Arkadaşıma açılacağım ama onu kaybetmekten korkuyorum.. Açılsam cevabı olumlu olur mu ki?

Özellikle kızlar yorumlasın lütfen...

Arkadaşlar Selen diye bir arkadaşım var aramız çok iyi ama epey iyi, sürekli beraberiz; birlikte sinemaya gideriz, kafede takılırız, havuza gideriz, birbirimizin evinde kalır ve film falan izleyip beraber yemek bile yaparız... Yani bizi tanısanız 2 arkadaş değil karı koca sanarsınız :) Ama sadece arkadaşız :/

Kanka kardeş kullanmak yok zaten "güzellik, yakışıklı, cancağız, balım, tatlım" filan konuşuyoruz sürekli ama ben onu sadece bir arkadaş olarak görmüyorum. Seviyorum ancak belli etmiyorum. Ceren diye bir arkadaşımız var ikimizin de samimi dostu güvenirim ona sır çıkarmaz ona bu durumu söyledim o da bana belki seni çoğu erkek gibi olmadığın farklı anlamlarla yaklaşmadığın için seninle bu kadar samimi olabilir dedi ben orada koptum zaten ne yapsam bilmiyorum; acaba açılsam cevabı olumlu olur mu ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Ikimizde birbirmizi taniyali beri kimseyle yakinlasmiyoruz yani ben yakinlasmiyorum o niye oyle bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ağzını aramak için hani bize enişte adayı yok mu diye sormuştum. Oda bana "benim prensim belli zatende sapşal beni görmüyor" dedi. bir düşündüm benim kadar samimi olduğu hiçbir erkek yok olsa tanırım çünkü 7/24 birlikteyiz acaba beni kastetmiş olabilirmi ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum verdiğiniz olumlu cevaplar sonunda cesaretimi topladım. Bize gel yemek yapalım akşam yemeğini beraber yiyelim dedim tamam geliyorum dedi. Tabiki aslında herşey hazırdı geldiğinde sessiz sakin romantik bir ortam hazırladım ve kendimi toplayıp hissettiğim herşeyi ona söyledim. Oda benim adım atmamı bekliyormuş zaten yani aldığım cevap olumlu oldu. :) Birkaç kişi fikirler sunmuştu onlara apayrı teşekkür ediyorum.
Arkadaşıma açılacağım ama onu kaybetmekten korkuyorum.. Açılsam cevabı olumlu olur mu ki?