AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
204Cevap
hiç bir zaman geç değildir, face te sadece bir mrb, nasıl gidiyor hayat demek bile anahtar olacaktır... devam durma...
O zaman hissettiklerim o zamanda kaldı kusura bakma der. Tabi önce hal hatır sorar. sormaya bılırde ne kadar karısık dımı :D
Bize niye soyluyorsun ki 6 seneyi ona anlat ama herseyden once daha onemli birsey var onu yap
O ne
herseyin bir usulu vardir ogretmen hanim mesaj atarsan herseyi aciklarim ona gore hareket edersen onunla istedigin duruma gelme ihtimalin %70
Açıkla şimdi
Ogretmen hanim kardesim herkes bilir ki fedakarlik etmeden hic bir sey olmaz ben diyecegimi dedim garantisini de verdim mesajlara gec ve mesaj at senden istedigimi verirsen ona ulasabilirsin zahmetsiz hic bir is yok herkes bilir bunu kardeşim
şimdi adama sormazlar mi 6 yil önce niye kabul etmedn diye :) bide faceden çikartmişsin çok büyük suç :)
Direk mesaj atma arkadaşlık teklifi yolla bakalım nasıl tepki vercek ilişkisi falan vardır belki ya da o sana tekrar yazar falan
Aynı şeyi yaşadım 6 sene unutamadım, mesaj attım kullanma politikasına başladı sevgi mevgi peh peh, ayağıma taze düşmüş, yiyince giliğini bile saklamaz...
belki evli belkide sevgilisi var önce öğren sonra bulaş
bence normal bir sekilde yaz :) bunda ne varki... selam hatirladinmi beni diye?
bu şarkı sana gelsin
YILLAR SONRA RASTLADIM ÇOCUKLUK SEVGİLİME - Yıldırım Gürses
Madem bu kadar takıntı yaptın niye reddettin ve arkadasım
La bana atsan ''sana 6 yılın patlamasını yapacam'' derim net
Ne duruyosun alti ustu bir ark. Ekleyeceksin. O duser oltaya.
at gitsin en azından pişmanlık duymazsın, kafan rahatlar.
arkadaşca mesj yaz ozmn oda cevp yazar bse olmaz :)
6 sene geçmiş ve reddeden sensin:D unut gitsin:D şu saatten sonra çok pis misilleme yersin;))
herşeyin bir yeri ve bir zamanı var. sen o şansı kaybedeli yıllar olmuş
sevgilisi varsa sallamaz yoksa da belki biraz kafasına göre oynatabilir seni
Madem seviyordun önceden neden ret çektin. Bu kızları anlamak harbi zor ya :)
teklifini çok düşündüm de ilk önce, sonrasına bakarsın tepkiye göre. .
Eğer hala unutmamışsa kesinlikle dönüşü olabilir ama unutmuşsa büyük ihtimimal ters cevap yiyeceksin demektir.
Ekleyebilirsiniz ama şunu da söylemek istiyorum, benim zor zamanında yanımda olmayan birini ben istemem. aradan 2000 küsür gün var 6 yıl. dile kolay..
Manyakmısın dünyada insan mı kalmadı, eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı...
Fen Lisesi İSe hiç Bulaşma Onu G... Tavan Yapmıştır Şimdiye :D
icinden geliyorsa bence yaz, pozitif seyler iletisimle, negatifler iletisimsizlikle :)
6 yıl uzun bir zaman fende de çıtır kızlar vardı ama şansını dene ne kaybedersin?
dalga mı geçiyosun derim ama güzelsen ben de yazarım
Hadi herkes yoluna der. Ne desin. Boynuna atlayacak hali yok
boş verrr... başka kimsemi kalmadıı. takıntı yapmışsın sen..
Birsey olmaz ya abarmayin sizde bz erkekleri o kadar yuzsuz sanmayin
bence yaz üstünden çok su akmış zaten direk öyle düşünmez
Denemekde ne cıkar bir sansını drne istersen belki kabul eder
Önce reddet sonra mesaj at... ben o çocuğun yerinde olsam seni spam mesaj olarak kaydeder dim
Eeeee. Ozaman bunu yapmayacaktin hee reddetmeyi biliyodun
de diceksin bana 6 yıl önce çıkma teklifi yapmıştın. hadi evlenelim pıtırcık çoçuklarımız olsun mu :D
İlk merhaba biye mesaj felan at beni hatırladınmı de sonra yakın ol muhabbet et sonra oda hoşlanır bence
Bence ne okul, ne de bolum farketmez eğer ortada ask varsa umruna bile gelmez... Mesaj at tepkisi umarim iyi olacaktır :)))
bence onu ekle ve seni tanıyıp tanımadığını öğrenmek için mesaj at eğer sıcak davranırsa hala umut vardır
aradan 6 yil geçmiş cocugun hayatinda ya baska biri varsa ya da unutmussa seni ne hissedersin hic dusundun mu?
Yeni birileriyle tanışmak istiyorum hayatımda yeni bir kadın istiyorum nebileyim sadece sohbet muhabbet olsun güzel olmazmıydı
Bence at mesaj ne kaybedersin ki. Aa sen şu değil miydin gibisinden. Tabi o geçen süre içerisinde güzelleşmişsen şansın daha yüksek.
O seni unutmuş facede falan arkadasin olmadigina gore ama yinede sansini dene selam yaz sonrasi beni tanidinmi falan diye gider inşallah bol sans :)
fen lisesindeyse ögretmen lisesindekini mi sikler mk :D
Sus bence. lafini bil
Beyin yok mk sende :D
Bişe olmaz olmaz sen at mesajını erkek naz yapsa yapsa en fazla iki dakika yapar :)
6 yıl önce çocuk yapsaydınız şu an okula gidiyor olurdu.
Önce arkadaşlık isteği gönder. sonra resimlerini beğen sonra yorum falan tamam yeter ben aranızdan çekiliyorum:)
Arkadaş olarak ekle daha sonra ve nasılsın neler yapıyorsundan gir bu kadar mı zor anasını satayım:)
En azından arkadaş olabilir miyiz falan de. Hemen söylersen senden uzaklaşır.
Yanlız ise olumlu geri dönüş yapar kız arkadaşı varsa umudun fazla olmasın
Arkadaşça mesaj at boşsa takılabilirsiniz belki =))
merhaba yaz sonrasında otur bekle tahmini 3 saat içinde cevap gelecektir :)
merhaba nasılsın falan diyip normal konuşabilirsin niye çekiniyorsun ki?
sevıyorsan duygularını paylas man dogaldır hıosuna gıdecektır
ilerde pişman olucağına yaz gitsin nolcak ölmessin ya
tekrardan iletişim kurmak adına bişeyler yazabilirsin
bence sana cevap bile vermez unutmuşturda seni şimdi
İÇİNDEN GELENİ DE İÇİNDEKİ AŞKSA GERİSİ TEFERUUAT ODA SANAK RŞI BİİŞEYLER HİSSETMİŞ ZAMANINDA
ilk evvel salam. sonra ona qarsi ne hiss edirsiniz onu
İçinden ne geçiyorsa yaz cevap verirse sürekli muhabbet kur ilgi çekmeye bak :)
yaz gitsin ama sahte bir hesap aç ordan yaz tepkisine göre göster kendini :D
Faceden ekle mesaj atmadan önce, belki o sana atar o zaman :)