Kizinin croplu sortlu fotolarini niye paylasir hic kiskanmazmi acaba normal mi sizce?
Kizinin attigi dekolteli fotolara neden layk atar alev yorumu atar sizce bunlar normal mi?
Kizinin croplu sortlu fotolarini niye paylasir hic kiskanmazmi acaba normal mi sizce?
Kizinin attigi dekolteli fotolara neden layk atar alev yorumu atar sizce bunlar normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bunları yapan kim?
Soyle soyleyeyim bunlari yapan benim bir ara sevgili oldugum cocugun dayisi. Cocugu stalklarken denk geldim ve ilgimi cekti dayisi kuzeni filan. Cok sasirmistim
fotoğraflarda dekolte abartı mı normal mi görünüyor?
Yok asiri abarti degil ama kiziyla nerden baksan 60 tane fotosu vardir ve fotolarda bazilarinda kiz croplu sortlu. Birinde elele tutusmuslar kiziyla.
Hadi bunlari gec. Kizi bikinili fotolar paylasiyor kendi hesabinda. Mesela gecen bi foto atmis baya gogus dekoltesi var ve gobek felan acikta. Sort minicik. Bu fotolari babasida goruyor yani. Ben anlamadim hic kiskanmiyormu ki kizini
Anlattıklarına göre kıskanmıyor.
Bikinili fotoğraf atmasına karışmayabilir desekte beğenmesi biraz ilginç. !
Bikiniliyi begenmemis. ama goruyor ki begenmese ne olur? Sonucta buna izin veriyor yani karismiyor kiskanmiyor. Acaba benmi tuhaf karsiliyorum dedim ama soruma cevapa veren herkes benim gibi düşünüyor baya genis bi adam
Evet rahat biri gibi görünüyor.
Sen bu tarz foto paylaşsan sorun olurdu dimi?
Tabiki canım ben oyle foto paylassam ve bu babamn kulagina gitse o bikinileri bana yedirir 😂
Ekmek arası bikini diyorsun 🤣
😀ahahha
Tadı kötü olabilir 🙃
Yememek için paylaşmaman en doğrusu 👍
O babanın mezhebi İstanbul boğazı gibi herhalde
İskele babası olduğu için
Dkfkfk link at bakalım
İlginç demek ki kıskanma yok
Cuckold olmuş bana
Paylasimci mi yani ne demek bu kelime?
Evet esini sevgilisini kizini baskalarinin altina vermeyi seven erkeklere denir
Hmmm igrenc yaa