Yakisiklilik cok ønemli, mesela turk kadinini kolayca yataga atabikirsin yakisikli isen..33 34 yasinda kadin yaş faktörünu bile sorun etmedi cocuk yakisikli zayjf diye. Aci ama gercek.
A. ma oglan her hafta bir kizla, olgun sevdigi icin olgun kadinlar 30 lu yastakiler yakisikli gordumu yatiyo onla.. İzmir'de boyle. +18 Videosunu gonderdi bana cocuk kadin bunj yakisiklim diyo buna iliskideyken
Evlenmeden yapmam icin yakisikli olmam lazim. Bende istiom onun gibi cok kadinla yatmak. Napicam yaa estetikten baska care yok. Kadinlar ona verio cunku zayif yakisikli diye. Estetikte pahali napim ben simdi abla söyle
Yaptığı çokmu mantıklıda ona özenmek istiyorsun o zaten belasını bulur. Sen onun gibi olmak zorunda değilsin. Kendini onunla kıyaslayarak daha çok üzülürsün. Kendi hayatına bakabilirsin.
hayir kizlar onla yatmak istiyo ama yakisikli zayif diye, belasini bulmuyo hic dedgin gibi olsa keske, Onyn gibi olsam cok kadinla yatardim ama bu halimle 1 kadinla bile yatamiyom. Her hafts bi kadin buluyo eve atiyo ben estetik olmazsan yandim 😭
Hmm ama kadin oglsna cok yakisiklisin falan diyo videoda duydum. 30 31 yasinda kadin bak. Oglan vucut yok 60 kg bisey ama tip var. Kadinda yakiaikli oldugu icin yatmistir de mesela. Dedigimj onaylayabilirdin
Kızlar Ne Diyor
Anlaşırsam evlenirdim
Senden 6,7 yas kucuk olsa ama yakisikli fit. Olur muydun harbi birlikte
Durust ol
Evlendikten sonra düşünürdüm
Hmm benim arkadasim yakisikli zayif oldugi icin 24 yasindayken 33 yasindaki kadinla yatti. Demekki tipsiz olsa kadin onla asla yatmazdi yaşı bahane edip.. yakisiklilik yas farkini kapatio oyle mi
Yakisikli olmak yetiyo yani haksizmiyim?
Tamam yakışıklı olabilir fakat her kadın aynı değil. Demekki kadın umursamıyor evlilik dışı ilişkiye
Yakisiklilik cok ønemli, mesela turk kadinini kolayca yataga atabikirsin yakisikli isen..33 34 yasinda kadin yaş faktörünu bile sorun etmedi cocuk yakisikli zayjf diye. Aci ama gercek.
😕😕😕😕😕
Anlamıyorsun heralde beni ben şahsen istemiyorum ciddi düşünüyorum
Çoğu kadın öyle
değil
A. ma oglan her hafta bir kizla, olgun sevdigi icin olgun kadinlar 30 lu yastakiler yakisikli gordumu yatiyo onla.. İzmir'de boyle. +18 Videosunu gonderdi bana cocuk kadin bunj yakisiklim diyo buna iliskideyken
Turk kadinlarini tanidim. O yuzden estetik olucam😭😭😭😭 neden boylesiniz yaa bende isterdim o kadinls olmak ama yuz vermedi bana
Evlensen daha iyi
Evlenmeden yapmam icin yakisikli olmam lazim. Bende istiom onun gibi cok kadinla yatmak. Napicam yaa estetikten baska care yok. Kadinlar ona verio cunku zayif yakisikli diye. Estetikte pahali napim ben simdi abla söyle
Nolur bi tavsiye ver bari
Evlilik haric bir tavsiyen var mi estetik ol diyebilirsin mesela
Yaptığı çokmu mantıklıda ona özenmek istiyorsun o zaten belasını bulur. Sen onun gibi olmak zorunda değilsin. Kendini onunla kıyaslayarak daha çok üzülürsün. Kendi hayatına bakabilirsin.
hayir kizlar onla yatmak istiyo ama yakisikli zayif diye, belasini bulmuyo hic dedgin gibi olsa keske, Onyn gibi olsam cok kadinla yatardim ama bu halimle 1 kadinla bile yatamiyom. Her hafts bi kadin buluyo eve atiyo ben estetik olmazsan yandim 😭
Onun gibi olmak icin neler vermezdim. Estetik olmaya bile raziyim. Belasini bulmuyo ki serefsiz
Ozaman kendine bak.
Tipimi nasil duzeltebilirim mesels? Yardim eder misin
Yakisikli degilim cunku, tipimi nasil cekici yaparim?
Önce spora başla. Ondan sonra tarzına değişiklik kat
Hmm ama çirkin ve bakimsiz erkegin hic sansi yok cinsellikte dimi?
ne kadar küçük
Mesela sen 25 yasindasin o 20
5 yas cok fazla erkeğin kucuk olmasi icin
Ams cok yakisikli fit ise nefsin yine ister ama.
Yqlan mi. Bende duyom kadinlar 35 yasinda ama 25 yasindaki oglsna sulanio yakisikli diye
nefsim istemez. onu kucuk goruyosam oyle bir sey dusunmem. ki erkeklerin kadinlardan daha kucuk olmasi onlari partner gormemizi engelliyo genel olarak
Hmm ams benim yakisikli arkadasim 30 yasinda kadinla yatti buna ne dicen.
herkesin karakteri bir değil. madem bunlari bilip boyle dusunuyosun ne diye sordun
Oglan zayifta bisey bide 24 yasinda. Kadinin cacigini cikardi.
Cunku yakisikli diye yatti kadin onla
Oglan Tipsiz olsa asla yatmazdi 30 yasindaki kadin. Yalan mi videosunu bile gordum. Kadin gayet mutluydu
Senden sunu demeni bekliyordum. Eger erkek yakisjkli ise kadin buyuk bile olsa onla olmak ister
her zaman bekledigini alamazsin? 🤷
Hmm ama kadin oglsna cok yakisiklisin falan diyo videoda duydum. 30 31 yasinda kadin bak. Oglan vucut yok 60 kg bisey ama tip var. Kadinda yakiaikli oldugu icin yatmistir de mesela. Dedigimj onaylayabilirdin
onaylamak zorunda degilim. senin gibi dusunmuyorum
Hmm ama tipsiz olsa idi o kadinla yatamazdi burada hem fikiriz kabul et. Kadin guzel bide
değiliz.