Kapalıyım babam açık fotograflarımı sosyal medyada paylaşıyor?

Kendi istegimle kapandım küçüklügümden beri islama bir yakınlıgım vardı kapandıgım zaman babam istemiyorsu anneme olurmu öyle şey şimdi yapamaz gibisinden şeyler söylemiş babamın istedigi kapalılık şöyle bana gider renkli renkli kıyafetler alır giyerim onları heh şimdi olmuşsun der geçen evde başörtümü degişik yaptım böyle gülerek yüzüme baktı yani illa modaya uyucam illa mesela ben 1 2 sene sonra ferace giymeyi düşünüyorum hep ama siyahlardan o zaman napıcak bilmiyorum şimdiden tedirginim şimdi asıl sorunuma gelelim babam 2 ayrı sosyal medyada fotomu paylaştı digerlerini önceden sildim çok agladım babama neden paylaştın? Diye soramadım sessiz biriyim çekingenim abbama agzıma gelen lafı söyleyemiyorum cesaret yok geçenlerde facesine bir girdim taa kaç ay önce açık fotomu paylaşmış ve 30 40 kişi begenmiş varya kahroldum ya bir baba neden kızının inançlarına saygı göstermez? Nasıl olur bu ya? Aglaya aglaya bir hal oldum ama yine gidip birley söyleyemedim ama şu günlerde içim içimi yiyior gidip söylemek istiyorum ama cesaretim yok napıcam bana bir akıl verin?
Kapalıyım babam açık fotograflarımı sosyal medyada paylaşıyor?