Kızlar sizden 10 cm kısa bir erkekle çıkarmısın.
Görünüşü düzgün temiz yakışıklı işi gücü yerinde?
Kızlar sizden 10 cm kısa bir erkekle çıkarmısın.
Görünüşü düzgün temiz yakışıklı işi gücü yerinde?
Erkeklerde boy Türk kızı için hemen hemen (%98) her şey demektir, çevremde ve sosyal medyada işi, gücü, başarıları, sosyal statüsü çok iyi olup da sadece boyu yeteri kadar (kızların gözünden) uzun olmayıp da aldatılan ya da ilişki için şans verilmek istenmeyen, sadece arkadaş gözüyle bakılan birçok erkek tanıyorum.. Ve bu kişilikteki kızlar 10 cm kısa ama yakışıklı ve işi gücü yerinde biriyle çıkmaktansa, 30-40 cm uzun bir geri z. kalıyla sevgili olmayı tercih ederler, bizim kızların da iq su bu kadar çalışır. Reçetene yabancı kızlarla iletişim kurmanı ekleyip cevabı sonlandırıyorum..
Türk kızlarının o kadar da acımasız boy takıntısı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca boy ile ilgili takıntım yok. kendim için sormuyorum
Bende bir arkadaşın için cevapladım dostum.
1.58 boyumla benden kısa olma ihtimali yok
Yani
Boy konusunu gözünde acayip büyütüyorsun bence 😌 10 cm kısa ama yakışıklı, bakımlı, karakteri güzel, işi gücü yerinde biriyse kesinlikle çıkarım 🙋♀️ Sonuçta akşam kafanı yastığa koyduğunda boyunu değil, sana nasıl hissettirdiğini düşünüyorsun. Enerji uyuyorsa, saygı varsa, güven varsa gerisi detay 💫 Sen boyunu dert ediyor musun, yoksa çevren mi takılıyor? 🧐
Cevap
3Cevap
çıkmazlar
Benden 10 cm kısa bir erkek, bana yakışıklı gelmez
Yakışıklı olmak ne demek peki sence?
10cm çok
kaç cm kısa olursa çıkarsın
Çıkmam
hayır
Boyun kac ki
Hayır
Sanmam