Arkadaslar babam facebookta ciplak kadinlari ekleyip fotograflarina yorumlar yaziyor facebook sifresini buldum ekran görüntüleri aldim bilgisayarımda tutuyorum. Ben böyle aşağılık bir şeyi kaldiramiyorum yorumlar yazdigi kadinlar benim yaslarimda ve midem bulanıyor. Isin kötüsü babam kisa bir süre önce hepatit gecirdi kimden kaptigi da mechul tabii yani fiziksel aldatma da var bence. Annem sag ve facebook olayindan haberi var şu an . Ne yapabilirim? Intikam almak istiyorum. Ne annem ne de biz bunu haketmedik hastanelerde korkuyla sabahladik kac gece ona bir sey olacak diye ama o cabuk iyilesmis anlasilan. Yardim edin lütfen bizim bildigimizi şu an bilmiyor ama yanina kalsin da istemiyorum.
Cevabın nedir?
Kızım babanı uçkur sevdasından vazgeçirme görevi sana mı düştü? Buradaki saçma sapan yorumların hiçbirisini yapma yoksa b*k yoluna gidersin (diyorlarya babana oyun oyna babanla yazış sonra buluş, kamera aç diyenler ya zircahil ya da ardniyetli) ondan sonra Baba'nın yüzüne bakabilecekmisin? Baban nasıl sana bakacak? aile kavramını öldürürsün benden söylemesi.. Senin yapabileceğin tek şey durumu annenle paylaşman, ananın gereken tepkiyi vermesi babana.. birkeresinde babam hastanede kendinden yaşça küçük hemşire bir bayanı Gözüyle kesti diye bizim valide yapmadığını bırakmamıştı, olayı Bana duyurarak Oğlundanda mı utanmıyorsun diye fırçalamıştı, aynısını annende yapsın kızındandamı utanmıyorsun gibi.. yani burada babanın üzerine oynamak görevi sana değil annene düşer.. anlatabildim umarım
05 Yorumla
Soran+1 yılBabam bunlari yaparken utanmiyorsa ben bildigimi belli etmekten cekinmem ayrica o benim babam tabii ki söz hakkim var
Soran+1 yılAnnemi hesaba katmiyorum demedim ki zaten
- +1 yıl
Yok ama burdaki yorumlara göre hareket edip bildiğini okuyacak.. Baksana annesiyle paylaşmak yerine ya da annesinin olaya müdahil olması gerekirken fake hesap açıp babasını eklemiş.. belki iğrenç konularda muhabbet ettiğini görüp iyice tiksinsecek, baba da sonradan karşısındakinin öz kızı olduğunu görünce şoka girecek , Birdaha birbirlerinin yüzüne bakamayacaklar.. yani Artık eskisi gibi olmayacaklar.. yani benden uyarması.. Anladığım kadarıyla anneniz bayağı pasif bu konuda.. yani Kocasının bu Tür şeylerini görmezden geliyor olmalı ki sen artık müdehale etme Gereği duyuyorsun.. Tepkini anlayabiliyorum ama Gerçekten Üzücü
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaptığı şey çok kötü ama onuda anlamaya çalışmak gerekir karar vermeden önce. Neden böyle bir şey yapmış olabilir? Gerçekten bir sapık ruha mı sahip, yoksa annenle vakit geçiremediği için başkalarına mı ihtiyaç duyuyor? Elbette son söylediğim sebep bunu gerektirmez asla! Çünkü sonuçta çocukları bir ailesi var! Bence fake hesap ile işletebilirsiniz ve işletmenin sonunda sizin olduğunuzu söylersiniz, tepkisi olumlu ya da olumsuz olur ama kötü sonuçlarda doğurabilir bu tür şeyler. Sizin öğrendiğinizi bildiğinde kendine zarar vermeyede kalkabilir, bunları düşünerek bir şeyler yap derim sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendine zarar verecegini hic sanmiyorum kiyamaz kendine
- +1 yıl
İşte bunu söylemek için çok erken. Çocuklarına karşı, eşine karşı mahçup olan bir baba olacak o sırada. Şöylede söyleyebilirsin, bunları yapabilen birisi nasıl mahçup olabilir ki? Bunu yapmasının nedenini bilemeyiz ama dediğim gibi o sırada çocuklarına ve eşine karşı mahçup bir baba olacak bu yüzden neler yapabileceğini bilemeyiz.
- Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu görmek, bunlara şahit olmak iğrençlik ya. Allah yardımcın olsun
31 Yorumla
Soran+1 yılSagol ben bile inanamiyorum şu an
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahte bir hesap aç onunla konuş bir yere randevu ver ve gitme daha sonra yine ona Facebook üzerinden Eşek kadar adamsın uğraştığın şeylere bak ben kızın Yaşında biriyim ve benimle sevgili olmak isteyecek kadar aşağılıksın git ailenle ilgilen Sapık herif yoksa seni polise şikayet edicem bana sarkıntılık Yaptığın için falan de. Eğer baban namuslu bir adam ise içinde farkındalık oluşur ve bunları yapmaktan vazgeçer.
04 Yorumla
Soran+1 yılya da buluşmaya gitsem mi?
Cevap sahibi+1 yılO daha fena bir travma olur valla tesettüre bile girebilir. Ama bunu yaptın diye sana zarar verir mi?
Soran+1 yılBilemem öldürcek mi beni yanj
Cevap sahibi+1 yılO zaman gidip riske atma kendini dediklerimi yapman yeterli.
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. aşağıdaki gizli kullanıcıdının dediği gibi fake hesapla işlet onu ama babanı tanımadan yargılayamayız babanı o tür düşüncelere sokan şeyin sebebi birazda annen olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani annem olabilir?
Soran+1 yılAralari iyi olsun ya da olmasin annem ilgisiz olsun ya da olmasin kizi yasindakilere salya akitmasinin gerekcesi annem olamaz. Birini bulur sever asik olur bosanir annemden eyvallah ama bu yaptığı sapıklık
- +1 yıl
kızının yaşını görmemiştim o zaman babanda karakter sorunu var. aslında biraz piskolojik baskı baban için ama derin detay isteyen mevzu bu. uzun uzun anlatıp konuşmak lazım anlaman için. lakin bu yaptıklarını babanın yüzüne vurduktan sonra bir şey değişmeyecek sadece yolları ayırabilirsiniz.
Soran+1 yılHerkesin gercek yüzü ortaya cikar en azindan
+1 yılYaptığın çok ayıp birşey. Mutlu musun şimdi? İnsanların mahremiyetine saygı duyacaksın. Baban o senin. Senin yaptığın babanınkinden daha ayıp bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun mahremiyeti annemle olmali baska bir kadinla degil neyden bahsediyorsun sen?
+1 yılGizli ablamızın babası ( Temsili) ;
38.media.tumblr.com/.../...npAwYd1ss1wywo1_500.gif64 Yorumla
Soran+1 yılCok komikmis gercekten sen eglen diye anlattim ben zaten ailemi burada
- +1 yıl
Nerden buluyorsunuz böyle şeyleri :D
Tenesir paklar gibi duruyor. Ulan su kadin milleti arlansa namuslu düzgün tipler olsa erkekler karışmazlar ki.
01 Yorumla
Soran+1 yıll*n bu da mi bizim sucumuz?
Fake hesap açıp annenle bir görüştür eğer dediğin gibi birşey varsa
02 Yorumla
Soran+1 yılVar evet ekledim fake bir hesaptan da
+1 yılolm ya çok ironik bana pic diyemezsin diyen dayılardan senin babanda, atsan atılmaz satsan satılmaz bence fake hesap aç onla ilgilen para vs. bir çok şey alabilirsin bu gibi tipler abazanlıkta tavan olduğundan her türlü şeyi severler
00 Yorumla
+1 yılteknoloji 40 yaş üstü insanları bozuyor arkadaş bizdede var aynı sorun tam olarak senin baban gibi abartmasada konuşun yani başka türlü aklıma bir şey gelmiyor açıkcası
110 Yorumla
Soran+1 yılSenin baban da mi böyle?
- +1 yıl
aynen öyle 2 yıldır soğuttu kendinden midesiz herif
Soran+1 yılNe yaptin peki biliyor mu senin bildigini? Ya da annen?
- +1 yıl
buradan o kadar özel konusmamı bekleme ama ben babamla konuştum bu konuyu
Soran+1 yılPeki eklesem seni? Anlatabilir misin? Özel biliyorum ama beynim durdu ayni seyi yasiyoruz sonucta
- +1 yıl
ekle istersen ama sana pek fikir veremem sadece yaptıklarımı söylerim buda çaba vermedi bende
- +1 yıl
çabalarım sonuç vermedi diyicektim
Soran+1 yılOlsun yol gosterir belki
- +1 yıl
tamam nasıl istersen
Soran+1 yılTeşekkür ederim
facebook sitesini yasaklayabilirsiniz istersen yardımcı olayım sadece siz açabilirsiniz :))
03 Yorumla
Soran+1 yılMobil veri kullaniyor kendi telefonu bilgisayari ya da işyeri yeter ki girmek istesin her türlü girer. Kalici çözüm ariyorum
Soran+1 yılIste bildigimi bilmesi lazim cezasini ceksin istiyorum yüzüme bakamasin istiyorum
Diğer konusunda 367 cevap paylaştı. 07 casus programı yükle bilgisayara arkana yaslan :) tüm hesaplarının şifresini öğren şifreleri değiştir sıkılır bırakır face ortamını.
17 Yorumla
Soran+1 yılIci değişmedikten sonra..
Soran+1 yılTamam da ben böyle kapansin gitsin istemiyorum
Soran+1 yılTamam inkar ederse de kanitlarim da var dicem devam edersen de herkese yayarim seni dicem
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Babanin adını ve face den bir dürtiyim onu görsün gününü :))
10 Yorumla
+1 yılNe kadar azgın bir baban varmış en iyisi ya boşanacaklar ya da böyle devam edecek başka bir çare var mi bilemiyorum allah kolaylık versin
00 YorumlaBaba bu yapar yani. ne. olmuş. zina yapmiyor ya bakiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBu yaptigi zina degil yani? Ayrica ahlaksizligina diyecek soz bulamiyorum!
baban kesin birisiyle yatmış, ondandır bu hastalık, yazık ya baktı olmıcak boşansın. birde tazminat açarsınız tamamdır, size aylık paraya bağlarlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇakma bir face aç. Ordan babanı ekle ve konuşarak ortaya çıkar
14 Yorumla
Soran+1 yılFake hesabin sahibinin ben oldugumu mu ogrensib zamanla?
Cevap sahibi+1 yılSenin amacın onu eklemek o zaten sulanacaktır. Sonra bu mesajları ortaya çıkarmak ya da kamera aç dersin ortaya çıkartmak amaç
Soran+1 yılMesajlasmiyor kimseyle mesaj kutusu bos olmadi yazicam ben
Cevap sahibi+1 yılsilmiş olabilir mesajları. Ya da fotoğrafına yorum yapar sende mesaj olarak at
Gizli Üye(30-35)+1 yılintikam mı almak istiyorsun
kamooonn :D
de ki "baba baba,
bir gün gelip de karşıma çıkınca, başkası varsa pipinin ucunda ağlatma
bizi ağlatma"
:D13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnasıl fikir, beğendin mi kardeşş :D
Cevap sahibi+1 yılşaka bir yana, babam harbi ayıp etmiş annene. tam bilemiyorum ya napılır böyle bir durumda. dalga geçerken kırdıysam :l
Cevap sahibi+1 yılbabam değil baban olacak o :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni biraz karıştırsak kim bilir senden neler çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılAcik konus
Cevap sahibi+1 yılKonuşuyorum işte. Daha nasıl açık olalım.
Arkadaşım işiniz zor bu olay normal karşılanacilecek bir olay değil
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun.
Annen ayrılsın yahu.20 Yorumla- Diğer konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin özel hayatına müdahele etme
03 Yorumla
Soran+1 yılKimse dedigin kisi babam! Ve evli.
- +1 yıl
Olsun her ne olursa olsun Karışma hakkı vermez sana
Soran+1 yılTamam aynisini yasarsan sen de karismazsin annene babana
Sahte bir hesap açıp süründür
04 Yorumla
Soran+1 yılSahte hesaptan ekledim ama nasil konusmaliyim? Elimde bu kadar sey varken isleri berbat etmek istemiyorum
Soran+1 yılYok fotograflara yorum yapiyor genelde. Mesaj kutusu bos
+1 yılAllah hidayet versin.
00 YorumlaArada kontrol et bisey varsa anneye ver
111 Yorumla- +1 yıl
Yok ama burdaki yorumlara göre hareket edip bildiğini okuyacak.. Baksana annesiyle paylaşmak yerine fake hesap açıp babasını eklemiş.. belki iğrenç konularda muhabbet ettiğini görüp iyice tiksinsecek, baba da sonradan karşısındakinin öz kızı olduğunu görünce şoka girecek , Birdaha birbirlerinin yüzüne bakamayacaklar.. yani Artık eskisi gibi olmayacaklar.. bence bu kız çok yanlış yolda benden demesi
Soran+1 yılAnnemin haberi var zaten olmadigini nereden çıkardınız? Hemen kafanizda kuruyorsunuz bir seyler!
Soran+1 yılNe alaka? Ayrica oyle olsa bile sorum bu degil
Soran+1 yılBak yine kendince yorumlamissin yeni haberimiz oldu bizim de napabiliriz diye soruyorum zaten anlamamakta mi israr ediyorsun nedir?
- +1 yıl
Tamam Fıstık kızma, annene söyle babana kızsın parpulasın bir daha görürsem boşarım seni desin, önce blöf yapsın, annen en kötü ihtimalle Bahattin gibi pıçağı çeker :) o yazışmaların ekran görüntülerinide yedekle , mahkemede tazminat ya da nafaka konusunda lazım olur.. tabi temel amaç Evliliği kurtarmaksa olay yine annende biter.. sende annene destek olursun
- +1 yıl
Konuyada nasıl açabilirsiniz , annen babanı çağırır Murat buraya gel! Ne bunlar? Bunlar ne bunlar! Sen neler yapıyorsun böyle utanmıyormusun! Kızım buraya gel , gör Baba'nın rezilliğini! -Hanım dur yapma kızın yanında konuşmayalım bu tür şeyleri dediğinde Utanmadın mı Murat böyle şeyler yapmaya! Rezil Ahlaksız, 40ından sonra azanı tebeşir parklarmış bizde üzülüyoruz ki hastalandın diye kimbilir nerde kaptın! Bugün dilekçe verip Seni boşayacağım bunların hesabını vereceksin!
Anne de iş yoksa baba bu hale düşer iste
00 Yorumlabırakın ortada g*t gibi kalsın
20 YorumlaOda ınsan be bırak adam hayatını yasasın
07 Yorumla
Soran+1 yılSenin annen baban da yasasin. Iki gun sonra karin da yasasin seninle evliyken. Bak bedduam tutar benim bu olayi bile dalgaya alabiliyorsunuz *
- +1 yıl
Herkes kendı hayatını yasar olmak ıstedıgı yerde olur sende 18 yasına gel ıstedıgın yerde yasa babanı bu konuda yargılayamazsın annende cok ıstıyosa bosansın madem mutlu degıller ayrı yatıyolar erkekler kızlar gıbı degıldır onların kafalarında hep cıftlesmek vardır bu yıllardır boyle sen kalkmıs babana neden bolesın dıosun hangı erkek yapmıyorkı
Soran+1 yılKadinlarin kafasinda ciftlesmek olmadigini sanacak kadar cahil misin? Ikincisi annemle ayri yatiyorlar demedim. Üçüncüsü tabii ki her insan istediği hayati yasamakta özgür ama aldatmak ayri bir sey farki anlayamacak kadar zeka problemin varsa burayi terket zamanimi calma. Dördüncüsü yasim 22 benim! -18 degil.
Soran+1 yılYa sen önce ahlaksizligi normallestirdiginin farkina bir var da! Karin da istedigi hayati yasamaya calisirsa seni aldatirsa ayni seyleri soylersin eminim
Soran+1 yılBen de onu diyorum zaten aldatmak ayri sevgi bittiyse ayrilip hayatina devam etmek ayri birincisi ahlaksizlik
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSahte hesapla biyere cagrip dovdurtun
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yapamam hasta zaten icim sizlar onun kadar pis degilim henüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılisim ney ekleyelim ders verelim
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
üzücü bir tablo...
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. kurtar bır an once
03 Yorumla
Soran+1 yılAma nasil? :/
Soran+1 yılYeni hesap acmak zor degil ki ayrica mobil kullaniyor telefondan hem bunlar çözüm degik zaten :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılsuyuna siyanür karıştırın
00 Yorumla
+1 yıl:D :D Önüne Geçemezsin kiğğğ yapan her türlü yapar
13 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi?
- +1 yıl
O İnsanlara gülüyorum Sadece :D İnşallah Şantaj'a Kurban Giderlerde KAfalarını duvara vururlar
Soran+1 yılGulunecek bir sey yok bunda! Fikra anlatmadim babamdan bahsediyorum babamdan! * git ötede oyna kimsenin hayatiyla dalga gecme hakkin yok senin!
+1 yılbabanın sikini kesa
20 Yorumlainterneti kapat
01 Yorumla
Soran+1 yılMobil kullaniyor
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?