Hayır diyeceğini bilsem de o kıza teklif etmeliyim?

Okul projesi bahanesiyle bir kızla tanıştım proje içinde epey uyumluyduk çekici buldum ve ilgimi belli ettim

-Malzeme almak için onu alışverişe davet ettim

-Kısmen de tepkisel olsa da onu proje için kütüphaneye gelmesi için davet ettim

-Karşılıklı Not ve ders için teklif ettim

-devamlı denk geldikçe onunla konuşmaya çalıştım

ama tepkileri olumsuzdu hemde inanılmaz olumsuzdu

Whatapp'tan bana epey geç cevap dönüyordu xD 12 saat sonra

not ve diğer tüm tekliflerimi reddetmişti

yani ama proje bahanesiyle beni telefondan aramıştı mesela ve konuşmuştu yani genelde işi olunca düşüyor gibi görünüyor açıkçası o kızı hala istiyorum ancak bugün yaptığı şey sonrası beni epey garip hissettirdi

dersten çıktı bende dersten çıktım ardından koridorda ben onun arkasındayım kapıdan çıkacaktım dürüst olayim amacım onu gözetlemek değil proje bahanesiyle yan yanadık o sebeple benimde çıkmam biraz kafa karıştırıcılığı yaratmış olabilir

ama benim duyacağım şekilde koridorun ortasında ay yolumu şaşırdım diyip çıkış kapısından çıkmaktansa sağ tarafa döndü ben ise yoluma devam ettim ancak onun bana mı yapıldığını bilmiyorum.

Doğrusu onun instasını takip isteği atıp atamayacağımı soracaktım ama büyük olasılıkla reddedileceğim sizce gerek var mı?

Kız genel olarak Soğuk birisi herkese karşı ve pek benimle de konuşmuyor ve ilgisi yok gibi uğraşmaya değmez değil mi özellikle son hareketi sonrası

Hayır diyeceğini bilsem de o kıza teklif etmeliyim?