Bir çocuk var aşığım gerçekten, 6 yıl önce 6. sınıftayken çıkma teklifi etmişti çocuk, reddetmiştim ama hala unutamadım. 6 yıl farklı liselere gittik ben öğretmen o fen. Facede arkadaşım değil, mesaj göndersem ne der sizce ve ne yazmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılYalnız kalmışsin, rahat değilsin ne yapsam ne yapsam. Hea buldum bu çocuk bana teklif etmişti. Şimdi geleceği de iyi bunun zaten yakışıklı da olmuş. tamam mesaj atiyim.
Bu kadar basit değil anam. Kizlarin bu halleri erkeklerde de var ordan biliyorum. Adam seni unutmamis ya da en azindan arkadas olarak hatırlıyor olsa zaten seni arkadaş olarak eklerdi. Hayatinda başka bir kiz da olabilir. Yillar sonra pat diye cikip seni hala unutamamis olmasini seninle cikacagini mi zannediyorsun. Bu kadar kolay değil kendinizi herseyo elde ederiz zannediyorsunuz ama öyle değil. Yazarsan en fazla yalnızsa seni seviyormus unutamamis gibi davranir. Ikna olursun sonra çıkar Çakar gecer.33 Yorumla- +1 yıl
Danke kuzum :D
En İyi Cevaplar
adam fen liseli daha sallamaz seni başkan
1812 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa :( ama lise bitti
Soran+1 yılYaa bende psikolog adayıyım :(
Soran+1 yılGururum var rezil olmak var
- +1 yıl
allah allah :D bu işlerde gurur olmaz yani o yaşlarda olmazdı kafanmı basıyordu bu işlere sanki :D
ayrıca sende onu reddetmişsin ödeşirsiniz :D ve de şu var bu olay yaşanmasa bile normal şartlar altında reddedilmek ihtimaller dahilindeydi zaten yani çokta değişen bişey yok ortada en azından yoluna bakarsın cevabına göre :)
bide şu var sen eskisigibi popüler değilsinde o çocuk armuttan bir mankene mi dönüştü? - +1 yıl
ne alaka fen liseli sallamaz ile?
- +1 yıl
aynen fen liseli takmaz seni :)
- +1 yıl
Gurur ve kibir cennetten kovulmadır. İnan hiç bişey kaybetmezsin mesaj atarak. Asıl atmadığını düşün? İçinde hep bir kuşku, hep bir acabalar felan cirit atacak. Bence yol yakınken inceldiği yerden kopart sonrası Allah kerim :)
Bence bir sansini denemelisin, benim tanidigim var oyle daha bir kac haftalik sevgililer onceden lise birde erkek kiza teklif etmis kiz reddetmis şimdi unide ikiside çocuk tekrar yazdi kiza ama direk niyetini soylemedi oyle arkdas gibi konustular simdi sevgililer, bence sende oyle yap normal arkadas gibi konus bakalim muhabbet ediyo mu kisa mi kesiyo vericegi tepkiye gore seni unutmusmu istiyo mu istemiyo mu anlarsin
00 Yorumla
önce arkadaş olarak ekle sonra da ver yansın ya kasma bence keşke demişsin yeterince bundan sonrasında bar keşke deme içinde kalmasın isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişler sen at adımını belki bir şeyler olacak. he olmadı mı olmadıysa da üzülmek yok yarşma gibi düşün başlarken de paran yok yani kazanmadığında kaybetmiyosun. dene derim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
123
Cevap
202Cevap
+1 yılBu ne böyle? :) Daha utanmasalar ana sınıfında başlayacaklar flörte.. :D 6 yıl öncesi ve sen lisedesin... O yaşlarda erkeklerin tek düşündüğü ciddi ilişkidir zaten (!) :P Evlenir bile seninle, ev açar sana... Okulunuzu bitirmeyi bekleyemiyor musunuz? Aileleriniz de sizi okuyor biliyor... Biraz sabırlı olun kızlar, sonra buralarda ağlaşıyorsunuz beni kullandı diye...
10 YorumlaAz daha bekleseydin Şöle bir 15-20 sen falan kaçtı o tren kaçtı kızım başta böyle trip atarsınız sonrada aradan zaman geçer olurmu dersiniz 6 sene önce aklın nerdeydi madem aşıktın. hikaye bunlar hikaye tren son istasyona varmış sen daha geri dönermi diyorsun geçmiş olsun artık düğün davetiyesini alınca düğününe gidersin
10 YorumlaBir an seni eski sevgilim zannettim.. Bende tam 6 yil once biriyle çıktim 2 yil ciktim. Liseye gecince yollarimiz ayrildi ben ögretmen lisesine o anadolu lisesine gitti ve ben büyük bir yanlış yaptim ayrildik ve çok pişmanim. Şu an bende ayni seyleri dusunuyorum tekrar olur mu diye ama hicbisey gelmiyo elimden.
00 Yorumla
+1 yılheyy bence çok güzel olur kesinlikle atmalısın. Benim olduğum şehirde fen lisesiyle öğretmen lisesi diye bir ayrım yapılmıyor. fen lisesindekilerin çoğuda öğretmen lisesindekilere aşık. bende bu durumu yaşadım :) çocuğun içinde bir ukte olarak kalmışsındır ki zaten.:)
00 Yorumlaolmuşa ve ölmüşe çare aramak deveye hendek atlatmaktır.. benim de ortaokuldan çıktığım vardı okul bitince bir daha görüşmedik..10 yıl aradan geçmiş beni face den ekledi eski ilgim yoktu tabi mesaj yazdı hiç ilgi göstermedim.. onun hayatından kim bilir kimler geçmiştir.. ama yine de seviyorsan yokla derim belki umutların yeşerir
00 Yorumla
+1 yılSeviyosan aç konuş bence :)) aşk beklemeye gelmez. Unut gururunu. Sevgilisi olabileceği ihtimalinide unutma. Kendini ona göre hazırla. Dök içini rahatlarsın en azından reddetse bile.
Ama reddedincede çok üzülürsün ya. ya da iyce araştır sevgilisi falan var mı ona göre konuşursun artık.
ya da en iyisi unut gitsin. Aradan yıllar geçmiş oda seni unutmuştur zaten. :) şans dilerim00 YorumlaBence mesaj at... Ama normal arkadaş gibi yaklaş.. Zaten hayatında biri yoksa ve sana tekrar ilgi duyarsa (yada ilgisi devam ederse) hamle yapacaktır. Böylece biraz sohbette ipler senin eline geçebilir. ya da rezil olmadan normal arkadaş olarak onun tepkilerini ölçebilirsin. Kimse çocukluktaki olayları büyükken pek sallamaz. Mesaj at. Tanıyor olabileceğin kişilerde gördüm de. Çok değişmişsin Nasılsın falan de.. Neler yapıyorsun falan da zaten yürür muhabbbet.
00 YorumlaDirek 6 yıldır senden hoşlanıyorum unutamadım dersen çocuk takıntılı birisi olduğunu düşünüp tırsabilir. Bence arkadaş olarak ekle sonra eğer o sana mesaj atmazsa bir süre sonra selam diye yazarsın. Direk konuya gireceğim diye de uğraşma yavaş yavaş tekrar ısındıktan sonra konuş.
00 Yorumlahayatına bir sürü kişi girmiştir. belkide şu an cok sevdiği bir kız arkadaşı vardır. hayatı değişmiştir o artık 6. sınıfta senin ret ettiğin çoçuk değil. ama yinede denemekte fayda var ne olacağı belli olmaz kenini herşeye hazırla. seni hatırlamıyor bile olabilir.
00 YorumlaLise 2 ye giderken bir çocuk yazmıştı bana ilkokul bire giderken seni seviyordum çocukluk aşkımdın vs diye ve inanmadım ilk önce. sonra öyle şeyler söyledi o yıllara ait evimize kadar , inandım tabiki. kabul etmedim elbette çünkü imkansızdı hoşlanmamıştım. fakat hiç kötü gelmedi aksine memnun oldum ve hayatım boyunca unutmam. kendime dedim sen neymişsin ya fhgfdhdf. bence neden olmasın ki? hoşuna gitmişsin ki zamanında çıkma teklifi etmiş. denemeye değer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEkle, sohbet et, eğer hayatında birisi yoksa bir ara sohbet arasında sana itiraf edeyim bana teklif etmiştin ya işte o zaman senden hoşlandığım halde teklifini kabul etmemişim çocukluk işte insana saçma sapan şeyler yaptırabiliyor gibi konuş. Elemanın niyeti de varsa o konuyu bir şekilde bugünden sonra da sevgili olabileceğinize getirir ;) Emin ol hayatında birisi yoksa hala bir şeyler değişmemiş olabilir onun içinde ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılYa biri varsa yıkılırım
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapacak bir şey yok şansına küseceksin önüne bakacaksın. Elbet güzel kızsındır birilerinin ilgisini çekiyorsundur etrafına bakın derim ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 yil sonra neden o? Nerden aklina geldi? Cocuk bir anda zengin mi oldu? Ergenlikten cikarken yakisikli mi oldu? Universite sinavinda dereceye mi girdi? 6 sene hic konusmadigim ve beni reddetmis biri bir anda piyasaya cikip bana yavsarsa yerin dibine soka soka reddederim cunku. Her gururlu erkek de aynisini yapar ki adam universiteye gidecek. Kendisini kisitlayan bir sanal ask yerine okudugu yerde ozgurce yasayabilecegi bir iliski isteyecek.
30 Yorumla
+1 yılay varya nerdeyse seni o sanacaktım ama bazı farklılıklar var:) 13 sene önce 7. sınıfta ilk platonik aşkıma teklif ettim reddetti 2 yıl peşinden koştum olmadı daha sonra farklı anadolu liselere gittik. kızın izini kaybettim bulamıyorum. mesaj gönderse şu an giderim ayağına bir daha aşkımı ilan ederim o kadar yani:)
00 YorumlaBence yaz ama cok umutlanma icinde kalmis zaten daha da kalmasin olmazsa olmaz hem rezil olma durumunda yok zaten gormuyosun ama eger fen lisesi mezunu olmasi falan sorunsa kendine guvenmiyosan kendini gelistir ortak zevk edinebilceginizide dusunuyosan kesinlikle yaz
00 Yorumla
+1 yılBelli ki boşta kalmışsın ve birini arıyorsun. Onu denedin olmadı bunu denedin olmadı sonra aklına o geldi çünkü tek o kalmıştı. Şimdi buraya biz kınamayalım diye de biraz değiştirerek yazmışsın. Fen liseli arkadaşta aynen ben gibi düşünür.
12 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle çıkmadım
- +1 yıl
ben seni 6 yıldır unutamıyorum şimdide bir yazayım dedim de o zaman o na bak bakalım inanıyor mu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı durumun benzerini yaşadım ve ben senin kadar şanslı değilim çünkü ona ulaşabilecek hiç bir iletişim aracı yok. Ekle ve konuşmaya başla eger hayatında biri yoksa ilişkiye başlarsınız. Şu durum da olman daha kötü hayatın boyunca bu ilişkiyi yaşamadığına pişmanlık duyacaksın. Doğru veya yanlış bunu ilişkini yaşayınca anlarsın, belkide şu an pişmanlığının verdiği cazibeyle düşünüyosun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılat ya benim de benzer bir durum var başımda ama karakterler farklı ben kızı seviyordum o beni sevmiyordu gerçi hala sevmiyor ama arkadaşlık isteği yolladı faceten kabul etmedim ama red de edemedim kaldı öyle yıllar geçti hala aynı ne red edebilecek kadar az sevdim ne de kabul edebilecek kadar cesurum..!
00 Yorumla
+1 yılBence face'den ekle. Sonra nasilsin, ne kadar uzun sure oldu gorusmeyeli, neler yapiyorsun tarzi arkadasca mesaj at. Sonra onun cevabina gore gidisati belirlersin. Kaybedicegin bir seh yok sonucta tatlim
00 Yorumlabence şirin şirin selam naber ay bizim ilkokul şu hoca bu hoca muhabbeti yaptıktan sonra bir buluşma ayarla hani eski sınıfla bir yemek ayarlıyorum ayağına ordada telefonunu alırsan her türlü whatsup tan yürürsün
00 Yorumla
+1 yılMesafeli bir mesaj yazarsan bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Ama uzun yıllardır onu düşündüğünü belli etmemeni tavsiye ederim. Tesadüfen gördüğünü birden ne halde nasıl olduğunu merak ettiğini söyleyebilirsin. :)
00 YorumlaAynısını bende yaptım 7. sınıfta teklif etmişti kabul etmedim. Yıllar sonra facede napıyorsun işte şu bölümü kazandım nişanlandım filan dedi hayırlısı be gülüm yani :D
10 Yorumla
+1 yılherkezin olaylara tepkisi farklı olur bunu ona sormadan bilemessin cem yılmazın dediği gibi kimi istanbula bakıyor yahya kemal oluyor kimi bakıyor İstanbul ben mi büyüğüm sen mi ananı s.. senin diyor :) bence direkt açılmak yerine bir normal sohbet etmeyi dene tepkisine göre karşılık verirsin :)
10 YorumlaBaşka işin mi kalmadı? Çocuk seni çoktan unutmuş gitmiş sen hala seviyorum muhabbetindesin. Ben çocuğun yerinde olsam seni hiç takmam. Zamanında kabul etseydin derdim :)
10 Yorumlabence takıntı yapmış olabilirsin belki ama denemekte fayda var bence at sonuçta mesaj atınca sen ona bişi demicek şansını dene kaybetcek birşeyin yok belki kazanabilirsin :)
00 YorumlaBu süre zarfında unutamamak bravoo :) bu kadar zamandan sonra mesaj atman biraz tuhaf kacabilir eger gercekten atmak istiyorsan da at tabii ama.. olumsuz seyler de duyabilirsin buna da hazırlıklı olman gerek.
00 Yorumla
+1 yılbirşey demez güzelce merhaba de gülümse ne bileyim o zamanlar seviyomuş sende kabul etmemişsin belki de hevesi geçmiştir o da seni kabul etmeyebilir ama arkadaş kalma ihtimaliniz var
00 YorumlaAynen şunları yaz:''6 yıl önce 6. sınıftayken bana çıkma teklif etmiştin hatırlıyormusun?, ben seni seviyorum. Teklifin hala geçerliyse cevabım evet'' (tabii cevabın evetse)
02 Yorumla- +1 yıl
Sonra çıkar Çakar geçer. Erkekleri tanimadigin burdan belli.
ilk önce ekle kabul ederse yaz, nasılsın seni burada görünce eklemek istedim yaz, nasılsın neler yapıyorsun filan yaz havadan sudan konuş işte, ilgisi varsa devamını o getirir zaten
00 Yorumla
+1 yılSakın yazma arkadaşım inan bana büyük çoğunluğu gibtir eder. Ben yaptım o hatayı aynısı gibi hemde. O kadar pişman oldumki. Yalnızlıktan sakın böyle bir hataya düşme.
00 YorumlaBence Yazmalısın :) Seni tersleyecek Degildir bu durum içerisinde zaten :) en kötü olasılık konusmak istemezse cevap vermez, ancak birşey kaybetmezsin denemekte fayda olabilir :)
00 YorumlaYazma adam fen liseli. Bu yıl uğraşamaz hiç böyle şeylerle. YGS-LYS kassın diye okul bile baskı yapar. Çok istiyosan seneye yaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sene girdi zaten
6 yıl önce olmadıysa kurclama ben gecen senedeki olayı kurtaramıyorum senin 6 yıl olmuş kendini üzmeye değmez
10 Yorumla
+1 yılİlkokul arkadaşın sonuçta, bilmiyorum ama atsan yanlış anlayacağını sanmıyorum. Eic arkadaş bence saçmalamış eğer havalanmadıysa sallar seni. Tabi durumu sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yıl6 yıl önceki çocukla şimdiki çocuk aynı değil. Faceden ekle arkadasca mesaj at sonra sevgilisi yoksa ve konusmalari hala mantıklı ise soylersin
10 Yorumla
+1 yılmuhabbetiniz varsa hatırlar seni. normal muhabbet edersiniz bu abartılcak bir durum değil sen sevdiğin için gözünde büyütüyosun. bn 6 yıl önceki arkadaşıma napıyon l*n yazarım valla yazarım :D önce bir ekle gerisi gelir zaten
00 YorumlaÖnce bir arkadaş olarak ekle kabul ederse 2. evreyi düşünürsün.
20 YorumlaFen ne oluyor? (Türkuyede yaşamiyorum ondan billmiyorum ama cok merak etdim?)
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye'nin puanı en yüksek lisesi en iyi
+1 yılbacım kusura bakma ama geçmiş o bolu pazarı sür eşşegini nideye en fazla senle takılır belkı onu bıle ypmz ne yapmsısın sen 6 sene :)
00 YorumlaBence uzun bir süre konuşman gerek, eğer gerçetken konuşmalarını iyi buluyorsan, yakın buluyor isen bence söylemelisin.
00 Yorumla6 yıl boyunca onu sevdiysen olduğu gibi söyle. kalbi boşsa bişeyler hisseder heralde 6sene beklemişsn öküz değildir okadar anlayışla karşılar en kötü ihtimal konuşmuş olursun sevdiğinle
00 YorumlaYa Allah askina sacmalama aradan 6 yil geçmiş çocuk seni çoktan unutmuştur bence çocukluk aski benimde vardi :) geçer
00 Yorumla
+1 yılGecen seni gordum yolda falan diye mesaj atabilirsin sonra karistirmisim falan napiyosun ne ediyosun derken oyle gideerr
00 Yorumladirek öyle seniseviyorum deme önce ona arkadaş olarak yaklaş sana güvensin sonra sevdiği kişiyi sor. sevdiği kişi yoksa ben seni seviyorum de. oda sana hayır derse arkadaş olarak devam edin.
00 YorumlaSeni hala sevmiyo olma ihtimali yüksek ama "hey selam!! Çizim zaman oldu görüşmeyeli :)" gibi bir mesaj atarsan abes kaçmaz ve konuşma başlamış olur.
00 YorumlaBence önemli olan yazıp yazmaman değil ne yazıcağın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yazmalıyım
Benimde senin gibi bir aşkım oldu. Aradan 13 yıl geçti. Ama şimdi bana öyle bir fırsat verilse kabul ederim..
00 YorumlaHayatında Birinin Olup Olmadığından Emin Olduktan Sonra Yoluna Devam Et Eğer Hayatında Birisi Var İse Senin İçin Gerçekten Zor Olabilir...
00 YorumlaOnun senin hakkinda Ne dsundugunu bilmen gerek once yani bnu msjlada yapablrsin bnce sorun olmaz.. sonra hissettireblrsin zaten onu svdgni
00 YorumlaArtık seni unutmuştur kafasını karıştırmaya hakkın yok bence. Hem değiştmiştir de şimdi görünce hoşlanmayabilirsin bu ihtimali de gözönünde tut ya da o senden hoşlanmayabilir artık. Riskli yani.
10 Yorumla
+1 yılsansını denemelısın :) erkekler basıttır guzel olanı secerler sadece ve sonradan asık olurlar eger erkek sana cıkma teklısı etmısse demekkı senı sevıyomus yanı bı umudun var hala
00 Yorumla6 yıl sonrasında kendine aynada şöyle bir bakınca giderin var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kezbanın önde gideniydim nasıl beğendi ona şaşırıyorum şimdi güzelleştim
Bence de ekle yeniden, bisey olmaz. Kabul ederse resimlerini falan begenirsin. O da geri begenirse bir mesaj atarsin sohbet amacli.. öyle gelisebilir olaylar. Pat diye olmaz..
00 Yorumla
+1 yılMadem çok aşıksın, üzülmeyi de göze alman gerekiyor. Üzülmeden, canın yanmadan mutlu olamazsın. Mutlu olursan bile o mutluluğun değerini anlayamazsın.
00 YorumlaSacmalama adama rezil olursun. Ya 6. sinifta ben ask nedir onu bile bilmezdim o zamanlar ilk heyecanlar sebebiyle etmistir bir teklif sende reddetmissin zaten adam seni hatirlamiyordur bile. Bence bosver
00 Yorumla
+1 yılbuna kısaca hayt diyoruz onun ne hissettiği değil senin ne hissettiğini sorgula bence kendince yolunu ona göre çizersin
00 Yorumlabir de o çocuk ne durumda şu an boşta mı yoksa sevdiği var mı?
10 YorumlaNe yazarsın bilemiyorum orası senin hislerine bağlı fakat bil ki kaybedeceğin hiç birşey yok aksine kazanadabilirsin
00 Yorumlahey merhaba benı hatırladın mı falan de 6, cı sınıfdayken bana çıkma teklıfı falan etmıstın ne günlerdi ogünler falan de hem esseğin aklına karpuz kabugu sokmus olursun
00 Yorumla
+1 yılkendini güzel bir şekilde ifade edersen güzel bir karşılık gelebilir.
ben de facebookta tanımadığım birine sırf isim benzerliğinden mesaj atmıştım, ama cevap gelmemişti o da kötü.00 Yorumla
+1 yılbaya uzun surz olmus ama sana karsi sevgi varsa seni umursan bence bir denemeni isterim bir kez de olsa bilemezsin ama kendini her turlu sonuca hazrlamani dilerim
00 Yorumla- Devamını Gör (265)
Devamını Gör(310)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem