Bundan tam olarak bir buçuk sene önce (Haziran 2019'da) buluştuğum erkek hem de sadece bir defa buluştuk ve ondan sonra da hiç iletişim kurmadık. Bugün ise ondan gelen mesajı gördüm. Mesajda ismimle hitap ederek Yeni Yılımı kutlayan mesaj atmış ve kendi ismini yazarak bitirmiş.
Geçen sene yeni yıl mesajı atsaydı anlardım ve rehberindeki herkese atıyordur yılbaşında derdim ama bu kadar zaman sonra hiç iletişim kurmamamıza rağmen ne alaka ki bu mesaj?
Geçen sene yeni yıl mesajı atsaydı anlardım ve rehberindeki herkese atıyordur yılbaşında derdim ama bu kadar zaman sonra hiç iletişim kurmamamıza rağmen ne alaka ki bu mesaj?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yine toplu mesaj da olabilir ya da bir umut mesajı, konu açma gibi
Toplu mesaj olsaydı geçen sene de yıllardı. Ayrıca mesajda ismimi de yazmış.
Ben de teşekkürler senin de yeni yılın kutlu olsun yazdım. Bu arada yabancı Türkiye'de yaşamiyor. Şimdi cevap yazdı. Teşekkürler 2021 de görüşmek dileğiyle yazmış.
Umut ve konu açma mesajı olmuş galiba ama yine de saçma geldi bana. Sadece bir defa buluştuk ve gerisi gelmedi şimdi kalkıp sanki arkadaşız gibi mesaj atması garip.
İşte bir şeyleri başlatma gibi. Görüşürüz diye söylemiş. Bir gün kapında görebilirsin 😅
Aman aman iyi olsun ama benden uzak olsun 😀
Nabız yokluyordur.