+1 yılCok aci bir problemle karsi karsiyasin problem babanin facebook account silmek degil.Problem babanin kafasindaki yanlis dusuncelerin olusmasinin sebeplerini silmek senin konusman zaten uygun olmaz ,kavgada etmisiniz onceden o cozumu gectik bir kalem ,senin konusman olayi dahada siddetlendirir biliyormusun?Olayin temelinde bir ispat duygusu var oldugu icin .
Babanin iyi akli basinda arkadaslarindan birinden veya onun yasitinda meslekdasi olan birinden,aile icindeki daha buyuk birinden konusmasi icin yardim isteyebilirsin .Yanliz siddetli bir meydan savasi cikacak haberin olsun.Uzun sabir gerektiren bir durum cozumu zaman alir.Bu olayin evveli kesinlikle vardir buyumeden mudahale etseydiniz daha kolay olurdu ama ates bacayi sarmis ama ne yapalim bugune bakalim.23 Yorumla- +1 yıl
tozpembe ben sizinle ayni fikirde degilim ,oncelikle ben konusarak her yasta kisinin saglam deliller ve oneriler goturelerek ikna edilebilecegini inaniyorum.Meydan savasi tabiri uzun zaman alan siddetli tartismalarin sonunda bir tarafin teslim bayragini cekecegi anlaminda kullanilmistir.Hayat tecrubesi olan kisinin pozisyon avantaji oldudgu icin bire bir kendisine karsi
cikacak kisininde ayni hayat tecrubesinesahip bir kisi olmasi onerilmistir.
Bir problem oldugunu farkeden evladidir. - +1 yıl
Tozpembeye /devam Su anda SOS veren kisi bu evladi hayata hazirlayan babasidir,siradan bir kisi degildir.Hayati boyunca herkes hata yapar ve hatali duruma dusebilir.Sizin yaklasiminizla hareket edersek " bu yasta konusarak duzelmiyecgine gore kaderine terk edilmelidir ki bu kesinlikle dogru degildir.Son bir nokta bir anne ve baba evladindan her zaman mesuldur ,ancak evlad anne ve babasinin yaptiklarindan hicbir sekilde mesul degildir umarim dusunerek bulursun .
saygilarimla
En İyi Cevaplar
eskı meslegmı dırıltteın yernden, ınternetten trojan yapma ıle ılgılı bıkac dokuman var onları edın bır trajan yap babnın kullandıgı pc ye kur, sonra o ne zn otrm acsa haberdar olucaksın , sıfresnı ele gecmrye gelnce key logger programı ındır kur bıraz kurcala ogrenrsn calsma mantngı sıfresnı ordan al degstr yada kzıarı o gormeden sıl cunku kavga etmıssınız, sen becerebılrsn bunu dahada yarm edeblrm ıstersen
06 Yorumla
Soran+1 yıliş yerindeki pc den giriyor ulaşmam mümkün değil.onun dışında şifreisini alamazmıyım
Soran+1 yılmesele o ya mailini bile bilmiyorum eski malini denedm böyle bir kullanıcı yoktur diye yazı çıktı.işyerindeki bilgisayara ulşmam mümkün değil
- +1 yıl
pc ye ulasmak mumkun degıl, o zaman bı tuzak kurcaz bıgun baana bı laptop vercen evde onda key logger olcak hafta tatılnde mesela ordan faceye gırmesını umut edecez baska caremz yok gırdgınde kus kapanda saylır ,
soyle kı laptopu verceksn babana sonra faceden laf acıcan ıkıde bır sonra benim ısım var dıcen cıkıcan evden 2 saat sonra gelıcen ınsallah otrm acms olcak yoksa bu ıs zor gornyo
Soran+1 yılbu güzel fikir ama haftasonuna kadar herkes görür.keyloger ı yükleyeym yinede
Bence fake bi kız hesabı aç babana kendini bi şekilde eklet ve sonra da gururunu epeyce kırarak yaşına başına bakmadan ne biçim işlere kalkıştığı konusunda rencide et. Genç bi kız tarafından yerle bir olan gururunu toparlasın bakalım sonra. Bidaha da kalkışsın kolaysa.
73 Yorumla- +1 yıl
doğrudurr...+
+1 yılCözüm yolu suniyim sana. şimdi babanin face linki buraya atiyorsun ve herkez tiklayip bi şikayet ediyor, Facebook zaten yogun şikayet edilen hesabi anin da siliyor ;) en az 8 kişi şikayet etsin ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılrezil olurum.dangalağın biride mesajla babama benm şikayet ettirdiğimi mesaj olark yazar
- +1 yıl
mesaj atsa ne olucak? Baban sorarsa da inkar ediceksin, hem kurtulmak istiyorsun hemde cözümleri begenmiyorsun anam ben ne yapiyim. Rezil felan olmassin, burda zaten kimse tanimiyor seni. Kime rezil oluyon
- +1 yıl
teşekkür ederim, ama paşamiz begenmedi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yıl1. yol: küçük kalem şeklinde kameralar var, bilgisayarın kenarına koy, klavyeyi görüntülüyo olsun. şifreyi girerken kayda alır.
2. yol: google a gir ve key logger diye arama yaptır, programı indir ve babanın kullandığı bilgisayara kur. programın ayarlarından mailleri senin mailine göndermesini sağla. babanın her bastığı tuş mail olarak sana gelecektir.
gerisi sana kalmış00 Yorumla6 yıl once annemle anneanemde kalmaya gitmiştik ve eve geldim bilgisayarı actım gecmişe baktım ana birde ne goretim, bakire kızlara girilmiş, babam abaza da değil yanı bir daha gormedim ama kesinlikle annenize soylemeyin, sonucta aldatmamıs birsey yapmamıs, babanızında mantıklı bir acıklaması olabilir,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hackle... O açtıkça hacklersin 1-2 seferden sonra uğraşmaz. Yada benim gibi yap. Kendi başına açmıştı. Fark eder etmez yardım teklif ettim. Gizlilik falan dedim onları ayarlamalısın, yardımcı olayım dedim.. Şifresini öğrendim. Yani ortak kullanıyoruz babamla fakat kendisi pek fark etmiyor. Gerekli değişiklikleri gerektikçe yapıyorum.
00 YorumlaBence boşver sen bu hesabını devre dışı bıraksan bile yine açıcaktır hem aranızında açılma ihtimali var bu nedenle sadece onun üyeliğinden gizlilik ayarlarını değiştir arkadaşları bile görmesin sende engelle sil.
00 Yorumlafacebook sayfasını engelle bidaha qiremessin sende bi süreliqinew qirme unutup gidene kadar!;) allah yardımcın olsun!
10 YorumlaSifresini kir sil fotograflari.. Sordugunda " seninle konusamayacagimizi bildigim icin boyle davrandim (su sebebden) dolayi, ozur dilerim " dersin. Bisey olmaz.. :-)
00 Yorumlababan çok ayıp etmiş:) kız facesi aç kendine bakim ne konuşuyor yada babanın facesini ver bana onu oyuna getirem aklı başına gelsn zuhaha:D yaşasın kötülük
00 Yorumlaannene durumu anlat ve babana karşı birlikte bir oyun oynayın.annen de profil açsın başkası adına ve babanı eklesin.sonrasında ne olacak,bakalım etekleri tutuşacak mı babanın...
00 Yorumla25gün öncesi niye günün sorusu ya :S aklım karıştı benim:S bi şekilde hesaba ulaş ve kapat. yada şikayet et hesabını kitlesinler babanın bidaha giremez :D
00 Yorumlabenim arkadaşımın babasıda ayıp sitelere girerken yakalanmış dün.anam ne oluyor babalara zamane babaları :/
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
onlarıda tvler internet bozdu sokaklarda malum.. zaman değişti artık malesef..sen üzme kendini. ama ben senin yerinde olsam geçer karşısına senn facebookunu arkadaşlarım görmüş baba çok utandırdın beni neden böyle bişi yaptn diye sorar silmesini isterdim.sıkma canını sadece senin baban değil bunu bil. antropoz dönemleridir erkekler yaş geçince daha meraklı oluyor böyle şeylere.
kardeş bilgisayar bi program yüklüyosun tam hatırlamıyorum ismini.casus yazılım.bilgisayrda olan biten herşeyi görebiliyomuşsun ve bütün vweb şifreleri parolalar görünüyormuş bir araştır.patlat hesabını :D
02 Yorumla
Soran+1 yılo programı araştırmıştım fakat kendi pc ndeki olayları görebiliyorsun.işyerinden giriyor
Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Şifresini alsan ertesi günü başka bir hesap açar, çözüm değil yani. Çözüm annende.. ilgilensin biraz babanla.
00 Yorumlaprogram var bebek kuruyosun pc ye kım bişe yapsa o pc de kalıyo her şey ikincı kısıler rahatlıkla görebılıyo :)))
00 Yorumlaşifresini almakla karakterini deiştiremezsin canım en iyi yöntem insanı hatalarıyla yüzleştirmek onu yadırgamak dışlamak ayıplamak felan filan işte çok tepen atarsa alır başı gidersin benim gibi
00 Yorumlabu seni gururlandırmıyor öyle mi?halbuki baban sen amcalara pipinigösterdiğinde,okulda kızın saçını çektiğinde,ilk kavga ettiğinde,sevgililerini eve getirdiğinde seninle nasıl gurur duymuştu.utanmalısın.
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=SkmDfUca85Q
16 Yorumla
Soran+1 yılgereksiz yorum
konuşmaktan başka çaren yokki burda yazdıklarını onada söyle bazı hevesler uğruna ne senn nede kendi yuvasını tehlikeye atmaya hakkı olmadığını anlat ama bunu yaparken sakin ol ki eetkili olabilesin
00 Yorumla
+1 yılYa babalar pek anlamıyo facebooku hani bilincinde olmayabilir bile.Şifresini kır kapat hesabını .Engelle yada babanın profilini gizle kims egöremesin
00 Yorumladaha öncede sormuştun bunu o günden bugüne bişey değişmedimi? babanı tehdit et falan demiştik naptın?
10 YorumlaÖncelikle sunu belirtmek isterimki aynı sorun bendede vardı babamı kandırdım sıfresını ögrendım sonrada sıfresını degistirdim bence sende denemelısın yoksa baska türlü olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannenle boşandılarmı peki? eğer boşanmadılarsa annene yazık onunla konuşabilirsin ama aralarında tartışma çıkmaması için önce açık açık söyleme sadece ima et.
00 Yorumlanasıl yani seni mi denemeye çalışıyor senin yaşındaki kılarla mı görüşüyor anlamadım?
01 Yorumlaeheh amcada az değilmiş :D Babanın şifresini bul, hesabını gizli yap.
00 Yorumlagold keyloger dıye bı program var pc ye kur onu faceye gırdıkten sonra baban ac pc yı o program ıacınca ne yazdıgı nelere gırdıgı sıfreler falan cıkıyo
00 Yorumladurumu değiştiremeyeceğine göre hiçbişey yapma.böyle kabul et babanı ya da etme hayatından cıkart.hangisi kolayına gelirse artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl jayatımdan çıkartym.durum kabul edilecek birşey değil.deli edecek beni
+1 yılOna de ki:
"Baba sen alacağını almışsın gerisini de bi zahmet bana bırak." de ;)10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ayyy çok saçam kötü bi durum bnc al karşına adam gibi konuş annen biliyo mu?
00 Yorumla
+1 yılazmis baban senin kusura bakma dalga gecmiyorum yalnista anlama ama cok oluyor boyle yaslarda
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. bence daha önceden haberın vardı. simdi ise zor durumda kaldın. hesabını şikayet et ya da babanla konuş-silsin zaten fake
00 Yorumla
+1 yılbence kavga et sapıkmısın sen diye bir sor , bence biraz sapık
00 Yorumlao hesabı sıkayet ettir.herkese.yada buraya gonder 20-30 kısı sıkayet ederse sılınır
00 Yorumla
+1 yılkanka sıkma canını yaa belki senin için bakıyordurr :D
00 YorumlaBabanda yani yaaa, alıp konuşcaksın yada bişekilde babanın face şifresini ele geçirceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla babanı teneşir falan pek paklamıcak gbi duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaban baktı senden bir sey cıkmıyor senin adına piyasa yapıyor sonra o hesabı sana paslar vay anasına be ne babalar varmış
dikkat et babalara gelme00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim babamda öyle biliyomusun badooda blie hesabı var ama ekleyemiyor benim korkumdan ben sürekli onun face'ini kontrol eidyorum
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım engelle onu.. Sana mesaj atamaz profiline giremez. Nişanlında görmez :))
00 Yorumla
+1 yılDert etme. Tek şey yapacaksın; babanı silip engelleyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılşifreyi almak basit ama hani facede arkdaş çevren çoksa şikayet etsinler sanırım olur..
11 Yorumlamodeme resat at fırsat buldukca giremesin nete eğerki net kurdu değilse anlamaz :D:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahhahahaha baban andropoza girmiş azmış la adam kar haneyemi ötürsek ni yapsak anlamadım ki zaar :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaya zaman olmuş soralı bu kadar gün bir şey olmadı mı ?
00 Yorumlabişi yapma olum bırak takılsın adam :D niye işine taş koyuyan :D
10 Yorumlamsn at bakak biyo belki kırabiliriz babanın şifrenisini.
00 Yorumla
+1 yılbenim aslinda hic bir fikrim yok ama bir tarafdan da kotu bisey yapmiyo ki :D
00 Yorumlazor bi durum ama bilmelisinki en nihayetinde herkes insan
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı yok.. Adam baktı oğlundan bi cacık olacağı yok sana hatun paslamaya uğraşıyor işte
00 Yorumlababanın durumu kötü
andropoza girmiş olabilir
bence üstü kapalı bi şekilde uyar
zira başına bu yaştan sonra iş açabilr...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlıyorum seni genç, bizm peder manken resimlerini indirdi paso yha
00 Yorumla
+1 yılbabanın kolleksiyonundan sen de faydalansana akıllı
17 Yorumla- +1 yıl
mal mal konuşma ya
- +1 yıl
hahaha
- +1 yıl
hahay yardınız beni herkes standupçı gibi burda
Soran+1 yılgereksiz insan
- +1 yıl
hö?
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Pc ye keylogger kurup sifresini alabilirsin.
00 Yorumlababanı engelle bence :S
02 Yorumla
Soran+1 yılama bu soruyu soralı çok oldu günaydın
+1 yıleheh fake profil dersin nişanlına.
02 Yorumla
Soran+1 yılbizim fotoğraflarımızı da koymuş
Ona bunun onur kırıcı oldugunu söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Annene söylemeyi düşünmüyor musun peki?
00 Yorumlahacker arkadaş bul bir tane babanı hacklesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzgın teke sendromu yaşı geçtimi babanın
00 Yorumla
+1 yılEkleme amacı ne önce onu öğren derim ;)
00 Yorumlakanka hesabı ver şikayet edelim kapattıralım amk
00 Yorumla
+1 yılmail adresini ver ben kırarım şifresını :D
04 Yorumla- +1 yıl
Off çok koolay :D
+1 yılSifresini alsan bile yeniden acar
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı