• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evlilik aşkı öldürür mü? (Sayfa 3)

LionhearT
LionhearT Takip Et
Xper 2 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
41
Yapay Zekaya Sor
Evlilik aşkı öldürür mü?
Evlilik Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1601

Cevap

2286

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • merdogan
    merdogan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 44%
    +1 yıl

Sorumluluk evlilikle başlamıyor aslında. Hayatına birisi girdiği anda o sorumluluğu alman gerekiyor ama sorumluluk sahibi değilsen evlilikte sorumluluk almak zoruda kalıyorsun. Evlenmeden önce de sorumluluklarını bilen biri ile evlenirseniz herhangi bir değişiklik olmaz.

1
    0 Yorumla
  • sultanXX
    sultanXX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 65%
    +1 yıl

Aslında sorun şu ki kadınlar aynı ilgi alakayı bekliyor ama olmaz ki aynı evin içinde özlem yok çünkü..ayrıca kadınlar bakımsızlaşıyor kendilerine bakmıyorlar..erkeklerdein de ilgisi başka kadınlara kayıyor aşk ta bitiyor bu kadar basit..olay kadındadır bence eğer isterse vebiraz düşünürse erkeği elde tutmasını da aşkı taze tutmayıda başarır...

1
    0 Yorumla
  • silent
    silent Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

Yok öyle birşey. Evlilikle anlam kazanır aşk. yoksa aşk zamanla enerjisini bitirir. 3-5 senelik ilişkiler nasıl ilk zamanki gibi olsun ki?
    Zaten aşk anlıktır. ara sıra canlanır duru. sürekli aşk devam etmez. evlen ki anlam kazansın ve yerini derin sevgiyle pekiştirsin...

1
    2 Yorumla
    • şaqamaqa
      şaqamaqa
      +1 yıl

evlilikte bi nevi aşkın devamı işte. askın gelişmiş hali :)

Yorumla
    • silent
      silent
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • pcdoctor
    pcdoctor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 47%
    +1 yıl

bence aşk dibi görülesi bir şey! nasıl aşık olduğumuzda anlamsızca hareketler ve tepkiler veriyorsa vücudumuz ve beynimiz aşık olduktan sonrada göz göre göre yaptığımız hatalar ve bencillikler aşkın bitmesine sebebiyet vermekte. sanırım insanın birazda fıtratında olan bir şey, alışkanlık yapmış olduğu bir şey eskisi kadar heycan vermemekte

1
    0 Yorumla
  • KüçükGeneral
    KüçükGeneral Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Evlilik ve aile yaşamında hedef mutluluktur ve bu mutluluğu sağlamak içinde eşlerin yaşam kalitelerini yükseltmeli ve bu kaliteyi belirli standartların altına düşürmemesi gerekmektedir. Bu yaşam kalitesi için belirlenecek standartlarda çiftlerin bir araya gelerek belirlenmesi gerekmektedir.

1
    0 Yorumla
  • süperbenn
    süperbenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Kötü sarrafın elinde altın değersizleşir.
    Kötü insanın elinde de aşk.
    İşlemeyi bilen aşkı öldürmez.

2
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.

Askı sevgiye donusturenler birlikte yaslanir.. salt aski tuketenlerse ask bittiginde ayrilir.. mesele bu kadar..

2
    0 Yorumla
  • akincelik
    akincelik Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.

evlilik erkekle kız arasında cinsellik için bir anlaşmadır
    kadına maddi bir güvence verir erkeğede sorumluluk
    aşkta karşı cinse cinsel istek tutku ve kıskançlıktır
    aşkın bitmesi erkeklerde genelde evlilik dışı cinsel ilişkidir
    sağlıklı ve sabırla yapılan evlilikte genelde ölene kadar sevgi ve cinsellik sürer

1
    0 Yorumla
  • sesliciglik
    sesliciglik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Öldürmez diyenlere ben katılmıyorum evlilik aşkı öldürür ama devamını da sevgiyi saygıyı hayat arkadaşligini getirir aşk demek cicim aylarında ki tutku şehvet heyecan istek hiçbir evlilik de bu yıllarca süremez kim sürer derse asla inanmam çünki belli bir zamandan sonra sıradanlasir elini tutarsin ama o eski heyecan o eski tutku kalmaz daha normal gelir bu demek değildir ki evlilik kötü birsey aslında öyle değil aşkın bitmesi gayet normal birsey insanın doğası böyle çünkü aynı evde yaşıyorsun yıllarca yani gayet doğal sıradanlasir ama sevgi asla Bitmez

0
    0 Yorumla
  • Insaatmuhendısı35
    Insaatmuhendısı35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

Önce aşk dediğin ne? Aşk zaten subjektif bir kelime.. Aşk genelde şehvet, Tutku gibi kelimelerin yerine kullanılıyor.. Evlilik öldürmez, Öldüren zamandır.. Öldükten sonra Eğer bağımlılıklar çıkarlar varsa ilişkiler daim olur, aksi halde kopar... Bu kadar basittir...

0
    0 Yorumla
  • FahriEren01
    FahriEren01 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 80%
    +1 yıl

zaman hariç aşkı öldüren hiç bişe yok. Aşk benzin gibi zamanla biter önemli olan aradaki aşkın sevgiye dönüşmesi. Eğer sevgi yerine , alışkanlığa dönüşürse , mutsuzluktan geberirsin ama bırakamazsında , yeni birini bulmaya üşenirsin , kim uğraşcak bu yaştan sonra diye kendini paralarsın

0
    0 Yorumla
  • Rookie_poet
    Rookie_poet Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 75%
    +1 yıl

Aşık olduğumuz kişiye bağlı
    Mesela şöyle örnek vereyim aşka
    Bir çilek düşünün görüntüsü kokusu sizi öyle bir etkiliyorki hiç yemeden bile o çileğin tadı hayalinizde canlanıyor sanki kainatın en güzel çileğiymiş gibi hissediyorsunuz ve en sonunda bu çileği yediğinizde eğer hayalinizdeki çilek gibi veya daha iyisiyse bu aşkın zirvesi oluyor e birde tam tersi hiçte hayalinizdeki gibi değilse bu da aşkın ölümü oluyor.
    Umarım herkes evlendiğinde hayallerindekinden bile fazlasını bulur.

0
    0 Yorumla
  • runawaylady
    runawaylady Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Öldürmez aşkı neden öldürsün ya aşıksan o insanı üzemezsin zaten anlarsın her türlü hatasını hoşgörürsün o da aynı şekilde hergün hergün yeni bir şeyini öğrenir dahada aşık olursun ya 😊
    Tabi şimdi çoğu çift birbirine rol kesiyor uyumlu iyi olacak ya iyi anlaşıyoruz diyip evleniyorlar sonra maskeler düşüyor hoşgeldiniz iç savaşa 😅

0
    0 Yorumla
  • solakbiraz
    solakbiraz Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 65%
    +1 yıl

Mutluluğu insanlar gezip tozmak instagrama storyler atmak olarak gördüğü için normal böyle düşünmeniz. Evlilik sadece mutluluğu değil hayatı paylaşmaktır. Hayat da her şeye gebedir. Önemli olan birlikte olmaktır. Bir taraf sürekli hep bana hep ben derse mutluluk storylerde o sahte paylaşımlarda kalır.

0
    0 Yorumla
  • barbarossa_34
    barbarossa_34 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Âşk, her halükârda tükenmeye, sonlanmaya mahkumdur. Aşkın kurumsallaşması demek, sonunun farklı olacağı anlamına gelmiyor. Etrafınızda tek-tük de olsa gördüğünüz yıllanmış yaşlı çiftler, sizlere aşkın ne kadar uzun sürebileceği fikrini vermesin sakın. Hiçbir zaman ilk görüşte hissettiğimiz duyguları hissetmemiz mümkün olmayacak. Zaman bizi her şeye alıştırdığı gibi aşkın da sıradanlığına alıştıracaktır ve bir süre sonra şiddetli hissettiğimiz duygularımız, yerini sıradanlığa, alışkanlığa bırakacaktır.

0
    0 Yorumla
  • KAPTANKENAN6
    KAPTANKENAN6 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 69%
    +1 yıl

Bunun kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum. eğer evliliği köprüyü geçene kadar diye bir söz varya o mantıkla yaparlarsa o evlilik uzun ömürlü olmaz ama birbirini çok seven iki insan ömürlerini geçirmek için söz verirlerse bu daha çok bağlar birbirlerine

0
    0 Yorumla
  • filizimm
    filizimm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 54%
    +1 yıl

Bence ben Bekârım ama etrafımdan gördüğüm kadarıyla evlilik aşkı öldürüyor gerçekten 1. si önce evleniyorsun kocan eşin oluyor her iki taraf için söylüyorum bunu dış minnaklar kaynana kayınvalide anne baba görümce vs vs işin içine karışıyor aaaaa öyle mi demiş aaaa böyle mi demiş diye diye evliliğe etkili olanlar dış etkenler ve maddiyat

0
    0 Yorumla
  • REXX3PCC
    REXX3PCC Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 45%
    +1 yıl

Evet. Çünkü sevgiliyken bircogumuz seks yapmıyor, sadece gezip yiyip içiyoruz. Aslında seks icin can atıyoruz ama ahlaki ve aile baskısından seks yapamıyoruz bu da içinde bir haz olarak kalıyor. Evlenince her şeyi yapıyoruz. Bu da bir zaman sonra klasik-normal bir olay olarak kalıyor. Aşk da bitiyor , icindeki arzularda. Aşk = Arzu

0
    0 Yorumla
  • Meryemnurgeney
    Meryemnurgeney Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Evlilik aski oldurmez aksine guclendirir dusunsene bir sevdigin kisinin nefesiyle uyuyup kokusuyla uyanmak onunla ayni cati altinda oturabilmek vb. Aski asil olduren kisilerin kendi hal ve davranislaridir evlendikten sonra degisen davranislar aski oldurur bence 😊😊🤗🤗

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ne güzel anlattın yaa 😍😍😍

Yorumla
    • Meryemnurgeney
      Meryemnurgeney
      +1 yıl

Dusuncelerimi yazdim ama tesekkur ederim😊😊😍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Rica ederim güzel bayan 😍😍😍

Yorumla
    • Meryemnurgeney
      Meryemnurgeney
      +1 yıl

🤗😍😊😍🤗

Yorumla
  • AppleCrow
    AppleCrow Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 63%
    +1 yıl

Sadece aşkı değil ki , insanın ruhunu da dahil edersek herşeyi bitiriyor.

Kafa dengi bir kişi ile , birlikte yaşamak daha uygun.

Kaybetmekten korkanlar evlilik yapıyor.
    Benim kafa yapım ise çok farklı..
    Bir insan gidecekse aldatacaksa her türlü yapar ve terkeder.. evliliği ' bişeyin garantisi
    ' olarak görmek düpedüz aptallık.

Ben fazla mesafeli ilişkileri de , evlilik gibi yapış yapış ilişkileri de sevmiyorum , herşeyin orta şekerlisi makbuldür , türk kahvesi hariç :))

0
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.

öldürmez aslında hayatınız boyunca sürekli aşık kalamazsınız, ilişkiler kendi içinde olgunlaşır gelişirler... duygular daha kontrollü yaşanır. aşk sevginin olgunlaşmamış halidir bir süre sonra onu sevgiye bırakır.. fakat evli iken ilişkinize heyecanlar katabilirsiniz en azından o duyguyu hatırlama anlamında...

0
    0 Yorumla
  • Zorba_06
    Zorba_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 57 , eic 76%
    +1 yıl

aşk ölmek için bir yürekte vucut bulmaz ki. aşkı yaşayan insanlar öldürür. değişimi yakalayamaz öldürür. ilgiyi koruyamaz öldürür. alışkanlığa dönüştürür öldürür. hani diyorlar ya, zaman kötü diye, suç zamanın değil insanların. zaman normal sürecini yaşar. aşkta öyledir.

0
    0 Yorumla
  • Nesli974
    Nesli974 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 72%
    +1 yıl

Bende evliyim 2aylik pişman mıyım? Bilmiyorum ama şunu net bir şekilde soyliye bilirim aşk denilen şey evlilige sahil değil yani şöyle anlatiym aynı evin içinde olunca sürekli bir tartisma ve karşında ki kişi eğer ki anlayışsizsa git Gide kör düğüm oluyo ama senin durum çok başka

0
    0 Yorumla
  • Ahmetin07
    Ahmetin07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

Bir süreden sonra aşk mecburen gider. Siz aşkı bitirip , sevgiyi bulmussunuz. Çünkü aşk kalple yapılır. Sevgi beyinle yapılır. Yani aşk mantıksızca sevmektir. Siz artık mantıklı sevmeye başlamışsiniz. Bunun için evlenmeye karar vermişsiniz. Çünkü evlilik mantıkla yapılan bir karardır. Korkma, eğer eşinle birbirinizi seviyorsanız, eğlenmeyi bilin. Ve monotonlasmis bir sevgiden uzak durun. Herzaman taze ve genç bir sevginiz olmasi adına...

0
    0 Yorumla
  • knght34
    knght34 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 49%
    +1 yıl

Evlilik evet aşkı öldürür. Aksini söyleyen yanlış söyler.
    Evlilere sorun çoğunluğu mutsuz birbirlerinden bıkmış durumdalar. Çünkü hep baskı altında yapılmış evlilikler görüyoruz. Yok yaşın geldi artık evlen çoluğa çocuğa karış baskısı malesef bu kötü sonuçları doğuruyor

0
    0 Yorumla
  • SnytaxTr
    SnytaxTr Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 74%
    +1 yıl

Aşkı evlilik öldürmüyor, yaşanan uzun yıllar yavaş yavaş aşkın ateşini söndürüyor. Evlenmeyip sevgilin ile uzun yıllar ilişki yaşamış olsan sonuç gene aynı olacak. Tabi bunuda olması gereken normal bir süreç olarak kabul etmek gerekir. Basit bir telefon aldığın zaman bile ilk zamanlardaki hevesin ile sonraki hevesin bir olmuyor. Sonunda birbirinize karşı sevgi ve saygıyı kaybetmiyor iseniz üzerinde çok durmaya gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • 7even7
    7even7 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Aşk zaten duyguların coşkun hale gelmesidir bilimsel olarak. Hangi yanardağ sonsuza dek lav fışkırtabilir? Er ya da geç biter. Baki olan karşındaki kişi ile paylaştıkların ve huzur.

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl

Evlilik aşkı taçlandırır. Sevdiğiniz insan ile bir ömür iyi ve kötü herşeyi birlikte göğüslemek. Bunları yapmak için evlilikten sadece sevdiğinizi mutlu etmeyi bekliyorsanız. Sadece kolay cinsellik, iki maaşlı bir ev veya çocuk ile yapıldı ise hedefe ulaşıldığı anda aşk sanılan şey ölür. Ama sadece sevdiğimize duyulan aşk asla ölmez.

0
    4 Yorumla
    • Romantik_0dun
      Romantik_0dun
      +1 yıl

bu da 4 :D

Yorumla
    • superpsikolog
      superpsikolog
      +1 yıl

@Romantik_0dun Üstadım emekleriniz için teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Romantik_0dun
      Romantik_0dun
      +1 yıl

Alt alta 4 görüşün vardı yazayım dedim :D

Yorumla
    • superpsikolog
      superpsikolog
      +1 yıl

@Romantik_0dun Güzel olmuş.

Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 59%
    +1 yıl

Aşk zaten kelime manası olarak elde edememektir. Geçmişte resmedilen eski aşklar da hep kavuşamama üzerinedir. Kerem ile Aslı, Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin gibi... Evlilik aslında uyum birlikteliğidir. Aşk denilen hoşlanma duygusu yerini saygı ve sevgiye bırakır.

0
    0 Yorumla
  • oymakbey34
    oymakbey34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 56 , eic 47%
    +1 yıl

5 yıldır 2. ci evliliğim. bu konuda kendimi çok dinlemişimdir.. genelde Bİ Tİ YOR.. bir muddet sonra sevgi hoşgörü ve ALIŞKANLIKLAR ın hürmetine devam ediyor.. ne kötü dimi? düşünsene bir daha aşık olsan birine yandın, herkes tarafından lanetleniyorsun.. imkansız duygular ve acı ve pişmanlık.. NEYSE BU KONUDA ÇOK DERTLİYİMDE AMA FZLA KARIŞIMIYIM. :)

0
    0 Yorumla
  • Greenwich-london472
    Greenwich-london472 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 63%
    +1 yıl

Evliliği ne amaçla yaptığınıza bağlı..
    Sadece cinselliği özgürce yaşayabilmek içinse evet öldürür. Bir süre sonra sıkılıp değişiklik ve heyecan aramaya başlarlar. Sonuç başka insanlara yönelme ve aldatma.
    Ama, sevgi, saygı, aile olmak, huzur, mutluluk ve dayanışma, gibi sebeplerle yapılırsa evlilik aşkı öldürmez aksine çoğaltır...

0
    0 Yorumla
  • Hhhjokop
    Hhhjokop Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 70%
    +1 yıl

Tabiki otuz beş kırklı yaşlardan sonra sevgiye dönüşür aşk hayranlıktır gizemdir ama o yaşlara kadar kendi ayakları üzerinde duran iki insan çizgileri iyi belirlerse sosyal yaşamlarına devam ederlerse her şeye eşlerini ortak etmezse ve sürekli evde seks üzerine kurulu bir ilişki olmazsa bir süre dayanır ama eninde sonunda yerini sevgiye alışkanlığa bırakır

0
    0 Yorumla
  • forjustice
    forjustice Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 63%
    +1 yıl

Bence görücü usülüde pek sağlıklı değil . Genelde bir tarafın maddi geliri olmadığı için karşı tarafa bağımlı oluyor bu yüzden herşeyi sineye çekiyor. Sonrada görücü usülü sağlıklı diyorlar hayır efendim işin ayrıntısına bakıp öyle karar verilmeli. Anlaşarak evlenip boşananda var. Ama görücü usülünü bu kdr övmenize gerek yok. Birini bulun ve evlenin mucize bekleyeceğinize

0
    0 Yorumla
  • kansascityshuffle
    kansascityshuffle Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 72%
    +1 yıl

aşk denilen şey bir tutkudur.. ve evlilik ise rutindir.. bir rutinin tutkusu olmaz bu yüzden öldü derler..
    e tabi birde bizim ülkede herkes iki yüzlü olduğundan evlendiğin adam muhtemel odundur ama sana kalas gözüküyordur.. evlenince odun halini görünce iyiden iyiye biter aşk.

0
    0 Yorumla
  • Dark-Prince
    Dark-Prince Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 61%
    +1 yıl

Aşkı tatmamış adama göre öldürür tabi. Şiddet ve kavga, aşk ile yanyana bile kullanılamayacak kelimeler. Aşk, hiç doğmadığı yerde ölüdür. Üstelik kalplerden önce kafalar anlaşabilmeli eğer biri ile hayatınızı birleştirecekseniz. Aşk yaşama biçimi olur hayatına dahil olduğu insan için. Karakterinden afedersiniz giydiği dona kadar adamı değiştirir. İnsanlar aşık değil ki! İnanmayın böyle safsatalara.

0
    0 Yorumla
  • ezgilim1992
    ezgilim1992 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

1 aydir evliyiz ama belki daha yeni olduğundandır , keşke hic işe bile gitmesek diyorum :) evlenmeden once bu kadar değildim ama şimdi heran onu düşünuyorum. Evlilik aşki alevlendiriyor bence :) sonucta hissediyor ve biliyorsunki 'O senin'. Birbirinize aitsiniz :) Bence sende hüsnü kurintu yapma, sevin sevilin evlenin :)

0
    0 Yorumla
  • Melismari
    Melismari Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Evlilik aşkı öldürmez. Sadece bazı şeyleri aşmış oluyorsun. Çok fazla yüz göz olmuş oluyorsun. Bu sayese eski heyecan kalmıyor. Yani aslında bir bütün oluyorsunuz. Evlilik eski heyecanı öldürür. Ama o heyecanı yakalamakta sizin elinizde. ü Yoksa insan aşık olmadığı bir insana katlanabilir mi hiç? Yani benim bencem böyle 😊

0
    0 Yorumla
  • KeremAktaş
    KeremAktaş Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 31%
    +1 yıl

19 yaşında birine çok güzel düşünüyorsun takdir ettim :) Erken evlenmek bencede iyi birşey değil ha sen 26 demişsin en erken ama ben 30 dan önce evlenmek istemiyorum. Allahtan kız arkadaşımda kendi işiyle çok fazla uğraşıyorda onunda acelesi yok. Neyse 2 seneye evleniriz :D

0
    0 Yorumla
  • bilginbilgin
    bilginbilgin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

aşk bir süre sonra kendisini sevgiye bırakır
    muhtemelen sevgiye bırakmadan evlenenler bir süre sonra aşk bitiyor yerine neler geldi deyip sayarlar birçok şey sanırım
    sevgiye bırakanlarda an be an ne kadar şanslı olduklarının farkındalardır ki hergün yeniden aşık olacak birşey bulurlar eşlerine karşı
    bence

0
    0 Yorumla
  • ManiacArmy
    ManiacArmy Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Aşk sürekliliği olan bir duygu değil.
    En çok süreceği 3 yıldır.
    Katil evlilik değil, insanlar..
    Bitecek bir hissin aklına bakıp evleniyorlar.
    Saygı ve sevgiye döndüremedikleri ilişkilerde aşk bitip, geçim derdi başlayınca..
    Aşk zaten ölümlü bir histir, evlilik makamını suçlamayın yani :D

0
    0 Yorumla
  • NewsNippur
    NewsNippur Takip Et
    Yoda Yaş: 55 , eic 85%
    +1 yıl

Evlilik doğru kişiler arasında yapıldığında aşkı öldürmez aksine besler.
    Doğru kişiler olduğunu nasıl anlarız?
    Bunu anlamak mümkün değildir, sadece hissederiz.
    Peki yapılması gereken nedir o zaman?
    Yürekteki saf sevgi ile yaratıcıya sığınmak ve ondan doğru kişi istemektir.
    İşte o zaman sonsuza kadar sevgi ve saygı ile yoğrulan evlilik aynı zamanda aşkınızın enerji kaynağı olacaktır...

0
    0 Yorumla
  • Bowman
    Bowman Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 45%
    +1 yıl

Aşka inanmıyorum onu bir geçtim.
    Evlilik erkek için daha iyi görünse de kadın için daha iyidir..
    Kadındadır her koz ; zaten erkeğin kadın zaafı var..
    Bir de çocuk oldumu evlilik garantilenmistir , kadın için.
    Erkeğin çok eşliliği kısıtlanıyor nasıl iyi olsun bir erkek için?

0
    0 Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.

Evlilik sorumluluk getirir. Evliligi sorumluklari fark etmeden sadece rahat yasam hayal edilirse tabi o zaman ölmeden ezilir ya da gömülür o ask.

Birlik olmadan cift düsünce kurmadan herkez ben dersede gider o ask.

Ailem onu istiyor komsu esi söle dedin vakite biter o ask duygusu.

0
    0 Yorumla
  • NickSize
    NickSize Takip Et
    Guru Yaş: 86 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/embed/N5RcwaqQV_k

Hayır bitmiyor aslında. Sorun AŞK'ı var eden unsurların sürdürülebilirliğini sağlayamamaktan kaynaklanıyor. Yani evlendikten sonra da :
    - Saygı
    - Sevgi
    - Empati
    - Hoşgörü
    - Karşılıklı fedakarlık ( dozunda tabii ki )

devam ettirilmeli. Nikahı kıydık nasılolsa, salla gitsin moduna girilince herşey bitiyor tabiii...

0
    1 Yorumla
    • Linamery
      Linamery
      +1 yıl

Onlar olmazsa olmazi evliligi zaten.

Yorumla
  • Halil289
    Halil289 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.

Kişiler hep monoton şeylerle uğraştığı için sıkılır bu çok nrmal..
    Ama karşı taraf değişik şeyler yapmalı mnotonluktan kurtulmalı yoksa kim olsa sıkılır..
    Düşün sen hep aynı kitabı okursan sıkılırsın dimi öyle işte..
    Aynı kitabı anlatan başka şeyler okursan aslında herşey aynı sadece telafuz ve yerleri farklı olduğu zaman bile onu farklı kılar..

0
    1 Yorumla
    • Linamery
      Linamery
      +1 yıl

Aynen katiliyorum.

Yorumla
  • Arowana
    Arowana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

Öldürmez. Ama aşk sakız oldu milletin ağzında. Aşk öyle basit bir şey değil. Aşk ölmez, ömür boyu sürer eğer gerçekten aşık oluysan. Hatta gün geçtikçe artar. Öldü denilen aşklar hevestir, gelir geçer. Aşka inanmayan birisine bunları söylettiniz sonunda :D.

0
    0 Yorumla
  • qIrqIr
    qIrqIr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

bence siz bu pc olayını fazla abartısıyorsunuz. arkadaş oynamsı ekran başında durmasını büyütmeyin eminm onun için daha güzel daha kiymetli bir bayan yoktur. ama akşama kadar da kuyruk olamazki peşinde herkesin bir j hayati war oda hayatının bir kısmını oyun oynayarak veya pc başinda geçirmek istiyor olablir sıkıntı etme

0
    2 Yorumla
    • halaumudumvar
      halaumudumvar
      +1 yıl

Oyle mi diyorsunuz benimde aklima gelmedi degil. Ama surekli soylemiyorum yani her gun soylemiyorum tekrarlamiyorum didiklemiyorum kafasini yoksa evden kacar. Benim amacim huzursuz etmek degil onu yaptigi yanlisi gostermek. Yani cok mudahale etmiyorum diyim kisaca

Yorumla
    • qIrqIr
      qIrqIr
      +1 yıl

aynen öyle diyorum çok sorun yapma :) ara ara önüne sebze meyve koy. yesin içsin göz önünde olsun Alllah korusun :S dşarısı çok vahim

Yorumla
  • bluenightt
    bluenightt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

Esine oyun oynamasından dolayı rahatsız oldugunu dile getir. Oyun esnasında dikkati ütüne çekmek senin elinde. Az cilve yapsan az oynassan otomatikmen dikkatini sana yonlendirecektir. Severek evlendiyseniz sıkıntı yok korkma soğumaz hemen. Sadece yapman gereken tatlı dille kadınlığını kullanmak. Eve erkeği kadın bağlar kadın sogutur.

0
    5 Yorumla
    • halaumudumvar
      halaumudumvar
      +1 yıl

Yorumunuz icin tesekkurler. Dikkat dagitma sikintisi yok ancak, afedersiniz yine iceri geldiginde oturdugu yer laptopunun koltugu oluyor. Baska yerde oturmuyor... :(

Yorumla
    • bluenightt
      bluenightt
      +1 yıl

E kolay bir sey degil bekar yaşarken aniden bir kadınla bir evi paylaşmak. Bekarkenki alışkanlıklarını bırakması kolay olmayacak kendisi icin. Benim eşimde ilk basta öyleydi konuşa konuşa bıraktırdım oyle huylarını. Eğer seni gercekten seviyorsa üzüldüğünü farkedecektir. Gerekirse her eve gelişinde baska bir aktiviteye yönlendir baktın olmuyor evlilik terapistlerine gidebilirsin

Yorumla
    • halaumudumvar
      halaumudumvar
      +1 yıl

Aklima gelen aktivite film izlemek. Onu yapiyoruz. Bazen tala getiriyorum is yerinden tavla oynuyoruz ama tavla oynamasi bile degismis. Zevksiz oynadi. Artik 2 kere el alip bir de uzerine mars ettim diye mi bilmiyorum da bir an once pc basina gecmek istiyo. Ben cok safim ya. Onceki laptopta pik var cunter oynayamiyodu, pcyi degistirdi takas yoluyla oyun laptopu aldi. Bende safim ya hic aklimda cunter gelmiyo sirf onun icin degistirmistir. Kendimi aptal yerine konmus hissediyorum ve sinirlerim bozuluyor.

Yorumla
    • bluenightt
      bluenightt
      +1 yıl

Sakın oyle dusunme erkeklerin yapısı boyle kesinlikle seninle alakalı bisey degil. Soğuk davranıyor mu hiç mi ilgilenmiyor bir anda kesti mi herseyi ona bakman lazım. Evlilik kolay bisey degil sorumluluğu taşımak biraz yormustur onu. Birlikte dışarı çıkıp yürüyüş yapın dolaşın illa evde takilacaksiniz diye bir kaide yok. Dışarı çıkmayan biriyse isten yorgun argin gelen biriyse yavaş yavaş alıştırman gerekiyor. Kavga ederek ya da araya mesafe koyarak yapacağın sadece kendinden ve evinden soğutmak olur

Yorumla
    • halaumudumvar
      halaumudumvar
      +1 yıl

Aynen ben de kavga etmekten ziyade uyariyorum ve susuyorum. Bikac ayin patlamasi ile kavga oluyor ama o da tek tarafli ben bagriyorum neden diye. Kavga denmez. Sinirlerim bosaliyor elim ayagim bosaliyor bayginlik geciriyorum bazen uzuntuden. Ama sarilip uzuluyor bikac gun sonra gene devam... mesafe koyamiyorum koymamayi birakin beceremiyorum. Koyulacak gibi biri de degil zaten kedi gibi ne yapsa uzun surmez. Hic cikaramiyorum evden anca hafta sonu o da cok kisa yarim saat falan zoooorla!

Yorumla
  • Controller
    Controller Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 30%
    +1 yıl

Bir bilgisayar kurdu, eski bir World of Warcraft, Counter Strike ve Minecraft oyuncusu olarak söyleyebilirim ki erkekler biraz geç olgunlaşıyor. Amacım sana suç atmak değil ama belki sende onu laptoptan uzaklaştıramıyorsundur. Sonuçta erkeğin eğitimi evlenince devam ediyor. Biraz eğitmen lazım :D

0
    6 Yorumla
    • halaumudumvar
      halaumudumvar
      +1 yıl

Oncelikle yorumunuz icin tesekkur ederim. Ama laptop yani pc nasil diyim biz cok sey atlattik. Esim verem hastasiydi hastaligini pc de oyun oynayarak kafasini dagitarak yendi diyebilirim. O zamandan yapisti kaldi. Benim esim diger erkeklerden farklidir onu cok seviyorum o da beni seviyor bu konuda bir sikinti yok. İstedigimde uzaklastiriyorum ama benim esim pcye bagimli. Simdi bir de bilgisayar firmasinda calisiyor asa toplama teknik servis vs. Yani pc hayatiminizin her yerinde. Ben surekli uyariyorum tamam diyor hak veriyor ama devam ediyor. Bagimli oldugunu kabul ettirdigim zaman hastaneye goturucem. Cunku netten arastirdim bunun tedavisi varmis.

Yorumla
    • Controller
      Controller
      +1 yıl

Geçmiş olsun. Ama hastalıktan kurtulmuş oyunu bırakabilir. Kafasına taktığı bir şeyler olma ihtimali yüksek. Ben evli olsam iş dışında hayatta laptop açmazdım herhalde.

Yorumla
    • halaumudumvar
      halaumudumvar
      +1 yıl

Sagolun amin. Evet borcu kafasina takiyor. Hos ben de takmasini istemiyorum cunku o benim gibi degil onda hemen hastaliga vuruyo icine atinca kendini rahatlatmayinca. Sabrediyorum ama nereye kadar yaa of.. Hicbirsey yapamiyoruz daha balayimizi bile yapamadik. Cok uzuluyorum herkes geziyor biz bisey yapamiyoruz o da onlari takiyodur kafasina. Ben bazen isyan ediyorum bizim neyimiz eksik ya diye sinirlerim bozuluyor cunku. O hic acimaz her ortamda bir sekilde o internete ulasir :) aglancak halima guluyorum..

Yorumla
    • Controller
      Controller
      +1 yıl

Oyun oynamak yerine belki bir şeyler yapsa internet üzerine milyoner olabilir bir insan. Adam flappy bird oyunu yaptı haftada 100Bin dolardan fazla kazandı.

Yorumla
    • halaumudumvar
      halaumudumvar
      +1 yıl

İddaa da oynuyor tutarsa iste bazen iyi oluyo tek oyun oynamiyor face, bets10 ve cunter 3 lusu bermuda ucgeni diyorum :-)

Yorumla
    • halaumudumvar
      halaumudumvar
      +1 yıl

O nasil birsey oyun mu yapti soylediginiz kisi anlamadim

Yorumla
  • Ciguli42
    Ciguli42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

Bu lafı söyleyenler, akıldan mahrum kalmış kişilerdir, ilkleri kimle yaşarsan onunla o konuda mutlu olursun, aşkı eşinle yaşarsan bitmeyen bir hayat enerjisi elde edersin :D ayrıca hayırdır? aşk kaç kez yaşanıyorda 1 kez evlenince aşk bitiyor ki? aşk sokakta dağıtılan birşey mi ki hemen bitiyorda yenisi aranıyor?

0
    0 Yorumla
  • kunteper34
    kunteper34 Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 37%
    +1 yıl

Aşk zaten bir ilişki de başlangıç safhasıdır. Belli bir süresi vardır ve sonrasında gelen dönem aşk değil alışkanlık dönemidir. Aşkın bittiği zaman yatağa girildiği ve paylaşımın arttığı anlardır. O andan itibaren aşk değişir ve yerini zevk ve fantaziler alır. Bunu zamanla anlarsınız ve anladığınızda ise alışkanlıklar peşinizi bırakmaz.

0
    0 Yorumla
  • hayalii
    hayalii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 63%
    +1 yıl

evlilik büyük sorumluluk fedakarlık istiyor her iki tarafın birbirlerini huzursuz edecek ne varsa uzak durması gerekiyor ergenliğini tamamlamamış sırf meraktan evlenen kişi işin ciddiyetini görünce aşk öldü der.. evliliği merak ve heyecan olarak görmediği sürece fikirleri oturmuş, iki eş, iki ruh, iki dost bir evi birlikte paylaşmanın zevkini ve güzelliğini yaşadığı sürece aşk bitmez.

0
    0 Yorumla
  • sineklibakkal
    sineklibakkal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

evlenmeden oncekı flört donemınde kısıler eğer kendılerını (sadece cınsel anlamda degıl) saklamazlar ıse evlenmenın kısılere cazıp gecelek bır tarafı olmuyor sadece rahat buluşma beraber vakıt gecırme yonlerı cazıp geliyor. Ama doyulmus flört hayatı ne zayık kı evlılıkte bellı bır zaman sonra kendını gosterıyor. sıkılma usanma yenı ınsanlar arama gıbı e dolasıyla evlılık oluyor. tabıkı sadece benım dedıkelrıme bağlamakta yanlış ama ben buyuk cogunluğun emlınd ebunun bulndugunu düşünüyorum. tabıkı özgür oldukça herseyde ozgur olur hale geldık bır de.

0
    0 Yorumla
  • felsefenindibi21
    felsefenindibi21 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl

Bence arada güçlü bir bağ sevgi varsa güçlendirir ama bazıları birbirini tanımadan hemen evleniyor ..

Bir birey olmadan evlenmemek gerek mesela kadın yemek yapmayı bilmiyor ama evliliğe kalkışıyor kendini geliştirmeden evlenince de tartışmalar çıkıyor sonrada evlilik aşkı öldürüyor diyorlar ...

Her birey evliliğin anlamını bilmeden evlenmemeli bence

0
    0 Yorumla
  • rabis19
    rabis19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

sende ve eşinde biter o . öldürmeyin aşkınızı taze tutun.. mesela her gün yeniden aşık et kendine onu. senin değilmiş gibi elde etmeye çalış ama o sana ait olduğunu bil bir yandan da. her gün aşık ol ona mesela. tabi eşin de bir şeyler yapmalı. tek taraflı olmaz. püf noktası her an bitecek gibi ama daima seninmiş gibi.. öyle yaşayın yani.

can yücel kadın dediğin ve can yücel erkek dediğin yazılarını oku erim ve okut tabi eşine ya da eşin olacak kişiye.

0
    0 Yorumla
  • yardımisteyen
    yardımisteyen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46 , eic 45%
    +1 yıl

ben evlenmedim ama evlilere şahit olduğum kadarıyla. alışkanlığa dönüyo zamanla ve aşk zaten sevginin en güçlü hali sonra sevgi alışkanlğa dönüp varsa saygıyla perçinleniyo ama saygı yoksa sevgi git gide azalıyo alışkanlık sıkıcı geliyo farklı arayışlar başlıyo ve sonu ya mutsuz aldatmalı kavgalı bir evlilik ya da boşanmayla bitiyo. Allah herkesi eşine eş denklerle karşılaştırsın inşallah.

0
    1 Yorumla
    • şaqamaqa
      şaqamaqa
      +1 yıl

bi yerde dogru dıyosun. ama o aşk gerçek bi aşksa alışkanlıga dönüşsene bile farkedersın :)

Yorumla
  • wolfie
    wolfie Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 43%
    +1 yıl

İnsanlar bir yandan hayatın akışına dalıp bir yandan da "amaaan nasıl evlendim" diye flörtte yaptıkları güzellikleri, hoşlukları bırakırlarsa... Birbirlerine insan yerine sahip oldukları tapusunu aldıkları bir şey muamelesi yaparlarsa, monotona girer birbirlerini tüketirlerse her türlü biter aşk

0
    0 Yorumla
  • suskun_deli
    suskun_deli Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

Dünyalık aşklar ölmeye mahkumdur, aşk duygusuna güvenerek yuva kurulmaz çabuk yıkılır. Sevgi, saygı ve vefa beklentin olmalı... Dünyada karşı cinse duyulan aşklardan başka aşklar da var, aşksız kalmaz insan... Sadece insanlar içlerinde heyecan bittiğinde herşeyi bitiriyorlar, hevesi kaçan çocuklar gibi. Çocuklar da oyuncağı almak için yırtınır, aldıda mı hevesi kaçtığında parçalarını koparmaya başlar. Büyüklerin bebeklerden bir farkı olmalı diye düşünüyorum ;)

0
    0 Yorumla
  • Makyevelist
    Makyevelist Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Aşkın bilimsel olarak zaten bir ömrü vardır, salgıladığın hormonlar bir süre sonra tükenir ama sevgi baki kalır

1
    0 Yorumla
  • ƛƬMƛƇƛ
    ƛƬMƛƇƛ Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

Bu sadece evlilikle ilgili değil, uzun süreli ilişkiler için de geçerlidir. Aşk; karşı tarafın bilinmezliğinden, kişinin partneri için zihninde oluşturduğu imgelerden ve aradaki engellerin varlığından oluşur. Doğal olarak kişiyi daha iyi tanıdıkça, onu daha gerçek bir şekilde gördükçe ve aradaki bazı engeller aşılıp, güven oluşmaya başladığında duygular değişir.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Evet bence de evlilik ile hiçbir alakası yok. Çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine sağlık katılıyorum her türlü 😅 Gönlünce olsun

Yorumla
    • ƛƬMƛƇƛ
      ƛƬMƛƇƛ
      +1 yıl

Eyvallah abim 😊❤

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Bir eyvAllah da benden 😍😅

Yorumla
  • Devamını Gör (3707)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik aşkı öldürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilik aşkı öldürür mü? 3 cevap verildi
Evlilik aşkı öldürür mü? 23 cevap verildi
Evlilik aşkı öldürür mü? 91 cevap verildi
Evlilik aşkı öldürür mu? 58 cevap verildi
Evlilik aşk'ı öldürür mü? 43 cevap verildi
Evliklik aşkı öldürür mü? 38 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siz olsanız Fillico su denemek ister miydiniz?
  • Hemcinsin olan biri sana açılsa ne tepki verirsin?
  • Size kırıntı verene sofra kurar mısınız?
  • "Seni kendime sakladım" dediğin biri var mı?
  • Fiziğime 10 üstünden puan?
  • Eski sevgilini nasıl bilirsin?
  • Genç kızlar neden evli erkeklere daha çok ilgi duyuyor, bu evli erkeklerde ne var?
  • Kuaförünüz saçınızı yaptı beğenmediniz ne yaparsınız?
  • Temas bağımlısı mısın?
  • Beşiktaş'ta Van Dijk İddiası! Sizce Van Dijk Beşiktaş forması giyer mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨