Kapalıyım arkadaşlarım sürekli açılmamı söylüyor?

Arkadaşlarım çevrem den beni açıkken görüp açıkken çok güzelsin bence açıl falan diyorlar onlar böyle deyince kendimi kötü hissediyorum ve açılasım geliyor kapanmaya hevesim kalmıyor çok moralim bozuk kendi içimde kargaşa yaşıyorum resmen napabilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar burada yok şuna buna güzel gözükmek için halden hale girip boya badana estetik yaptıran kişiler gelip güzel gözükmek için falanmı açılıyorsun demesin amaç birine güzel gözükmek değil kendimi kapalıyken eksik hissediyorum anladinizmi illaki her insan gibi beğenilmek isterim yani insanım kapalı açık fark etmiyor boş yorum yapmayın kapalıykende kendimi beğeniyorum zaten ama etrafımdaki bir çok kişi âçıkkken daha güzlesin deyince kkendime olan güvenim kalmadı kendimi mutsuz hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi buraya gelipte yok g*tüne başına estetik yaptıran güzel gozukeyim diye her haltı yiyen insanlar gelipte yok insanları dinlersen yok güzel gözükmek icinmi gibi yorum yapmasın evet güzel gözükmek istiyorum aklı başında olan kimsede kötü görünmeyi istemez sorun kapalıyken açılmak istemem
Kapalıyım arkadaşlarım sürekli açılmamı söylüyor?