Çok yakın flörtleştiğim kızın görüşmek istememesi?

Yaklaşık 7 aydır tanıştığım bir kız arkadaşımın bitmeye yakın durumda 3.5 yıllık bir ilişkisi mevcuttu. Ben ise ilişkisi hakkında şeyler dinlemek istemediğimi söyledim. Bu süreçten sonra beraber sık sık vakit geçirdik bol bol mesajlaşırdık ve hep flörtleşme düzeyindeydik en azından bana öyle gelmişti.

Sonrasında ilişkisini bitirdiğini hissettiğim bir anda kendisinden hoşlandığımı söyledim ve bunu bir karşılık beklemek için söylemediğimi, sadece içimden geldiğini belirttim. Sonrasında ilişkisinin bitmediğini, bana karşı öyle şeyler hissetmediğini söyledi.

Ben de haliyle kendisinden hoşlandığım için ve bu hislerle arkadaşlığımı sağlıklı bir şekilde yürütemeyeceğimi bildiğim için konuşmayı azalttım. Ardından bir kaç gün sonra hiç mesaj vs. atmadım, arayıp sormadım.

Sonra bana mesaj attı ve seni üzdüm mü gibisinden yokladı. Ben de hayatıma devam ettiğimi, hislerinin karşılığı olmadığı için bu duruma üzülmemin gereksiz olduğunu belirttim ve sonrasında sürekli benimle konuşmaya çalıştı. Aradan 1-2 hafta geçtikten sonra ilişkisini bitireceğini söyledi ama benim için bitirmeyeceğini, sadece bitmesi gerektiği için bitireceğini bana söyledi.

Aradan 3 hafta gibi bir süre geçti ve biz bu süreç boyunca tekrar eskisi gibi flörtöz şekilde samimi olduk ancak 4 gün önce yılbaşından bir gün önce işler bir anda karıştı. Her şey çok güzel giderken birden benimle bir süre konuşmak istemediğini (birkaç gün) kendini geri çekmek istediğini söyledi, ben de cevap olarak nasıl istiyorsa öyle davranabileceğini söyledim ve konuşmayı bitirdim. Aradan 3 gün geçti hala bana bir geri dönüş yapmadı.

Bana geri dönmesini elbette isterim ama o istemedikten sonra bunun için bir çabamın olmaması gerektiğinin farkındayım. Sizce böyle davranmasının sebebi ne olabilir?

(ikimiz de aynı yaştayız)

Çok yakın flörtleştiğim kızın görüşmek istememesi?