Kocam ve bir arkadaşı eskiden fb takılıyorlarmış?

Karışık ama özetleyeceğim. Eşimin bir arkadaş grubu var onla beraber 2 kız 2 erkek bayağı 8-9 yıldır arkadaşlarmış. Bir kısmıyla tanışmıştım 1 kız 1 erkek başka şehire gitmişler diye tanışmamıştım ismen biliyordum fb olduğu da o kızmış. İşte bizim düğünümüze bu uzakta olanlar da geldi hepsiyle tanıştım. Takı töreninde eşimle o kız arasında garip bir bakışma geçti yeni yeni hatırlıyorum ama ona rağmen kız altını taktı hatta bana da mutluluklar diledi aklımdan böyle bir şey geçmemişti bile. Eşim günlük tutmayı seviyor beni de şeytan dürttü kitaplıkta eski günlüğünü karıştırırken gördüm bu olayı ona sordum onayladı daha benle tanışmadan önce sadece ikisinin bildiği bir sır olarak yapmışlar birkaç defa bende cinnet geçirdim tabi çünkü hala arkadaş grubunda o kız her ne kadar uzakta olsa da. Kızla iletişimi kes de diyemiyorum diğerleri sorgulayacak neden diye aklımı yitirmek üzereyim eşimle kavga ettim söylemediği için kız başka şehirde yaşıyor diye sineye mi çekmeliyim napmalıyım nolur ya
Güncellemeler
10 ay
Bir şey olmaz unut diyenler aynısını sizin eşiniz yapsa siz de unutun o zaman hatta arkadaşça konuşmaya devam etsinler tamam mı
Kocam ve bir arkadaşı eskiden fb takılıyorlarmış?