvblar bekliyorum :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne