Arkadaşlar sizce açılsam mı? açılsam arkadaş ve güven ortamım bozulabilir. açılmayınca da olmuyor böyle?

Benim işyerinde sevdiğim ve hoşlandığım benden 7 yaş küçük biri var. O bana abi diyor. En büyük abisinden 1 yaş büyüğüm ve onların ailesiyle de oldukça samimiyiz. Hatta öyle ki abisiyle birlikte yurtdışına gittik tatile. Kız da abisiyle kalıyor ve abisi evli. Abisinin Eşiyle kızı da beni tanıyor. Onlarda defalarca kaldım ve defalarca onlarda yedik içtik gezdik. Annesi de beni tanıyor ve instagram da bile takip ediyor. Kız bana iyice aileden biri oldun diyor. Kız bana özel hayatıyla ilgili herşeyini anlatıyordu. Bir keresinde ortak bir whatsapp grubundan benim yaşımda biri ile birlikteydi. Çocuk benden şüphelendi ve kıza sorduğunda kız benim için abim neyse o da benim için odur, aileden birisi gibidir dedi. Bunu kız anlattı bana. Oysa ben ondan çok hoşlanıyorum. Bazen bunu abartıyorum da. Çok kıskanıyorum. Bir insan iş arkadaşından koskanır mı hiç? Üstelik 40 yaşında birinden? Peki hoşlandığın birine 40 yaşındaki adamın el şakası yapması hoşuna gider mi bir insanın? Bazen onu kız arkadaşlarından bile kıskanıyorum çünkü o kızlar ona başkalarını bulmaya çalışıyor diye düşünüyorum. Kıza bazen çok sert davrandığım oluyor ve bu yüzden onu çok kırdım. Kızda bunu ilk zamanlar anlıyordu ama son zamanlarda artık sıkılmaya başladı ve benden soğuduğunu hissediyorum. Ben bunu biraz törpüleyince yine düzeldik gibi ama yine de bir kırgınlık var gibi. 1 yıldır ından hoşlanıyorum. Sıkılması bunca zaman bence normal. Ama açılır ve reddedilirsem ve abisine söylerse işyeri de dahil tüm ortamdan dışlanabilirim. Bu yüzden hep emin olmaya çalıştım ama böyle de olmadı. 1 yıldır hiç dışarıda buluşmadık 1 kez bile. Geçen pazar günü ansızın onu dışarı çağırdım hiç beklemiyordu bunu. O an misafiri vardı ve gelemedi. Bunu 3 mesajda yazdı bana. Açılsam mı diyorum bilemiyorum. Eskiden hiç bana konuşmanın sonunda iyi geceler demezdi. Ben dediğimde görüldü atardı. Artık o söylüyor bana. Açılsam mı bilemiyorum ama arkadaş ortamından dışlanmaktan, ayıplanmaktan ve yanlış duruma düşmekten korkuyorum. Böyle de olmuyor, hep kıskanıyorum onu. İçimde tutuyorum sürekli. Bazen kafamda kuruyorum ve çıkdırıyorum. Bugün bir abi dediğim birine anlattım bu konuyu. Kız senden beklemekten sıkılmış artık bıktırmışsın diyor. Bence açıl ama dışlanma ihtimalin de yüzde 50 diyor. Ben napacağımı bilemiyorum artık. Sizce açılsam mı? Bana abi diyen, hayatındaki sevgililerini özel şeylerini dahi benimle paylaşan birine açılmak.. söylediklerim yanlış gibi geliyor. Geçen gün her şey başka türlü olabilirdi gibi bir durum paylaştım whatsapp da. Kız bana bir sorun olup olmadığını sordu oysa bu ona bir göndermeydi. Bende öylesine dedim geçiştirdim. Bana sıkma canını her zaman bana anlatabilirsin saat farketmez dedi. Oysa benim derdim oydu. Artık söylesem mi, o bunu mu bekliyor benden diyorum bilemiyorum. Gerçekten beklemekten bıkmış olabilir mi? Yoksa sadece dost olarak görüyor ve açılmam hata mı olur? Böyle bir durumda açılmalı mıyım? Kafam çok karışık lütfen yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatta risk almadan bişey olmuyor 🙄
Arkadaşlar sizce açılsam mı? açılsam arkadaş ve güven ortamım bozulabilir. açılmayınca da olmuyor böyle?