sanki ev boyuyoruz? :)
Amcamın oğlunun dügün resmi vardi amcamın kızıyla evlenmişti bende dalga geçerek abi bu ne ya kuzenimin yanında afrikalılar gibi kalmışsın dedim o da bana ee o kadar boya badanayı bende sürseydim Brad Pitt gibi olurdum demişti. Hayatımda hiç makiyaj yapmadım
Ayy yazık bana nasılda kezbanmışım :D
Kızlar ve beyler zahmet etmeyin bana söyleceginizi kendim söyledim :D11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her an yaninda olacak mumkunse iki hali de :)
226 Yorumla- +1 yıl
www.mynet.com/.../ izle bak bunun gibi :)
+1 yılHepsi boş, ancak giyim konusunda.. Usturuplu giyindikten sonra sorun yok. Ahlaklı, terbiyeli, Allah korkusu olan bir kız daha iyi. :) Hem gerçek sevgiyse bunlar sorun değil. :) Yoklukta erkek elbisesi giyen çocuklar bile var. :)
18 Yorumla- +1 yıl
İlk eleme ne be? Yüreğimle gidicem, eleme ne :) Tövbe Yarabbim. Ne günlere düştük.
- +1 yıl
Neyse bende gidicem demekle saçmaladım. Allah'a emanet ol kardeşim. :)
- +1 yıl
Kardeşim hakkını helal et. :)
- +1 yıl
Ya yok darılmış olabilirsin belki. Allah'a emanet ol. İyi geceler. :)
+1 yılMakyaj Mantığı İle Sevseydik Sanırım Hayat Kadınlarına Vurulurduk..!
Bir Kadın'da Makyaj'dan Çok Daha ''Büyüleyici'' Şey Var ''İFFET'' Gibi Mesela..!27 Yorumla- +1 yıl
Elbette Ama ''Mal'' Almıyoruz Makyajlı ya da Makyajsız Diye Seçim Yapalım Kızın Ambalajı Gibisinden...
Belki'de Ben Fazla Abartıyorum, Tabi Kızların Makyajına Karşı Değilim Sadece Sorunun İçeriğine Karşıyım Ben... - +1 yıl
Kanka sorunun içeriğine karşısın ama kızlar bu duruma karşı değil ki bak ne kadar güzel sorular var hiö birine cevap vermiyorlar böyle sorulara cevap veriyorlar yani onlar böyle şeyleri seviyorlar kendi içlerinde bile "ay Ayşe'ye güzel kız dedim ama ne itici bir şey öyle" diyorlar emin ol. Hobbes Amcamızın dediği gibi "İnsan insanın kurdudur" kanka.
- +1 yıl
Makyaja Karşı Dğeilim Senin Dediklerine Bende Katılıyorum Makyaja Karşı Değilim ya da Neyse Tamam ÖZür Diliyorum Büütünn Makyaj Yapan Kız Arkadaşlarımızdan Kötü bir Niyetim Yoktu Dostum.. )
- +1 yıl
Kesinlikle.. )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kızlar genelde kendilerini makyajsız çok çirkin bulurlar ama bu bence böyle değil. bence bir kıza çok makyaj yakışmıyor. boya küpü gibi duruyoruz mübarek :D ama bence bir erkek hoşlandığı kızın her halini sevmeli :)
17 YorumlaBaslarken makyajlı haline bakarsın kesinlikle burdaki cevapları kaale almadan. Ama ilerde cokta dogal haliyle karsılasırsan bu kim diyebilirsin :) o yüzden en basta dogal halini görsen sonra makyajı görsen daha hosuna gider
127 Yorumla- +1 yıl
Ya bence bir erkeğin öyle dötü kalmaz. Hani kızlar diyor ya " teklif edersek yok basit kız zannederler, yok değer vermezler" biz erkekler için yok öyle bir şey. Biz her hücremize kadar sevecek bir kadını biz de severiz, öyle bizi sevindirdi diye aldattığımızda terketmez diye bir düşünce olmaz. Yani aldatırsan terk edilenbilirsin :)
- +1 yıl
Öyle yazdığıma bakma gerçekten kızlarda duygusal davranışları severim, blog yazsın şiir yazsın sonra kitap haline getirsin bedava D&R ların raflarına koysun ordan beni tanımadığım numaralar arasın şu kız seni seviyormuş böyle bir kitap yazmış ve göz atanın aramasını istemiş diye iyi olur ilgi duyarım böyle kıza :)
ilk bulusmamda sadece rimel surdum ikinci bulusmada rimel ruj surdum pudra felan asla kullanmam zaten sade guzel bir cildim var ama sevgilim ona ragmen cok begeniyo makyajlida makyajsizda
11 YorumlaDogal haliyle begenmen lazim. Sonra birgun evlendiginde sabah bir kalkiyorsun izzet ildizhanla evlenmissin :)
11 Yorumla
+1 yılmümkünse ikisini kıyasla makyajlı hali makyajsız haline yakınsa devasa bir fark göremiyorsan sıkıntı yok
164 Yorumla- +1 yıl
e yani :) ama sen makyajı filan bırak gülüşüne bak en önemlisi o :P
- +1 yıl
kişilik kültür başka konu bence bir insan güzel gülecek erkeğin gülüşü hele güzel olmazsa yatar o iş :)
- +1 yıl
insanın iç güzelliği önemli diyorlar kimse kimsenin ruhunun röntgenini çekemez gözleriyle illaki göze hoş gelecek sonra oturulur konuşulur kültürel fark yoksa ya da çok değilse konuşabilecek bişeyler bulunuyorsa bir de güzel gülüyorsa olur o iş benim açımdan :)
- +1 yıl
bizde istediğimiz adama ilgimizi belli edebiliyoruz bir şekilde anlar gelirse ne ala olmadı hayırlısı bakalım der geçeriz :)
- +1 yıl
İnşallah anlar sonra evde kalmayın :) https://www.youtube.com/watch?v=6j87ZwJiuPI :)))
- +1 yıl
her körün bir topal alıcısı çıkar diye bir laf var bizim orda sıkıntı yok :)
- +1 yıl
ben tipi hakkında pek kıstas sunmadım ki gülüşü güzel olsun dedim sadece :)
- +1 yıl
i.milliyet.com.tr/.../fft99_mf1828435.Jpeg böyle olur mu bence gülüşü güzel de dişler de pek parlak değil :)
- +1 yıl
altın.s
- +1 yıl
altından nefret ederim görünce başım ağrıyor aferin sana.s
- +1 yıl
hemen nakiye çevireceğim için bir sıkıntı görmüyorum bir günlük katlanıcaz artık ona. gümüş iyidir iyi
- +1 yıl
bir gülüşe oltaya gelmiyoruz heralde :P
- +1 yıl
masadan kalkarım :) ama önce çayımı bitiririm çay önemli. uzaktan sııtmaktan bahsetmiyorum bazı insanlar çok samimi gülerler bakınca için ısınır güvenmek gelir içinden ondan bahsediyorum :P
- +1 yıl
kızlar ne diye yorumlar bilmem ama masadan masaya ebleh ebleh sırıtmak benlik değil :)
- +1 yıl
gelsin konuşsun
- +1 yıl
yorma beniii :)
- +1 yıl
evet anlıyorum :)
- +1 yıl
Masaya doğru yürüdü hızlı mı yazvaş mı yürümeli? Masaya direkt otursun mu? Ayaktamı sorsun? Direkt senden hoşlandığını mı söylesin yoksa bahane mi üretsin (üstündeki elbiseler, olmayan kız kardeşe verilecek hediyelerin seçimi) Gelirken ürkek bir görüntü mü çizsin kendine güvenli mi olsun?
- +1 yıl
ürkmesin özgüveninde bir sıkıntı olmasın ama gereksiz kendine güven duygusunada girmesin arkadaşıyla konuşur gibi gelip tanışma teklif etsin soruş şekli kendini ele verir zaten seçtiği kelimeler eğer olumlu yaklaştıysam müsade isteyip oturabilir masaya basitçe tanıtsın kendini sonra tanıma isteğinden bahsetsin ılımlı yaklaşıyorsam ona ayıracak zamanımın olup olmadığını sorsun varsa çıkar bir akşam çay içeriz oldu mu bari :)
- +1 yıl
Hım anladım şöyle yapabilir mi? Masana doğru dediğin gibi özgüvenle geldi sandalye boşmu dedi boş deyince alacakmış gibi yaptım ama oturdu. Üstündeki kıyafetlerinin ya da makyajının olumlu olumsuz yönelerini söyledi senin söylediklerine hazır cevap şekilde cevap verdi, çok az ama ayarında küstahtı, çok erkeksiydi. Bu senin içindeki kadın duygusunu tetiklemez mi hükmedilme, yönlendirilme, ait olma o mükemmel bir erkek ?
- +1 yıl
o dediğin olmaz :) ukala itici gıcık yaratık diye söylenirim içimden :)
- +1 yıl
hemen aramamak 3-4 gün sonra aramak :) klasik hareketler onlar :) bende bilinçaltı sağlam hala sıkıntı yok :)
- +1 yıl
Bence kızlar mantıklarıyla değil bilinçaltlarının yönlendirdiği duygularıyla hareket ediyorlar adam 2-3 saniyede zaten kızın dikkatini çekmişse ondan sonra çekingen bir tavır sermişlemeye gerek yok. Ondan dolayı kızların dediklerine değil yaptıklarına bakmak lazım. Hayatında kaç tane iyi erkeğe aşık oldun, arkasından üzüldünki hep üzüldüklerin dediğim özellikleri taşıyan adamlardı. Zaten dominant erkekler kadının bilinçaltını etkiler herşeyiyle , bu erkekteki bir enerji kadının algılayabildiği. Bunun aman aman yakışıklılıkla alakası yok.
- +1 yıl
erkeğin şefkatlisi ve vicdanlısı makbuldür benim gözümde bilimsel açıklamalar araştırmalar hepsi bir tarafa ben iyi erkeğe aşık olurum :)
- +1 yıl
sevdim aldatıldım şimdi evli hala arıyor :) farketmiyor ama
- +1 yıl
Evet aldattı değil mi peki diğer sevdiklerin nasıl oldu iddia ederim böyle mülayim tipli davranışlı bir adamı sevmemişsindir https://d.haberform.com/news/57563.jpg
- +1 yıl
başta öyleydi :)
- +1 yıl
kepçeydi ya valla bak sevdim ama
- +1 yıl
mülayim iyi bir adamdı kendine pek güvenmezdi. sonra bişey oldu değişti sonra aldattı sonra evlendi sonra tekrar bana yazmaya başladı midemi bulandırdı :)
- +1 yıl
unuttum :)
- +1 yıl
biriyle maçtan önce stada girmeden tanıştım zaten sevmeyi bilirdi :)
- +1 yıl
özgüvenli ama dürüsttü illa senin dediğin gibi olcak demi değildi yahu :)
- +1 yıl
Tamam zaten kadınların bu tezimi kabul etmesini beklemiyorum en iyi ihtimalle genel kadın düsturuna uymayan birisindir. Ama dediğim özellikteki erkekler daha çekicidir. Ben bir sürü iyi ama yanlış adam tanıyorum ama neredeyse hiç dediğim özelliklerde kadınsız adam tanımıyorum, ben onlara adam gibi adam diyorum diğlerine de iyi adam diyorum:) umarım anlayabilmişimdir :)
- +1 yıl
peki madem :)
- +1 yıl
ilk tanışma anında bir erkekte özgüven olmalı ama kibar olmalı tanıdıkça bahsettiğin özellikleri kabul edebilirim ama tanışma anında olmaz bu da benim fikrim :)
- +1 yıl
tanımadan benim hakkımda bişey söylüyorsa iltifattan öte değildir söylesede bişeyler ciddiye alacağımı sanmıyorum
- +1 yıl
peki madem
- +1 yıl
hiç merak etmem ben :P
Sorularını seviyorum.
Bence uyandığı hali esas alınmalı..17 Yorumla
+1 yılYaptığı makyaja bağlı hafif yapıyorsa pek bir fark olmaz
159 Yorumla- +1 yıl
Makyajsız görmen lazım tabiki :)
Ama hafif yapıldığında pek bir fark etmiyor demek istedim :) - +1 yıl
Hayır ağır yapılmış halim , kadesimin kina gecesinden kalma bir resim o :) normal hayatimda hic yapmam , dugunde dernekte yaparim sadece
- +1 yıl
Neyse bence iyisin evde kalmazsın buna ihtiyacın yok https://www.youtube.com/watch?v=6j87ZwJiuPI izle bir aahah :)))
- +1 yıl
Sen dedinya kesin kalmam :)
- +1 yıl
Bunları yazarak sen bana asıldın :) çoluk çocukla işim olmaz merak etme , o kadar düşmedik :P
- +1 yıl
Ehh peki oyle olsun
- +1 yıl
Ne evi?
- +1 yıl
Süper gidiyor :)
- +1 yıl
Derdin ne benimle :) evd kaldim evet kabul ediyorum bunu , cirkin bir kizim kimse begenmiyor , oldu mu :)
- +1 yıl
40 yasindayim
- +1 yıl
Sana ne?
- +1 yıl
Taktın sen bana :D?
- +1 yıl
Kız ne takacam ya. Evde kalanlara koca bulma dersleri veriyorum da sana yazamadım :) https://www.youtube.com/watch?v=6j87ZwJiuPI ahaha :))
- +1 yıl
İhtiyacım yok çok sağol :))
Elimi sallasam ellisi :D - +1 yıl
Öyle bişey demedim , ama koca arama gibi bir derdim yok , herkesin bir alıcısı olur
- +1 yıl
Evde kaldım ya belki kısmet bulurum
- +1 yıl
Üzülme alıştım artık ben bu tür laflara kırk yaşından bayanım , evde kaldım
- +1 yıl
Alakası yok , doğru insanı bulup bulmama ile alakalı , zorlasanda kendini sevemiyorsun , sevdiğin kişide seni istemez böyle garip bir dünyada yaşıyoruz işte
- +1 yıl
Doğru insanı buladım hepsi bu
- +1 yıl
Pöffssss :/ napıcan yaa?
- +1 yıl
Çalışmıyorum ev kızıyız , tamam mı?
- +1 yıl
Hı hıı eşek
- +1 yıl
Hayır :)
- +1 yıl
Almadım netten kızkardeşim indirmişti bende fotomun yanına bıraktım , espiri olsun diye
- +1 yıl
Yeni değil eski bu
- +1 yıl
Bu kalsın , gerek yok
- +1 yıl
Gerek yok :/
- +1 yıl
Kafam büyük yaa :D
- +1 yıl
Derdin nedir benimle ya :D
- +1 yıl
Böylede diyebilirsin?
ne varsa doğal güzellikte var kardeşim. genel olarak bizim kızlarımız güzelliği makyajda sanıyolar, genç yaşta o kadar boya sürüyolarki yaş 35i geçince o surat maaf oluyo yazık.
15 YorumlaNe makyajli ne makyajsiz sabah ilk uyandigi zamanki haline bakicaksin. :)
19 Yorumla
+1 yıltabıkıde doğal sabah uyandıgında makyajlımı görceksın ail yuzunu yıkat bence:d
13 Yorumla- +1 yıl
hahaha o ancak 1 2 kere olur :D omur oyle gecmez
+1 yılsana uygun olup olmadığına buna göre mi karar vereceksen?
öyleyse eğer, ikisi de derim. makyajsız hali de beğenilmeli tabi ama, sırf makyajsız pek de güzel diye beğenmemek de olmaz. gerçi göreceli.07 Yorumla- +1 yıl
hay gelmesin hiç daha iyi... o neymiş öyle beni beğenen böyle beğensin beğenecek beğenmeyecek diye makyajımı değiştirmem. :p neyse sen de neye dikkat etmeliyim diye düşünme. beğendiysen ve sevdiysen yürrü. :D
- +1 yıl
dış görünüşü hoşuna gitmediyse, yanına gitmeni hak etmiyor demek mi? o.O kendini ne zannettiğini merak ettim dostum. bakış açında hoşuma gitmedi. :p neyse. iyi günler sana.
- +1 yıl
Ne alaka ya. Bakış açısı değil, o zaman gelsin düşünceleriyle etkilemeye çalışsın, kültürüyle bilgisiyle etkilenmem demedim ki. Ama hiç böyle bir kızda görmedim düşünceleriyle etkilemeye çalışan aşık olsun bana şiir kitabı yazsın versin elime kim dedi dış göünüş ama o hiç bir şey yapmayacak ben yanına nasıl gitmek için motive edecem kendimi he?
- +1 yıl
niye o seni etkiliyomuş ki? kim niye seni etkilemek için uğraşsın? :D ciddi ciddi merak ettim kendini ne zannettiğini. doğal davranmalılar. yani kendileri gibi. hoşlanıyolarsa birbirlerinden, çıkmalılar. bak bak beyimize şiir kitabı bekliyo. :D sen kendini aşmışsın. bir boş özgüven, bir kendini boşuna fazla değerli görmeler, bir havalar, bir şey. neyse. seni narin egonla baş başa bırakıyorum.
- +1 yıl
bir de kendime uygun görürkenyazmış eşya anki bir git sen ya
+1 yılabartılı olmadıktan sonra makyajına veya makyajsız olduğuna bakmam
113 Yorumla- +1 yıl
kardeşim öncelikle ben kanka panpa olayını sevmem yaşın kaç bilmiyorum ama yaş gurubuna göre benden küçüksün konuya gelecek olursak bizde sevgili ola yı geçti evlenme yaşı geldi eş olarak kız seçicek olursam olgunluguna bakarım bilmem anlatabildimmi
- +1 yıl
ben nededim la havalıkla alakasıne bunun muhabbet ediyoruz evet bende sana diyorumki kanka panpa böyle muhabbetleri sevmiyorum dedim sadece samimiyi zaten sende samimiyetlik yok bence ben dışardada sanal alemdede herzaman beyfendiyim
- +1 yıl
sen beyfendi değilsin demedim kasmak gibi bir durum yok ortada sadece kanka gibi sözleri sevmiyorum dedim bana göre samimiyet gösterisi arkadaşım kardeşim dir ve çevremdeki hiç bir arkadaşlarımla kanka diye hitap etmeyiz etmemde sadece sana bunu anlatmak istedim yoksa beyfendi değilsin demedim dememde
- +1 yıl
sen sevgili içinmi evlenicek içinmi sordun
- +1 yıl
dogal olması lazım
- +1 yıl
öyle birşey olacaksa önceden belli olur o
Kardeş bir muayenesini yaptır kaportacıda öyle al :)) Yahu ne alakası var anlamadım sen aşık olduğun kızın her hailini seversin brooo emin ol :)
01 YorumlaDoğal haliyle tabi bende bundan yanayım çok makyah yapmasın bir eyeliner yetiyo zaten güzel olana fazla bile
10 Yorumla
+1 yılvalla kanka niyetine bağlı :D ciddi düşünüosan tabiki doğal hali
10 Yorumla
+1 yılMakyajlı kız alınır mı la suratına bakılmaz o boyalar çıkınca kesin
20 Yorumla
+1 yılDoğal haline bak, iki kutu boyayla en çirkin kadın bile güzel olur :)))
02 Yorumla- +1 yıl
Sakalı bıyığı olmayanlarda çıkıyor arada :)))
makyajli hâliyle kiz dediğin makyajli olur
23 Yorumla- +1 yıl
artı
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılSabah uykudan kalktığı haliyle.
13 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=pY_1XMbCF-0 böyle sorunlar oluşabilir aahha :))
- +1 yıl
gerçekler acıdır :)
majyajlı evlenıp gece makyajsız bu kım diceksem kalsın
02 Yorumla
+1 yılkardeşim bir kızın makyajsız halini esas almaya kalkarsan erkeklere yönelirsin benden söylemesi :D
01 Yorumla
+1 yılEvde makyajsız halini göreceksin ;)
142 Yorumla- +1 yıl
Yani sabah senden önce kalkması gerekiyor :)
- +1 yıl
O zaman makyajlı halini baz alabilirsin :D
- +1 yıl
Sanada yapmasın ahaha yok yok makyaj iyidir ama doğalını gör önce sen ona göre evlen illaki rimeli akacak ::D
- +1 yıl
Aynen :)
- +1 yıl
Öyle deme kimileri çok güzel hıçkıra hıçkıra ağlar :)
- +1 yıl
Islanmış sıçan gibi olmuşsun desydin :D
- +1 yıl
Ben böğürüyorum resmen :D tabi sebebe bağlı daha çok eğer haksızsam baya hıçkırıklara boğulur bağıra bağıra ağlarım :D
- +1 yıl
Suç bastırıp merhamet duygularını harekete geçirmek için tabiki :D
- +1 yıl
Haklıysam sinirden sessiz sessiz dökülüverir :)
- +1 yıl
Söyledim :)
- +1 yıl
Kişi farketmez olaylar karşısında tavrım bu genel olarak :)
- +1 yıl
Yani daha çok nişanlıma :D
- +1 yıl
Bizim diyalog:
O: aşkım ağlama bak rimellerin akacak kurban olayım ağlama
Ben: aay gözüme eyeliner aktı ay çok yanıyor sil şunu sil :D - +1 yıl
Hım çok uyumlu bir çift olduğunuza karar verdim :) Düğününüzde benden img1.loadtr.com/...0_tl_%C3%B6n_y%C3%BCz%C3%BC.jpg
- +1 yıl
Çeyrek takanların bile kınadığı bir devirmeyiz unutma :D
- +1 yıl
20tl takıp 50 liralık yemek yiyorsunuz hep masraf bunlar işte :D
- +1 yıl
Yuuuuh asılmayı mı düşünüyordun :D
- +1 yıl
Boramerte iki Hali de güzel kızlar dilerim yani kız bayan bir tane :)
- +1 yıl
Ne götürdüm kar diyon yani :)
- +1 yıl
Ne bileyim sohbet olsun öyle mal gibi sitede geziyoruz bir şey yaptığımız yok eğleneyim eğlendireyim bari diye düşündüm. Diğer sorulardaki yorumlara baksana "ben de öyle düşünüyorum" böyle yorum mu olur ne kadar saçma yazsana açıklasana bir şeyler katsana. Eğlenmek bizim elimizde :)
- +1 yıl
Hadi yapsana hadi şampiyon sende söyle hep beraber :D
- +1 yıl
Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna :D
- +1 yıl
Neyse ben neye cevap verdim muhabbet nereye geldi. Iyi geceler bayım
Sabah kalkınca göreceğim yüz tabiki
13 Yorumla- +1 yıl
www.google.com/search kanka aynı böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyajı bu kadar abartmayın. Ben kendimde bir fark göremiyorum şahsen.
030 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor.
Cevap sahibi+1 yılFark
Cevap sahibi+1 yılAğır makyaj yapanlarsa bilemem. Bir ruj birde fondoten sürerim zaten..
- +1 yıl
Biz safız makyajlı halinizi siz zannediyoruz sonra hoşlanıyoruz böyle sorunlar oluşabiliyor https://www.youtube.com/watch?v=pY_1XMbCF-0
Cevap sahibi+1 yılO makyaj yapsada bir şeye benzemez.
Cevap sahibi+1 yılRimeli çıkartması dert.
Cevap sahibi+1 yılO rimel gidince gözler minnacik kalıyor soran bilgine..
Cevap sahibi+1 yılFeminist olmayan kadın varsa aptaldır.
Cevap sahibi+1 yılKadının ben kadin değilim demesiyle aynı şey de... sen neden bu konuya bodozlama giriş yaptın onu anlayamadım.
Cevap sahibi+1 yılFeministligi erkeklerden nefret etmek olarak algılayan zihniyetler...
Cevap sahibi+1 yılÖldürürüm nede olsa erkek... dememi falan mı bekliyorsun şaka gibi..
Cevap sahibi+1 yılO boyutta bir feministlik. Feministlik kadınların toplumdaki statüsünü artırmaya Kadin erkek eşitliği sağlamaya yönelik bir şey. Erkeklere nefret duyma durumu yok
Cevap sahibi+1 yıl* o boyutta bir feministlik yok.
Cevap sahibi+1 yılAğlayacağım soran.. sevgilim var oda kadın erkek eşitliğini savunan bir erkek.
- +1 yıl
Tamam güzel bir şey. Yok yani boş boş mücadele edip hiç bir şey üretmeyen bir zihniyette msiin onu merak ettim. Feminist arkadaşlarımız çocukları doğduğunda onlarıda eşit zihniyetle eğitse ortadaki sorun azalır. Boş boş feminizim muhabbeti yapmak yerine sorunu çözme odaklı olmalıyız.
Cevap sahibi+1 yılEvet çocuğum olursa öyle olur daha var ona.
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki... Bu zihniyet ölsün.
+1 yılHer haliyle seversen adamsin
110 Yorumla- +1 yıl
Eyeliner rimel göz kalemi? Dudak kalemi ( sadece çerçeve yapip dagitiyorum) ruj yok yani
- +1 yıl
Buda makyaj sayilsa gerek
- +1 yıl
:))))))
- +1 yıl
Gereği yok fondotenin alligin farin rujun. Sarisinim göze kalem şart ;) yoksa soluk duruoruz
- +1 yıl
Çok yakisikksiz.lütfen evlilik disi şeyleri normallestrmeyelim.cokk çirkin.bye
C- her ikisinde de güzel gözükmesi lazım
15 Yorumlamakyajsız olsun ne seçtiğini bil
12 Yorumla
+1 yılMakyajsız hali.
11 Yorumlaikisini de baz al :D
123 Yorumla
+1 yılDoğallık iyi be.
11 YorumlaDoğallık en önemlisi
119 Yorumla- +1 yıl
O tabi olacak canım sonuçta onlar doğal güzelliğe katkı yapan şeyler. Mesela hani siz kızlar diyorsunuz ya uygun görmek denklik. Kız makyajlıyken bizden fazla görüyorsak yanına ilişmiyorsak makyajsızken çirkin bulup bu sefer yine yanına gitmiyorsak kızla konuşma motivini nerden alacağız? :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 333 cevap paylaştı. doğal hali tabii
17 Yorumla
+1 yılKızın Makyajsız Haliyle
10 Yorumla
+1 yılMakyajsız haliyle ;)
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, makyajsız halini beğendiysen, makyajlı halini daha çok beğenirsin :)
- +1 yıl
Badana yapar gibi yapmadıktan sonra, her kıza yakışır :)
İkisinin tam ortasını düşün reis :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmakyajsız tabiki. o makyaj elbet silinecek cünkü:)
10 Yorumla:(((((
02 Yorumla
+1 yılMakyajsız hal önemli
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
DOĞAL HALİNİ
00 Yorumladoğal hali tabiki
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri