1.68 boy erkek için kısa tamam ama kısalar ölsün mü. 1.50 boyundaki kızlar bile 1.85-1.90 boyundaki erkeklerin peşinden koşuyor?
Çıkabilirim
Çıkmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dostum, bu soruyu yalnış yerde sormuşsun. Burada ki cevaplara bakıp moralini bozma, çünkü medeni bir kadın senin yüzünü, karakterini, vucut şeklini çekici bulduktan sonra boyunu farketmez bile. Burada ki çoğu kişi kenar mahalle kültürüyle büyümüş ve erkek algıları sadece boydan cüsseden ibaret.
Kendimden 10 - 15 cm daha uzun boylu kızlarla çıkan bir erkek olarak söylüyorum bunu. Buradakiler ne dediklerinin farkında değiller.
Çok kitap oku, TV izleme, Genel Kültürün yüksek olsun, sanatla uğraş, mesleğin her ne ise, onda en başarılı insan ol. Ama her şeyden önce iyi niyetli, kadına değer veren bir erkek ol.
Spor yap, fit ol, ama çok aşırı vücut yapma, modayı takip et, bakımlı ol.
Buradakilerin ömür boyu hayal bile edemeyecekleri ortamlara girer, yanına yaklaşamayacakları kişilerle beraber olursun, inan bana. Modern dünyada boy diye bir kavram yok.
Dünyanın en güçlü erkekleri ve en seksi kadınları kısa boylduru.
örnek
Vladimir Putin, Kylie Minoge :) :) :)
Teşekkürler, çok güzel cevap yazmışsın ve sonuna kadar haklısında.
Şu çıkmam diyen hatunlar aşkı boyda mı bulacaklarını mı sanıyorlar? Aşk belkide o kısa boylu doğru adamda ama onlar direkt boydan dolayı elemeyi seçiyorlar. Sonra neden doğru kişi, aşk neden benimle değil diyerek sitem ediyorlar. Sadece elalemin yorumları üzerine hareket ediyorlar. Elelam ne der yakıştırmazlar vs vs. Bunlara göre yaşarlarsa kendileri kaybedecekler..
Senin tipin gayet yerinde ve fotoğrafına bakıp analiz ettiğimde doğru insan olduğunu karakterininde çok temiz kaliteli olduğunu anlayabiliyorum. Eğer sırf boydan dolayı seni eleyenler olursa onların mağduriyeti olacak..
Eyvallah. EİC kesinlikle buydu ama acele seçtim kusura bakma.
seviyorsam isterse 1.60 ollsun önemi yok.. önemli sevgi boy değil.. boyu olur 1.90 ama insan değildir boyu olur 1.70 ama adam gibi adamdır.. boya bakmak saçma.. tabii ki her kız ister sevgilisi dalgan gibi uzun olsun ama olmayınca olmaz.. sevgi saygı önemli :) ben takmam..
güzel cevap
düşündüğümü söyledim sadece :)
Çok zayıf ufak tefek olmamalı Giyim kuşamına saç sakalına itina göstermesi şansını yükseltir
Cevap
6Cevap
Adam 1.90 boyunda kızlar benimle çıkarmısınız yazmamışki, hepsi atlamış hemen senden uzunum çıkmam diye :D Şuraya bunları yazan kızlara lafım, hergün haberlerde kocası şöyle dövdü böyle vurdu diye haberler görüp duruyorsunuz ancak hala sadece görünüşe önem verip boyuna bakıp belkide size hayatınızda görmediğiniz kadar değer verecek birilerini siliyorsunuz. Aşık olma gibi duyguları nasıl böyle sınırlandırıyosunuz şaşırıyorum...
Devede de boy var ama eşşek yediyo derler yediyo goturuyor anlamında delikanlılık boyla değil yurekle olçulur usta sen burada ki dişilere bakma ;)
Boya göre değil sevip sevmemeye göre çıkarım boyum 1.81 ama tabi ki çıkarım :)
Benle aynı boyda biriyle mi? Büyük konuşmayım ama asla.
bir kız 1.68 im diyorsa 1.65 tir :D
Devenin boyuda uzundur ama esegin arkasindan gider;) önemli olan akil ( uzun boylular hakaret olarak saymasin lütfen)
Tabiki çıkarım , yakışıklı olması ya da boyu önemli değil aşk bu
Buradaki Kezbanlara ne bakıyorsun kardeşim 2 cm uzunum sadece senden ama... :))
Ulan ben 168 im bizi niye öcü gibi tanıtıyonuz ? :D
kızlar sevmiyor bizi. yorumları okudum. hepsinin tek derdi uzun boylu erkekler.
Hayır değilsiniz, kendi adıma konuşacağım. Bir zamanlar 1.65 boylarında hatta benden 1 yaş küçük bir erkekle çıktım. Ben de zaten selvi boylu değilim 1.57-yim. Bence 1.68 kime göre neye göre kısa. Mesela bana göre değil fakat 1.80-1.90 çok uzun (benim için) ama 1.70 kızlar için normal. Yani herkesin bakış açısı ve algısı diyelim. Moralini bozma böyle şeylere çünkü gerçek aşk en beklenmedik anda gelir yani sen birine aşık olunca "ay bu kısa bundan olmaz" diyorsan demekki aşık falan değilsin, aşık olunca insan kör olur. Neyse aşk felsefesi yapmayacağım. Sonuçta görünüşümüzü biz seçmiyoruz.
165'im. Şimdi topuklu falan giyemem bir 10 cm lazım arada.
1.68 boyunda yakışıklı erkek olmaz
netten hepinizin gotü düşüyor ama ;)
Götü düşenlere söyle onu
+1.
Adam olmadıktan sonra neyleyim boyu posu!!
176 yım dostum mümkün değiş
Benden fazla kücük olmaz :D
1,77 olduğum için olmz
Land Rover ya da bmv aracın yoksa işin zor
Kanka senin piyasan 1.55 1.65
Benden uzun olsun. Tatli olsada cikarim. :)
Ben minyonum ama çıkmam.
Hayir benden kisa erkekle nasil cikayim
Seversem olur.
1.79 um sence
cıkmam. s
boyum 1.74 sence?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar