365 deki adama benziyor ama kültür dil bilgisi 0
Ilgisini çeker miydiniz?
Ilgisini çeker miydiniz?
Cevap
11Cevap
Mesele kasta degil lan beyinde embesiller zeki edepli ve sadik olanda yarin birgun o kasli eleman goturur bi yere sever seni sonra birakir aklini basina getirir
Aslında olay erkekte kızı kandırıyor kıza yazık kız da işte kaptırıyor kendini
Kız eğer hayatı boyunca sarılacak bir dalı yoksa ilk ilgiyi çok beğenir bu açıdan bak biraz da
skis kankası olarak kullanacak kızlar olacaktır canısı
O ne demek
yani sevgili olmaz ama zevkine skisir yalnız unutma yaptığın tarifteki tür cahil olur skismeside dandik olur bir iki yapsan sende bu bilmiyor becremiyor aq der soğursun.
Erkekten mi bahsediyorsun kızdan mi
öyle tiple takılaacak kızdan. sen zor anlıyorsun belki sen sevgili olup zevk alabilirsin bence dene tencere kapak usulü.
Sen bana laf mı sokmaya çalışıyorsun tencere kapak falan he? Yaşın 45 hala nasıl konuşacağını bilmiyorsun
:D seni önmsemiyorumki konuşmama dikkat edeyim. kafan az çalışıyor o yüzden sanaa uyabilir denemelisin.
Boş beyinli biriyle ne kadar süre ömür geçirebilirsin ki
Sorma öğrenmek ayıp değil ama ben öğretiyorum
Bunlar dış görünüş meraklısı tipler Güzellik kas hersey bir kazaya bakar
Seçimler sadece kasa ve tipe göre olursa kullanılır bir muddet sonra buraya ağlamaya gelirsiniz
0 dil bilgisi ve kültür ile yaşaması mucize gerçekten.
Bırakılır mı öyle erkek, ben buldum bi tane kaslı yakışıklı hemde bamya değil patlıcan, kendime aşık etmeye çalışıyorum
Ne yapiyon kanka öpücük mu attiyon snaptan gdhsj
Elimden gelen her şeyi anladın dimi :D
Yok anlamadım valla nude mu
@kaiRex senlik bir olay değil sen git
O bana attı ben ona sonra date çıktık ertesi gün yattık müktü
Sizinki tek gecelik ilişki gibi olmuş ama
Evlilik falan zor olur yani
Tek gecelik diil ya, ayda bir iki kere atıyom yatağa, yoksa kapıcaklar çocuğu
İşininizi görüp bırakırsınjz
her şey ona bağlı ise yazık olur
Uyum yoksa bırakırdım
Hayır öyle insanlardan direk soğurum
utanç verici bi soru
Olumsuz özellikleri daha baskın
bırakmazlar
Fshshah bırakmayan çok
evet çok :D
Sadece fizik mi önemli
Djjdjdkdkfkfkf nickli hesabım donduruldu😞
Iy hayır
kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Şimdi dürüst olalım, kaslar ve yakışıklılık ilk anda dikkat çekebilir, ama konuşacak bir şey olmadığında bu çekim çabucak sönüyor. Fiziksel çekim süper, ama insanı esas bağlayan şey, ortak bir sohbet, derinlikli bir paylaşım, belki biraz mizah ya da akıl! 🧠✨ Eğer biri "365'teki adam" gibi yok sadece görüntüyle kalıyorsa, uzun vadede çok zor. Hem kası hem kafası olanı bulmak dileğiyle! 😄