Kayınbabam bebeğimin fotoğraflarını benden izinsiz sosyal medyada paylaşıyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaslar. Yeni dogum yaptim ve hastaneye akrabalar gelemedi salgından dolayı. Kayın babam şu an yurt dışında. Benden resim istedi ve hastaneden yolladım.
Bebegimin fotosunu yayinlanmasini kesinlikle istemedigimi bildigine rağmen whatsappte durum yapmiş bebegimin resimlerini ve benim görmemem icin durumunu bana gizlemis. Ben bunu tesadüfen akrabalardan ögrendim ve cok rahstsiz oldum.
Ben daha bebegimin resimlerini koymadan kendisi koymuş. Üstelik bana gizlemiş. Cok rahatsız oldum. Sizce konuyu kayın babamla konuşmalımıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar toplu cevap veriyorum.
Nazardan endişelenmedim pek ama yurt dışında yaşıyoruz ve bu aralar pedofili olayları burda cok patlak verdi.
Bebeklerin resmi alıniyor ve igrenc sayfalarda yayinlanip igrenc yorumlar yapiliyor. Bir tanıdığın başına geldi. 100 kişilik gizli instagram hesabından fotolar alınıp uygunsuz sitelerde yayınlanmış. Benim korkum bundan dolayı. Bazıları 3 günlük 5 günlük bebek gözüyle bakmıyor malesef. Herkes sizin gibi iyi niyetli degil. Cevaplar icin teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Ve burda beni rahstsiz eden benim isteğime saygi duyulmaması ve gizliden paylaşılması.
Kayınbabam bebeğimin fotoğraflarını benden izinsiz sosyal medyada paylaşıyor. Ne yapmalıyım?