Kendi tercihi bir sey demem. Kınamam kesinlikle. Ama bir düğün olacak bir tanıdığın oraya giderken tekrar kapancam dedi. Bende bulunduğun yere göre sekil alman çok yanlış. Oyuncak degil bu dedim. Ya açıl ya kapan
Sizce de sacma degil mi bu fikrii?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi tercihi bir sey demem. Kınamam kesinlikle. Ama bir düğün olacak bir tanıdığın oraya giderken tekrar kapancam dedi. Bende bulunduğun yere göre sekil alman çok yanlış. Oyuncak degil bu dedim. Ya açıl ya kapan
Sizce de sacma degil mi bu fikrii?
Kuranda o şekilde kazanacaksın diye bırakayım yok bu dini kullanarak politika yapanların halkın yarisı üzerinde oynadıkları oyun baş örtüsü ayaklarıyla iktidara gelip devletin kaynaklarını yagmaladilar halifelerin hanımları kızları çoğu açık. Bu cemaatlerin uydurması kimsede böyle konuşamıyor konuşanlardan dinsiz ateist çamuru attiklarindan kimsede elestiremiyor. O ayaklarla hazineyi boşalttılar yetim hakkını yedilerulkeyi tarihinin en büyük kriziyle karşı karşıya bıraktılar. Atatürk tüm Osmanlı'nın borcunu o yokluk döneminde odedigi halde onca devlet fabrikasını satıp satıp yiyenler işte halkikonsolide etmek için onu kullaniyor
İnsanların laflarıyla muhatap olmamak için yapıyordur. Fakültedeyken bir arkadaşım babası il dışına çıkınca açılıyor, eve dönünce kapanıyordu. İnsanlara bu baskıları yapanlar utansın.
Babasi da baski yapmamali ama yapmış. O da bunu yapmak zorunda kalmış. Ama bu bahsettigim kisinin aile baskısı degil aile dışında bir yerde kapanmaktan bahsetti. Zaten ailesi baskici biri degil. Keyfi yapmasina tepki verdim ben
Oyy, baya bir karışık durum! 🙈 Olaya kendi açısından bakınca biraz saçma gibi görünüyor, çünkü gerçekten de bu kadar hızlı değişimler kafa karıştırabilir. Ama sonuçta herkesin kendi tercihleri ve hassasiyetleri var. Önemli olan, arkadaşının ne istediği ve kendini nasıl rahat hissettiği. Senin desteğin ve anlayışın en değerlisi. ❤️🌟
Ben ortada bir tercih görmedim git gel yaparak tercih yapilmaz
Anladım, sen de haklısın aslında. 🚀 Kendi içinde bir denge bulması önemli. 🤔 Belki zamanla netleşir. 🌸❤️
Cevap
10Cevap
kendi seçimi
Evet ama seçim göremedim. Birini seçerse seçim olur.
Günah diğe biliyorum ben. Açılıcaksa hepten açılsın bitsin. Oyuncak değil ki
Bende bunu demeye çalışıyorum valla
Sonucta elalem eleştirecek diye korkusu var
Ve bir sure de olsa bu şekilde elestirilmek istemeyebilir
O yüzden onun kararı bunda bir gariplik yok
Toplum baskısıni çoğu kişi hayatına yansıtır özgür olamaz
Toplum baskisi dedigin arkadasin annesinden cekinmesi? Saygi duymuyorum ben tek tercih yapmali
Onun hayatını bir dakika bile yaşamayan senin tutumun düşüncen hiçbir önemi yok.
Herkesin kendince haklı sebepleri vardır
Onun yaşadığı hayatı bir dakika bile yaşamayan kimsenin onu yargılama yadırgama hakkı da yok
Hee sen saygı duymuyorsan o da senin sorunun. Defter senin kalem elinde istediğini yazabilirsin günlüğüne 🤣🤣
O da istediği gibi yaşar hayatı kimseyi alakadar etmez çok rahatsız oluyorsan arkadaşlığıni bitir
Ayy istedigi gibi yasayamiyor algilayamiyorsun sanirim. Yerine gore sekil alan biri ne kadar kendi istedigi gibi yaşıyor olabilir. Gercekten bu zihniyette olmak da zor olmali. Bukalemun gibi olmayi istemezdim.
İşte böyle böyle ozguven kazanacak öyle birden başaramaz bazı insanlar.
sakın o hatayı yapmasın. aıklardan gına geldi. edebiyle oturup kalkan kızlar baştacıdır
Birini secsin de ne yapiyorsa yapsim
Bunun akraba üzerindeki etkisini düşünmek lazım ama. Kaldıramayabilir o bakışlaro.
Canim akrabasi degil bir gün kapan bir gün açıl bana saçma geliyor. Insanlardan cekinerek ne zamana kadar yaşar bir insan?
bende kapaliyim açılmak istiyorum ve arkadaşını anliyorum çünkü büyük ihtimal bende yapicam bunu zorunda kaliyor o yüzden yargşlama bence
Kaç yasinda o ya bende ayni durumdayim ca
da
Ben kimseyi yargilamam. Kinamam da ama şurda kapanayim burada acılayim derse tepki veririm normal olarak
Evet olabilir yanii kaç yasinda o , ailesine söylesin o zaman açilmak istiyorum diye muhafazakar mi ailesi
Diger yorumlarda ailesi rahat demiştim. Gizlemiyor zaten. Degisik bir kiz.
Ee ailesi rahat sa niye yapiyor ki öyle , ben muhafazakar sanmiştim
Çok büyük bir karmaşanın içinde Allah hidayet etsin
Senin dediklerine katılıyorum birini seçmesi lazım başörtüsü bu kadar basit bişey değil herkesde taşıyamaz.
Aynen birini seçsin canimi yesin😂
Uzak dur ya o tipten bir cacık olmaz
boş ver ne yapıyorsa yapsın
Ben mi anormalim. Bu normal degil bence.
Onun yaptığı doğru değil ama sen en dersen de seni dinlemeyecek nasıl olsa sen doğru olanı yaptın ahirette hesabını verecek olan o zaten
amaaan boş ver. isterse bikini giysin. karışma sen
Ben ne giydiğine bir sey demedim. Yorumsuz. Oyuncak etmesine tepki verdm
o hiçbişey edemez. onun kapalı kalması da soyunması da bişeyi değiştirmez. kendi karakterini oyuncak eder. hiç bir yorum yapma bile.
Haklısın cidden söylediğinde
Ben uyarip kendi karakterimi gostereyim de o ne istiyorsa yapar
:) uyarma. sen çizginde kal, örnek ol sadece.
Doğru demişsin
Haklısın.
sanane bizene
O zaman niye bu sitedesin? Sana neyse yazma. Beni ilgilendirmeyen sorulara yazmiyorum ben. Bu sitenin amaci da o
Cokmu zoruna gitti ufaklik sitedeyim diye cevap mi vermeyelim mk
Saçma evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?