Her ikiside demeyin ikisini karşılaştırdığında hangisi ağır basar yani karşınızda kaslı seksi bir erkekmi olsa daha çok hoşunuza gider yoksa yakışıklı tarz bir erkekmi? Fotoğraflar örnek amaçlıdır..
Kızlar kaslı bir erkeğemi - yakışıklı bir erkeğemi karşı koyamazsınız?
Valla ikisi de insanı çekici kılıyor bence tabi önemlisi kastır bana kalırsa sonuçta yakışıklı olsan bile adam gibi bir vicudun olmadığından çekici durmazsın ama buna kas eklersen on numara olursun. umarım dediğimi anlatabilmişimdir
o gösterdiğin 2 resimdeki adamlar zaten fıtness model onlar sporcular tipleride düzgün son 2 resimdekilerde aslında vücutlular o zac efron falan vücut vardı onlarda abd -avrupa lılar ekran önündelerse zaten çoğu vücutlu oluyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vücuduyla ön planda değil ama zac efron tipiyle ön planda. ayrıca tipleri düzgün diye sormadım zaten yakışıklı diye sordum son 2 si yakısıklı ama ilk baştakiler kaslı sadece.
Eğer ikisinden birini seçmem gerekirse yakışıklıyı seçerim neden derse yakışıklıyı kas sahibi yapabilirsin ama kaslıyı yakışıklı yapmak biraz zor :D:D:D
Yahu arkadaş kıtmısınız anlamakmı istemiyorsunuz tövbe tövbe ya :D ayrıca sendede çok güzel yüz ve 90-60-90 vücut varki herhalde böyle ithal mal alır gibi sipariş veriyorsun :D
Ama herkes bilir zac efron'un kasli bir beyfendi oldugunu ve bence fizigiyle onde tipinde is yok. soruna gelirsek 1. dense 3. yu tercih ederim ve bu yuz guzelligini onemsedigimi gosteriyo sanirim
Tipinde iş yokmu? dalgamı geçiyorsun sen o adam kas yapmadan öncede ilgi sahibiydi kasıyla ünlenen birisi değil tipiyle ünlenen birisi. evet yüzü önemsiyorsun net cevap olmuş sağol :D
Yahu odul torenine adami sirf t-shirtunu cikarsin diye cagirdilar :D o zamanlar yasi kucuk insanlara hitap ediyodu ki bence gercekten suratinda is yok. olsaydi zaten hollywoodda karsimiza sikca cikardi
Hollywood modellik yerimi oyuculuk yerimi bir iyi bak istersen. Bu adam tipi olmasa o kadar filmlerdede oynamazdı zaten merak etme. Ayrıca sen beğenmiyor olabilirsin anladık ama bu adamın yakışıklı olduğu gerçeğini değiştirmez ;)
Hollywoodda cirkin bir tane oyuncu yok bu sans mi sence? birinin yakisikligi gerceklik olamaz cunku kanitlanamaz. yani oznel. nesnel olmayan biseydir guzellik :) neyse guzel soru
Hollywoodda değilmi? iyi bak bir bence :D sinema.mynet.com/.../16 Adamı tüm dünya yakısıklı kabul etmiş sen etmeyincemi öznel oluyor? he yavrum he sensin.
Gercekten hollywood dediginde aklina disney cocuklari geliyosa vay haline ve evet guzellik kanitlanabilir bir bulgu degil bu yuzden ozneldir. bu kadar mi algin kapali? Ayrica bu adami begenmemem niye batti bu kadar sana o da tartisilir.
Burada ömürlük al kullan demiyoruz ilk görüşte hangisi çekici diyorum bir gecelik olur yaz tatili için takılmalık olur herifi alıp sana göre şekillendirmeyecez yani :D
En İyi Cevaplar