Arkadaşımda ifşam var, bir gün aramız açılırsa paylaşır mı?

Sevgilimle kucağında öpüşürlen bir videom var ama üstümüzde kıyagetler falan da var yani açık saçık bir şey değil ama hoş bi video da değil. 2-3 tane yakın arkadaşımda var video çok yakın arkadaşlarım paylaşmazlae tabiki böyle birşeyi ama olurda bir gün aramız açılırsa ve paylaşırlarsa napcam bilmiyorum. Milletin ne dişündüğünü umursamıylrum da aileme de atabilirler bir gün videoyu artık çok kazık yedim kimseye güvenemiyorum o yüzden paranoyaka bağladım biraz. Ailem öğrenirse biterim ben nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim napıcam bilmiykrum. Sildirmek de istemiyroum çünkü illa ki ickoud da falan ya da ne bilim bi whatsapp arşivinde bir yerde çıkabilir yine video grupda falan atmışızdkr ya da birbirimize vs tekrar tekrar. Yani tam olarak nerelerde hangi uygulamalarda var bilmiyorum. Mesala Kız arkadaşımın da bende videosu var tuhaf açık saçık ailesi onunda çok sert görseler onun içinde hiö iyi olmaz yani benşmde atıcağımı düşünüp atmaz belki dimi arkadaşlar zaten. Yani hem pozitif hem mantıklı düşümcem olursak. Rahatlatın beni lütfen ihtiyacım var
Arkadaşımda ifşam var, bir gün aramız açılırsa paylaşır mı?