AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
olay cinsellikte bitiyor kim ne derse desin adı ask olsun ya da baska bisey ama gercek bu.
Evet bu bir gerçek
Aşkın vermiş olduğu hislerle yaşarsan en fazla ömrün 25 yıldır.
O zaman az bir omrum kaldi desene.
Aşkın süresi 6 ay gerisini siz aşk sanıyorsunuz ve sallıyorsunuz
Gel sev beni bakayım bıkıyor musun sevgimden bıkmıyor musun ;)
Hazir degilim :D
Hızlandırılmış kurs veririm ben sana sıkıntıyok :D
Ben almim :D
Tamam zorla satmıyorum zaten :)
Hayır ama erkenden evlenmeyin kızlar 28 29 uygundur
yaşayıp görmeden bilemeyiz değil mi? ama anlatılanlar pek iç açıcı değil
Gençler nereden bilecek. Evliler mi ki? Ben de cevap veriyorum. Genç değilim.
Bende kararsızım bu konuda acaba evleneceğim kişiden tiksinirmiyim die
eğer sevgi ve saygı kaybolmamışsa aşk evliliği dahada alevlendirir diye düşünüyorum
gerekenler yapılırsa 'hayır öldürmez' .
. gerekli belgeler : tc kimlik aslı ve fotokop.. neyse.
evlilik aşkı resmem kurşuna diziyo uzun bir konu ahhhhhhhhhhhh sorma
bazen, kişilerin özellikleriyle ilgili bir durum bence...
Bu herkes icin gecerli bari asiri asik oldugun biriyle evlen ki yavas yavas tukensin tükenirse
Hiç zannetmiyorum aşık olduğum kadının ömrümün sonuna kadar yanımda olması çok güzel bir şey değil mi ya
valla bekarım kimse suratıma bakmıyor evli adamların 5-6 tane metresi var kızlar evli adamlardan hoşlanıyor
Yasam mücadelesi, hayat şartları, çocukların masrafları, faturalar, aidat parası vs vs diye koştururken aşk kalır mı sence
çok haklı bir yorum
En yakınına bak. Annenle baban aşk yaşıyor mu 😀
hayır sadece beraber olmak zorunda gibiler :)
Hepimizin ailesi öyle. Benim annem babam birbirlerine aşık falan değiller. Sadece hayat şartları itibariyle birlikte olmak zorundalar
Kesinlikle öldürür.. Çünkü geçim sıkıntısı başlıyor birde çocuk oldumu eski laylaylom günleri yok artık
Hemde nasıl eşler birbirini aldatıyor... Hemde kadın, erkek karı koca aldatıyor... Birbirlerine tatlı tatlı yalan söyleyerek aldatıyor
anasını bilem miker her mokunu göreceksin aşkından ölüyom deigin insandan nefret ettigin zamanlar olacak
evlilik yakinlik olduruyor daha once hic evini paylasmadigin icin bazi davranislarini evlenince goruyosun bu da aski bitiriyor
aşkı öldüreceğini sanmıyorum sadece hayatı biraz monotonlaştırıyor ama tekrar hareketlendirmek çiftlerin elinde...
neler yapabilirler hareketli olması için..
aniden cıkıp tatile gitsinler mesela plansız bir kaç gün kafa dinlerler , ya da ayrı ayrı takılabilirler sürekli dip dibe olmak da sıkabilir yani düsününce bunlar geliyor.. evli değilim bilemiyorum çok fazla..
ayrı ayrı takılmak dışında gerisi mantıklı geldi bana :)
evli misiniz?
yoo daha evlenecek birini bulamadım :)
anladım...
Ne kadar az şey yaşanırsa o kadar uzun sürer evlilikte aşk bunu gördüm ben evlenedeğim kıza evlenene kadar elimi sürmeyebilirim.
Bu kişiden kişiye degişir annem babam 26 yillik evli babamin telinde annem hala aşkim diye kayitli birbirlerine aşkim diye hitap ederler.
konusmak kontak kurmak ıstıyorsan esımın bana yaptıgını sende ona yap herseyden uzaklastır dolasmaya cıkın muhabbet edın gercı hos senınkı abartmıs
Yorumunuz icin tesekkurler. Disari cikaramiyorum kabul etmiyor ev kusu. Diyorum ben erkek sen kadin olcakmissin. Yorgun oluyor isten geldiginde. Evet abarti ya malesef 2 seneyi askindir mucadele ediyorum bu pc konusunda. Cok kavga da ettim ama kendini kaybediyor sanki. Ne bileyim herkesin kendine ozel bir kosesi olur dokunmicaksin der ya uzmanlar acaba onun kosesi bu mu dokunmamam mi gerekiyor ama benim kendime ozel bir kosem yok sayesinde diyorum. na sinir bozmaktan kendim icin bisey yapamaz oldum :(
ben sana bırsey dıyım mi belkı benı bu konuda kaddar bulucaksın esımde bazı konularda benı kasınca ondan uzaklasıp uzaktan ızlemeye baslıyorum bunu yapmadan once yalnız kalıp kendımle kavgamı bıtırıp oyle yapıyorum yaparken cok acımasız oluyorum o an bıttı dese bıttı dıyıp gıderım o derece ama bır sure sonra ınsanı pısmanlık kaplıyor butun vucudunu o yuzden sana tavsıyem sende ona karsı ılgısız dur bır sure sonra o kendısı yanasmaya baslar emın ol
bu arada esın calısıyormu?
Duruyorum ilgisiz duruyorum. Hemen hemde anliyor hemen sirinlik sempatiklik komik komik hareketler cocuksu harketler yumusatiyor icim yumusamasa bile muhakkak gulduruyor. Yuz buluyo gulunce de. Tipik karadeniz erkegi ya her sekilde gulduruyo masallah diyim de bazen iyi olmuyo ya bu guldurme isi iste... bir de ben bazi kadinlar gibi basim agriyo falan yapamiyorum. Surunduremiyorum yani o sekilde. Nasil yapilir bilmiyorum da. Bilmiyorum ya yine en son onun dedigi oluyor her dedigime evet dese de her konuda ne yapip ne edip kendi dedigini yaptirio. Bir de bakmisim almicaz dedigim seyi almisiz. Gitmicez dedigim yere gitmisiz falan... ben dik duramiyorm...
sen gulsende tartıstıgın konudan vaz gecme bak nasıl olucak o zaman yuz ver o ıstemeden ver ama tartıgın konuyuda ona goster hıc vazgecmeden zaten vazgecmelerın yuzunden bu durumdasın. bas agırısı gıbı bahanelerle surunmeyecegını oda bılıyorkı sana karsı onlemını bastan alıyor. senı tanımasa zaten sana boyle davranamazdı bıraz farklı davranmaya basla sen degıstın demeya baslar emın ol. onu dedıgı an sende o an ona butun sorunlarını gozune sokabılırsın o zaman anlar :)))
Cok merhametliyim cocuk gibi siginiyor bana. Hemen isiniyor icim benim de. Evet vazgecmedim yine uyariyorum arada sert dille. Her gun de karina ayiracak bir saatin yok mu diyorum tum saatler senin olsun askim diyo ama anlamiyo yaa kalkmiyor gene basindan ordan bana iltifatlar yagdiriyo... traji komik bir durum ya benimkisi.
! vet esim calisiyor
sevgi böyle bırsey işte ınsanı mantrıktan uzaklastıran. insan oğlunun tabiyatı bu içimizi ısıtan sevgıye acız aslında. Uyar yıne sert dılle ama sonuna kuçukte olsa ceza ekle muhakakda uygula yaratıcı ol bıraz cezada bence :))) sende iltifatların arasında sure belırt caktırmadan... :)
Hmm cok yardiminiz dokundu ya iyiki yazmisim buraya, uye olmusum. Hos densiz kendini bilmezin biri ozelden yardimci olmak istemis salak salak konusmus ama engeli caktim. Bir kisi icin buranin bana yararini es gecemem. Cok haklisiniz iltifat yaparken hatta odul verirken zaman belirlicem. Mesela istedigi keki yapmayabilirim. Ben gene her istedigini yap. Bu ise yarayabilir. Daha dogrusu bunu becerebilirim cok sagolun :-)
sen kararlı kesın oldukdan sonra yaparsın emin ol. yardımcı olduguma bende sevındım baist seylerle evliliği bitireceğine küçük şeylerle daha cok sey yapabılırsın. ;)
Allah korusun Allah esirgesin. Sizde cok mutlu olun ins. Tekrar teskkurler.
Ve tabiki hakkinizi helal edin
rica ederim hem ne hakkıymış ki ooo... kedidir ooo kedii :)) +1 imi isterim artık :)))
+1 bu xper mi nasil veriliyo bilmiyorum ki yeni uyeyim.
yorumların altında en iyi cevap kutucu var oradan tabi vermek zorunda degılsın ben onu saka mayetınde soylemıstım :)
Ben yanlislikta birine verdim onu geri de aldim alinmadi galiba. Yorumlarin altinda cikmiyor artik yoksa verirdim cunku en yararli sizinkisi oldu tesekurler.
rica ederim yararlı olduysam yıne gorusmek uzere
evlisiniz ve tecrubenize dayanarak bir siru sirabilir miyimm
evet ne konuda
aşk geçici bir duygudur zaten,eğer sen ruh eşini seçersen sevgine bile aşkla bakarsın
Denemeden bilemeyiz. Mutlu olmayanlar bu sözle bekar olanlara çamur atmış işte. ama boşuna yani evlencem ben ):
öldürür
insan bazen kendien bile tahammül edemezken birini çekmek ona katlanmak çoğu zaman aradaki sevgiyi bitirir
Aynen,
kim bir insanla 7-24 dipdibe olmak ister ki?
Mecnun bile istemezdi eminim bu durumu :)
bencede :)
Kişiden kişiye değişir insanın huyuna göre bir insan vardır yaşadıkça yaslandirir bir insan vardır onunla yaşadıkça omur boyu genç ve sağlıklı kalir
Aşk ölse de, saygı baki kalmalı.
Öldürmez güçlendirir bence😃
Aynen can
Evlenmeden önce 1 2 ay kadar kısa süre olarak aynı evi paylaşmalı birbirini sevenler. Deneme yanılma yöntemi sonunda evlilik iyi mi kötü mü ortaya çıkar
. mına bile kor şaka bir yana bende senin gibi düşünüyorum ölümsüzleştirir bence de
Herhalde ne diye diyoruz erkek adamın erkek sevgilisi olur diye
Aşk evlensen de ölüyor evlenmesen de uzun ömrü yok
Aşkı evlilik öldürmez bireylerin kendisi öldürür evlenince eskisi gibi davranılmaması öldürür
aşk zaten ölücü bişey evlenmesende ölüyor. çok takılmayın
öldürüyor diyorlar ama gayet mutlu çiftlerde var nasıl oluyor bilmiyorum..
Karşımdaki kız beni anlarsa o aşkın bir ömür bitmeyeceğini de kendisi görecektir ;)
Ben anliyorum seni :) ;)
Ama sadece senin beni anlaman yetmez sana aşık olmalıyım ;)
Seni anladığıma gore kendimi anlatırımda ;)
Bende seni anlarım anlamasına ama aşk sevmek sadece anlaşmak değil ki seni görüp beğenmem gerek yine aynı şekilde senide beni beğenmen gerek zor iş ;-) Keşke birbirimizi beğensekde iş anlaşmak noktasına kalsa orasını her türlü çözeriz Allahın izniyle ;)
Takiliyoreee :)
Bende ciddi ciddi benimle tanışmanı beklemiyordum ;) Farkındayım takıldığının ciddi ciddi ilgileniyor olsam bu karar kısa olmazdı yazdıklarım ;)
Tamam canisi :D
Aklın sıra benimle kafa mı buluyorsun sen?
Bugüne kadar kimseye görmeden aşık olmadım. Görmediğim, hoşlanmadığım bir kıza yazılmam merak etme.
Canısıymış büyü de gel.
Te allaaaam yarildim xdxdxdxdxd
Aşk evliliği öldürür'
Aşk' denen aşşağlık varlık dokunduğu herşeyi mahfeder''
Engellemek ne ya. Evlenince seni garanti mi gördü naptı
Bence daha çok aşık eder çünkü işin içine cinsellik te giriyor
bu zmaanda evliliklerde sahte ciddi bir evlilikse eger güçlendirir..
sen dünyanın en güzel yemeğini ye her gün bir kaç gün sonra o yemek senin için ilk gün ki gibi değildir hatta dünyanın en güzel yemeği bile olmaz belki senin için
Ben ne biliyim yandex miyim Şaka şaka Kişilere bağlı bu 🤷♂️
yüzde 90 oranda öldürüyor
yerini en iyi ihtimal sevgiye bırakıyor
Belli zmn sonra sevgi kalıyor herkes öyle der bnde öyle diyorum...
Sevgide bitiyor bence saygı ya da ailer ve çocukları için beraberlik oluyor
Oda olabilir belli olmaz...
Kaç yıllık evlisin peki
On iki
Idaremi ediyosun sonuç olarak
Biriyle evlenirsem diğerlerine olan aşkımı bitirir evet 😂
Hehehe yakışır peki sonra 😅 Gönlünce olsun
Eyvallah karşim 😂
Evlenen kişiler malsa her şey olabilir. Karı kocayken birden bacanak bile olabilirler
Hayır kesinlikle. Daha da pekiştirir.
aşkı öldürebilicek tek şey sahipleridir ekstra eylemler aşkı etkilemez etkilememelidir.
daha güçlendirici. bence bak 6 yıllık evliyim ama kocamı görünce kalbim hızlanıyor
Zamaninda yapilmayan evlilik evet aceleye getirilmiyen evlilik her zaman aski diri tutar
Evlilik resmiyete Binmis hali) olmazsa da yollar ayrılır..
Aşkın omru evlenene kadar. Evlendikten sonra sevgi ve saygı olur.
Evlilik aşkı kesinlikle öldürür. Evlenince aşk kavgaya dönüşür.
öldürüyor alışmışlık elde etmişlik bir süre sonra heycan da kalmıyor ilgisizlik başlıyor
kendimden biliyorum teşekkürler
Evli misin
evet
Bence genelde aşkı biten erkek oluyor
karşılıklı yaşananlar etkiliyor sen evlimisin
Hayır
umarım dilediğin gibi bir evliliğin olur ve mutlu olursun
Teşekkür ederim. Sen de mutlu ol inşallah
bu saatten sonra zor teşekkür ederim
Öyle deme ya düzelebilir her şey
düzelme şansı olsaydı bu kadar senede düzelirdi iyi dileklerin için teşekkür ederim
Öldürsede öldürmesede eninde aonunda olacak sonunu düşünen kahraman olamaz
Evlilik değil aslında monotonluk öldürüyoe
Yav sıkılıyorsun işte, sevdiğin böyle gözlerine bakınca mutlu olamadığın olduğu zaman sıkılıyorsun
Valla bu saatten sonra
Sevginin saygının bitmesi bosan tekrar evlen uzun is
aşkı evlilik öldürmez her türlü birügn biter zaten önemli olan sevgi