Çok yakın kız arkadasima çıkma teklifi etmem ve sonrasi?

1 senelik çok aşiri samimi kiz arkadasima bugun teklif ettim yüzü asildi aglayacak türden üzüldü hic konusmadık özetle saat 11 konusmak istersen bulusalim dedim aksam 11. Tamam dedi konusalim beni onlarin evinin ordaki bir parka götürdü sustuk uzuk süre bakistik konusmayacakmisin dedim sen konuş önce dedi konusmadim uzun sure konusamadi cesaret edemedi ben uzun uzun konustum gözleri doldu sustu 10 15dk konusmadan bekledik yan yana koluma sarildi kafasini omzuma koydu sıkıca sarildi aglayarak ahmet noluuuur arkadas kalalim dedi sesimi cikarmadim bende sarildim elimi cekmeye calistim tamam tamam diye daha cok sarilmaya calisti sırtini sivazladim biraz sonra biraz oturduktan sonra kalktik baktim bu iyi degil kendime cektim sarildik neyse birakicam evine bana dedi sonra konusucaz ama lütfen diye konusmuyacagiz dedim bu konunun daha konusulacak tarafi yok dedim surat asti neyse benim teklifime kesinlikle ne evet dedi nede hayir dedi kendine bir söz vermiş kimseyle cikmayacagim diye boyle diyor çok moralim bozuk kararsizim ne yapsam diye
Çok yakın kız arkadasima çıkma teklifi etmem ve sonrasi?