babamin telefonunu kurcaladim biraz instagramda begendigi ve yorum yaptigi tum gonderilere baktim ve twork atan kadinlar, orasini burasini acip dans edenler turk yabanci fark etmeksizin begenmis hatta yorum da yapmis. anneme soylemeli miyim kararsiz kaldim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana kalırsa annene başta söylemeden babanla güzel bir tartış kız çocukları bir şey dediği an çok kötü olurlar, babam sosyal medya falan kullanmaz ama işyerinde bariz kendisine yürüyen bir kadının genel bir mesajına cevap vermişti. Hayatımda ilk kez o kadar kötü tartıştım, yaptığının yanlış olduğunu anlayıp kadını hemen engelledi yalnız aldatıyorsa direk söyle ondan sonrası seni aşar anneni ilgilendirir...
05 Yorumla
Soran+1 yıltelefonunu kurcaladagimi ogrenirse bu sefer bana cephe alir babam zaten bana genel olarak ters davraniyor artik rahat birakmaz beni
- +1 yıl
Anlıyorum, ya babam biraz saf yani anlamıyor açıkçası cevap verdiği mesaj da kötü bir mesaj değildi ama ben nolursa olsun kıskandım annemle de 20+ yıllık evli olmalarına rağmen seviyorlar hala birbirlerini. Uyarabileceğim hatta ayağını denk al bu gece anneme toplantım var diyecek otelde kalacaksın demiştim, yalnız baban hata yaptığının zaten bilincindeyse ve sana cephe alacaksa kesinlikle annenle paylaş derim. İlişkisi olan herhangi birinin kötü içerikli fotoğraf beğenmesi de bence aldatmadır...
Soran+1 yılevet bence de aldatmak o yuzden cok rahatsiz oldum ve annem soyledim az once
Soran+1 yılevet kesinlikle sana katiliyorum insanlarin aldatmayi bu kadar normallestirmesine asla tahammul edemiyorum ortada duygusal da olsa bi aldatma var ve bu asla normallestirilemez
En İyi Cevaplar
+1 yılSöyleme sakın 😃. Yaşı kaç bilmiyorum. 55 yaş üzeri emekli abilerimiz antropoza erken mi giriyor nedir bir alev basması oluyor.😆😆 bu doğal bir şey ama nefis farklı yönlere götürebiliyor insanları. Bende de bir amca var aynı durumdayız seninle. Keşfette düşen bütün ablaları takip ediyor maşallah😂😂 bir diğer etkende erkekler kaç yaşında olursa olsun yeterince vinsellik yaşayamamaları ve doyum olamamaları. Burada hanımlarada iş düşüyor. Bağlayın şu adamların gözünü , aklını.
00 Yorumla
Kesinlikle söyleme. Annen bilmiyorsa bile. Emin ol bunlara bakmadan babanın yapısını biliyordur. Yani istersen bunu böyle yapmada. Babanın yaptığı şeyleri sen kadın olduğun için kendi telefonunda gördüğünü söyle. ve kaydet. Sonra bu konuyu istersen baban ile konuş. Yani bunlar çok kötü şeyler ama maalesef zamanımızda böyle insan da oldukça fazla. Evli veya bekar bunlara bakmak bence yanlış
03 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Annen farkındadır zaten boş ver söyleme sen kötü olursun arada. Eskilerin kafası farklı çalışıyor. İçim rahat etmez dersen de söylemeden görmesini sağla.
01 Yorumla
Soran+1 yılailem eskiler gibi degil daha 40 yaslarindalar yani eski kafa yapisi ailemde asla yok
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
50Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSöyleyebilirsiniz isterseniz
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle babanın telefonunu kurcalaman, ahlaki ve hukuki olarak suçtur.
Bir başkasının özel eşyalarını, o kişiden izin almadan karıştıramazsın. Bir başkasının özel hayatını, o seninle paylaşmadan bilme hakkına erişemezsin. Bu özel hayata ihlaldir. Hem hukuksal boyutta hem de ahlak boyutunda suçtur ve ayıptır.
Bu kim olursa olsun. İster kardeşin, ister ebeveynin...Annen ve baban yetişkin ve hür bireylerdir. Onların arasındaki ilişkinin ne olduğunu bilemezsin.
Eğer bu konudan rahatsız olduysan, annenden önce babana söylemelisin. Annene direkt anlatmak senin görevin değil. Ayrıca kadın, çocuğunun bu durumu bilmesine de içerlenebilir ve duygusal olarak daha da çöküntüye girebilir.
Babanın yanına git ve babanla konuş."Baba, geçen gün senin telefonunla oynarken bir şekilde senin beğenip yorum yaptığın gönderileri gördüm. Bunları gördüğüm için özür dilerim. Telefonunu kurcalamamalıydım ama olan oldu. İçim bir şekilde rahatta değil. Annemle aranızda problem mi var? Ben bu konuyu anneme anlatabilirdim ama bu meseleyi senin çözmen daha doğru."
Baban sana ilk etapta kızabilir. Fakat doğrusu budur. Babanın gidip annenle konuşması en doğrusu olacaktır.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba , bence söylemelisin sebebi annenin bunlari bilmeye hakkı var eger soylemezsen kadina yazik olur. Kendini afedersin ama asalak gibi hisseder , söylemezsen eger baban daha ileriye gider. anlamazsin belkide Annen fircayi cekse baban ozur diler birdaha yapmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılsoyledimm tesekkur ederimm
- İnternet & Teknoloji konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, her ne kadar hoşuna gitmese de annene ispiyonlamak sana düşmez. Bir şekilde farkında olduğunu babana hissettir. Annenle ilişkisinde onu tatmin etmeyen bir şeyler vardır, orta yaş krizindedir vs. İspiyonlamak, aralarını bozmaktan başka işe yaramaz.
00 Yorumla Kusacağım bu orta yaş erkeklerin orspu sevdasından ya iğrenç bence annene sen söyleme ama görmesini sağla. sen söylersen barışırlar sen kötü olursun. anne baba da olsa karı koca bunlar hiç aralarına girme ama kadının görmesi lazım. iğrenç durum
21 Yorumla
Soran+1 yılevet gercekten cok kotu bi durum ama annem beni kotu cikartacak biri degil babam soylemeden kendisi gormus gibi davranacak
+1 yılKesinlikle söyle. Evin hzuuru kaçar vs laflarını boş ver gerekirse ayrılsınlar belli ki karısıyla mutlu değil gözü dışarlarda.. Sen kendini annenin yerine koy çocuğunun böyle bir şeyi sana söylemesini istemez miydin?
38 Yorumla
Soran+1 yılevet haklisin soyledim zaten
Soran+1 yılprno ile bu ayni sey degil
- +1 yıl
- +1 yıl
söyle büyüdükçe önemsiz olduğunu anlayacaksın bi şey yok bunda babanı fazla kıskanma annem zaten eşi olduğu için bilir her şeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılsoyledim artik kendi aralarinda hallederler
+1 yılAdam çok uluslu, din dil ırk ayırmadan kucaklamaya hazır bir er kişiymiş. Bırak kendini avutsun 🧟♂️
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄 tabii oyledir kendisi din dil irk asla ayirt etmex
- +1 yıl
Başarılarılar diliyorum hiç değilse bir duruşu var
Baban uçmuş kusura bakma da. 😃 Birinin telefonunu karıştırmak da iyi bir şey değil tabi de... Arkadaş bekar olduğumuz halde bu twink teonk nedir burada öğreniyorum.
00 YorumlaBunu bilerek söylemeye cesaretin var mı? Kendi yuvanı kendin mi yıkacaksın? Annene göster ama şöyle de babamın hesabı çalınmış aslında bu gönderileri o beğenmedi ya da hiç gösterme hemen sil.
00 Yorumla
+1 yılKafan mi iyi senin sana ne adamın niye özeline bakıyorsun hem. niye annen ve babanın arasını bozuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılbabam annemi kismen aldatiyor ve senin dedigin sey bu mu vidden 😃 kocan sana boyle bir sey yapsa ve kizin sana bunu soylemese ne hissederdin duusn biraz
- +1 yıl
Söyleyince daha mı iyi olacak bir düşün bence onlar yine barışır ama sen laf tanıdığın için suçlu konumunda olacaksın
+1 yılNe var canım bunda bir ara Steven Spielberg de Instagram da ne kadar kadin varsa like atiyodu
01 Yorumla
Soran+1 yılnormal bir sey degil bu
+1 yılhesapların hepsini engelle annene de bir şey söyleme biraz zaman geçsin bak hala beğeniyorsa söylersin annene
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir şeye de burnunuzu sokmayın mk siz türk kızlarının merakı beni öldürüyor ille bir şeye burnunuzu sokacaksınız. Adamın telefonunu izinsiz karıştırmışsın utanmadan söyleyecek misin birde bunu? Her ne olursa olsun kimsenin özelini kurcalama hakkın yok. Sen çok mu temizsin sanki, illa ki seninde sakladığın yanlışların vardır herkesin vardır.
05 Yorumla
Soran+1 yılbenim de sakladigim seyler var ama ben evli degilim ve esim varken uygunsuz seylere yorum yapip begenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki ilerde bana benzer şeyler yapmayacağının garantisini verebilir misin? Aldatmam diyenler en çok aldatanlar olurda genelde...
Cevap sahibi+1 yılVe annenin bir halt yemediği ne malum? Git bir annenin telefonunu da karıştır istersen.
Soran+1 yılsacma genellemeler yapmana gerek yok bence ayrica annemi cok iyi tanıyorum yapmayacagini biliyorum ama yine de onunkini de karistirdim ve hicbir sey bulamadim sosyal medyayi aktif kullanan biri degil ayrica babamdan bu kadar suphelenmemin sebebi kucukken bile buna benzer seyler gormustum telefonunda
- +1 yıl
Bak iste potansiyal kadin dusmani annesinin bi halt yemesi ne alaka simdi bu ulkede evli erkeklerin %90 aldatiyo soruyu soran kisi soylemelisin anneni s. alak yerine koyma
+1 yılFırsatını bulduğu an gerçekte de aldatma potansiyeli var belki de..
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki de aldatiyor bilemem..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 6-7 sene önce yengemin amcamdan gizli flörtleştiğini hatta seksting yaptığını gördüm, kuzenime yazık olmasın diye kendimi tutup söylememiştim. Daha hala ayrımadılar, hayırlısı
03 Yorumla
Soran+1 yılaldattiktan sonra iliski mukemmel olsa ne olur sanki
Cevap sahibi+1 yılFotograflari gosterip 3 yaşındaki kızı ortada bırakmalıydım o zaman haklısın hata ettim
Soran+1 yıldurumdan duruma degisir kizin 3 yasinda oldugu bana vahiy inmiyor sonucta
+1 yılTüm babalar aynı mı olur bence annende bunların farkında ama sizin için görmezden geliyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılevet farkinda olabilir kucukken de kontrol ettigimde soylemistim anneme
- +1 yıl
Bende söylemiştim ama sen fark etmesen de annenin psikolojisi çok bozuluyordur kimse elindekiyle yetinmiyor eminim babanin beğendiği kızlar annenin tırnağı etmez kimse kimsenin kıymetini bilmiyor maalesef
Soran+1 yılerkekler asla kiymet bilmiyor
İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. Bence babanla konuş, bunları bırakmasını annenize ve ailesine saygı duymasını söyle, aksi takdirde anneme söylerim de. Annenize direk söylerseniz çok olumsuz olaylar olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılannemin karakterini bildigim icin soyledim
Soran+1 yılannem zaten babami az cok tanidigi icin cok buyuk bir tepki gostermedi ama içten ice cok uzuldu bence
+1 yılBence bunu yapma baban senin dünyaya gelmeden önce sana haber verdi mi
00 Yorumla
+1 yılBabanı karşına al deki bu saatten sonra azanı teneşir paklar
00 Yorumla
+1 yılYani ne kadar yaptığın yanlış olsa da bir şekilde annenin öğrenmesini sağla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli bir yaştan sonra insanları kendi haline bırakmalı.
Annene söylemene gerek yok bence, masum şyler bunlar. Hiç yoktan evinizin huzuru kaçmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya niye adamı ispiyonlayacaksın. sana ne yaparsa yapsın adam. prn sitelerine girse bile kalkıp annene mi ispiyonlayacaksın.
09 Yorumla
Soran+1 yılannem yapsa da babama soylerdim aldatmak sadece dokunmak degil duygusal olarak da yapilabilir
Cevap sahibi+1 yılya sana ne karı koca arasına girilir mi ne yaparsa yapsın adam rahat bırak adamı. hain evlat sen kendi işine bak
Soran+1 yılsiz de galiba babamla aynisiniz beni hain konumuna düşürdünüz 😄
- +1 yıl
aynı şeyi annesi yapsa yine aynını savunur muydun. mk erkeğin yaptığı şerefsizliği ne de normal görüyorsunuz.
Soran+1 yılevet cidden annem yapsa kim bilir neler soylenirdi burada
- +1 yıl
yazık değil mi o kadına ya. resmen aldatmaya girer. kızı da bile bile saklıyor, kızından da ayrı kazık yemiş olur. söylemelisin kesinlikle.
Soran+1 yılevet bence de aldatmak ve bunu saklayamam annemden soyledim bu arada canim 💕
- +1 yıl
iyi yaptın. ve ben olsam o babayı çoktan topa tutmuştum. hiç gelemem böyle karakterlere.
Soran+1 yılevet erkeklerden nefret ediyorum zaten doyumsuz hepsi igrencler
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnene deki biraz kadınlık yap seninkinin gözü kaymasın
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody sen evde ölü gibi dolan dışarı süslen sonra ne biçim zihniyet
Soran+1 yıldunyanin en guzel kadinlarindan biri de aldatildi aldatilmanin bahanesi veya gerekcesi olamaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorun bizde de var üstelik aldatıyor annem de biliyor ama ne yapacan anca sus pus otur bi bok yapamamK koyuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanın eline teknolojik alet vermeyin kullanmayı bilmiyor sonra tüm erkekler aldatır olayına dönüyor iş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kaç defa yakaladım anneme söylediğim zaman zaten biliyorum demişti, annen de farkındadır belki, kadınlar hisseder çoğunlukla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemen hemen hepinizin babası öyle ki. sadece senin değil
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılboş ver tüm yazılanları bırak takılsın adam. niye hep erkekte suç buluyosunuz. demek ki kadın tatmmin edememiş adamı yıllarca
Cevap sahibi+1 yılsen önce kendini düzelt boş ver başkalarını
Cevap sahibi+1 yılseni şikayet ettim
- +1 yıl
Edersen et
Cevap sahibi+1 yıl@Tatliprenses_hchdh hepinizin demedim gözleri bozuk hemen hemen dedim. gir bak instada öyle sayfların hepsinde binlerce türk yaşlı baba var. kendine gel getiririm yoksa
- +1 yıl
Getirsene tehtit mi ediyosun beni
Cevap sahibi+1 yıl@Tatliprenses_hchdh yoo biraz daha böyle devam edersen adli yollara başvuracağım. hadi küfret yüreğin varsa açık açık. seni bi internet polisine şikayet edeyim de İP adresinden bulsunlar
Soran+1 yılaldatmanin asla bir bahanesi veya gerekcesi olamaz tatmin edemiyorsa ayrilacak bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılAldatmak degil bu
İnternet & Teknoloji konusunda 552 cevap paylaştı. söyleme ya erkekleri beğenseydi o zaman ne yapardın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi günahı kendi boynuna boş ver hiç yoktan tartışma çıkmasın şimdi değmez
03 Yorumla
Soran+1 yılbabam dindar bi de 😃
Cevap sahibi+1 yılZaten bu devirde en büyük sapkınlıkları öyleleri yapıyor
Soran+1 yılhaklisin
+1 yılsöylemesen bile gizli bir hesap aç ordan yaz kadın yazık en azından hayatının geri kalanını kötü geçirmesin
11 Yorumla
Soran+1 yılsoyledim soyledim merak etmeyin
+1 yılSoyleme sakın bos yere huzur bozulur. soylersende baban sanki bırakacak maalesef hala devam eder olan sadece annene ve evin huzuruna olur
02 Yorumla
Soran+1 yılsoyledim
- +1 yıl
Ne tepki verdi
+1 yılSenin babanda az değilmiş. Acaba koç ya da yay burcumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki erkekleri abazalıkla suçlamayın bir daha :D Babalarınız da aynı baksana fdfghgh
00 Yorumla
+1 yılbenim babamıda ben öyle yakalamıştım kücükken annem görmesin diye silmiştim hepsini 😂😂😂 bence söyleme boş yere mesajlaşma görmediğin sürece söyleme
02 Yorumla
Soran+1 yılbabamdan hic beklemezdim sok oldum gorunce
- +1 yıl
bnce abartilcak bir şey deyil
+1 yılAnnene söylersen kavga ederler ama. sen söylersen saklı şekilde senden utanır bidaha yapamaz korkar
00 Yorumla
+1 yılErkek kardeşimin telefonuna bakmıştım bir günü, bir daha bakmaz oldum 😅
01 Yorumla- +1 yıl
ne gördün
Bende diyorum bunlar kimin babası diye jdjdj
00 Yorumla
+1 yılyazik hepde kizi yasinda eskortlaea bakmisrir herkes aldatiyor zatwn sasirmadim herkes azmis
00 YorumlaBence anneni babanın istediği biri yapppp ne şiş yanar ne kebap
00 Yorumla
+1 yılboş ver. Kendş meseleleri
11 Yorumla
Soran+1 yılaldatmak bu saklanmamali
+1 yılSöylemelisin annenin bilmeye hakkı var.
14 Yorumla
Soran+1 yılcok soylemek istiyorum ama annemin uzulmesini ve aralarinin bozulmasini da istemiyorum
- +1 yıl
Annene söylemezsen baban anneni aldatabilir o zaman daha çok üzülür en azından annen bilirse babani kontrol ederse baban annenin kontrolü altında hicbirsey yapamaz
Soran+1 yılsoyledim
- +1 yıl
İyi yaptın
Annene söyle bence azarı yesin bi
01 Yorumla
Soran+1 yılsoyledimm
- İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılAcilen anlatman gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılanlatimm tesekkur ederimm
+1 yılSöyleme o nesil öyle ya. Bozulmasin huzurunuz.
013 Yorumla- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Hayir
- +1 yıl
Ben çünkü mütevazi, aydın, ve değer verebileceğim, değer görebileceğim bir erkekle evlenirim. O nesil toplumsal bir dayatma olduğu için rastgele evlenen bir nesil genelde. Çok bilinçli kurmuyorlar ki ilişkilerini. Böyle basit şeyler için de kutuplaşmaları anlamsız. Tabi herkesin kendi hayatı. İsterse söylesin beni çok ilgilendirmiyor. Sormuş ben de fikrimi söyledim.
- +1 yıl
Bu zamanda fark şu ki, genelde insanlar daha aşk, sevgi odaklı ilişki kurabilme özgürlüğüne sahip. Tabi hala baski görenler ya da maddiyat, düzen, çocuk için evlenenler de var ama daha nadir. Bu özgürlüğün içerisinde herkes kendi tercihlerini yaşasın
- +1 yıl
Dediklerimi anlayamıyorsun. Kib bye tatlim
Soran+1 yılannemler gorucuyle falan evlenmedi annem 41 yasinda babam 44 yasinfa yasli degiller yani
Soran+1 yılikisi de isteyerek ve tanisarak evlendiler
sanki sen çok masumsun da
03 Yorumla- +1 yıl
Aldatmayi mesrulastiramazsiniz o kisiler evli boyle bir seu yapamazlar
Soran+1 yılben evli degilim istedigimi yaparim kimseyi de ilgilendirmez ama o benim annemle evli
+1 yılSöyleme son günlerinde sevinsin 😑
02 Yorumla
Soran+1 yılson gunleri dedigin babam 44 yasinda daha
- +1 yıl
Hee o zaman en aktif zamanında sevinsin😀
+1 yılAdamın cinsel hayatı bitmiş normal bunları yapması
04 Yorumla
Soran+1 yılbittigini nereden biliyorsun ki
Soran+1 yıldaha 44 yasinda
- +1 yıl
Cinsel hayatı bitirilmiş daha doğrusu :D
- +1 yıl
Jubile yapılmış yani
Söyleme p*rno ortaya çıkar.
00 Yorumla
+1 yılSoyle moruk onun hunun basina bela olmasib
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe var ki bunda adam gayet modern takılıyor
00 Yorumla Neden söylemen gerektiğini düşünüyorsun?
00 YorumlaSöyle kulağını çeksin
00 YorumlaSöyle boşansın
00 Yorumla
+1 yılAnnemde öyle pozlar versin babana bakmasın 😁😁😁
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılBen söylerdim dayanamam :D
00 Yorumla
+1 yılEvin huzurunu kaçırırsın boş er.
00 Yorumlabırak eğlensin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılboyle eglence olcaksa ayrilsinlar daha iyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleme derim. Bu sefer suçlu sen olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim soyledigimi soylemez annem soyledim ayrica
Cevap sahibi+1 yılArada kalırsın gerçekten, söylemese bile.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen erkeklerle sevişirken sorun yok
07 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi sevistigimi nerden biliyosun ikincisi sevissem bile ben evli degilim
Cevap sahibi+1 yılBabasının gururu
Soran+1 yılbabam da benim gururum 😃
Soran+1 yıldunyalar guzeli annemle evli baska kadinlara ihtiyaci yok ama erkekler olarak doyumsuz oldugunuz icin boyle manzaralarla karsilasiyoruz
Cevap sahibi+1 yılYa nerden biliyosun annen güzel olabilir belki cinsellikte zevksiz babanı tatmin edemiyor belki babanı annen artık istemiyor yatakta ne yapsın adam
Soran+1 yılya da belki de sadece doyumsuz 😀
Cevap sahibi+1 yılBilemem artık babanla annene sor shshsh
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Babamın Instagram'da beğendiği postları anneme söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler