Eski sevgiliyle fb olunur mu?

Ya biz bu malla 8 ay falan sevgiliydik ilk basta guzeldi baya hani kavga ediyoduk gene ama oyle kavganin sonucu ayriliga baglanmazdi. Sonradan bu gavadin gozu donmeye basladi baska kizlara falan yaziyodu ben de he oyle mi kardeşim dedim ayrildim sonra donguye girdik. Bi o bana donuyodu bi daha olmicak diyodu ben de o zamanlar gerizrkaliyim tabi inaniyodum. Bazen de ben ozluyodum yaziyodum sonra kendisi de ikna oluyodu ozur dileyip devam ediyoduk yani donguye girdik. Bu mal sikildikca ayriliyodu baska karilar yuz vermeyince bana donuyodu tabi ben bunu sonradan ogrendim aq. Neyse iste 6 hafta once falan tamamen bitirdik. Sonra iste sakat gitmis daha soluklanmadan yeni sevgili yapmis aq ben de sinir oldum kiza yazdim dedim boyle yapti bana yaptigini sana da yapar. Kiz da dedi zaten 2 ay once falan konusmaya basladik dedi bana. Minakodugum aldatmis beni. Kiz da sinir oldu engelledi bu mali. Sonra ben de engel attim wptan, baya sovuyodu cunku dinlemek istemedim. Sonra iste gecen gun ortak arkadasimiz vardi ona demis ki "ben onu hatirlatacak hicbir seyi gormek istemiyorum" diyip kizi engellemis. Kiz cok iyi biri bu arada her kavgamizda aramizi o duzeltiyodu ve sadece iliski de degil ozel hayatimizda da cok yardim etti bize zamaninda. Uzerimizde cok hatri var ve sirf benim yuzumden engelleyince sinir oldum engeli kaldirip yazdim. Senin derdin benimle degil mi o kizin sucu yok niye arkadasligini bitiryon o kadar hatri var ustunde dedim. Konustuk falan ilk basta ikimiz de gergindik ama sonradan randomlar espriler donmeye basladi. Arada bana yurudugunu fark ettim. o an anlamamistim ama mesajlari tekrar okuyunca anladim. Ciddi iliskici degilmis, gozu surekli baska kizlarda, p*rnocularda falan. Ben ona karsi duygusal bir sey hissetmiyorum artik, romantik anilamiz bir sey hissettirmiyor ama sehvetli anlarimizi hatirlayinca ozluyorum. Bana sakayla karisik fb mi olsak demisti ama bunun altinda bi ciddiyet vardi farkindayim. Fb olmak mantikli mi? Bu durumda boyle bi insanla yurur mu
Eski sevgiliyle fb olunur mu?