AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
Olmuyor be karşim. Olduruyor harbiden herkes evi duşunuyor maddi sıkıntılar falan
Yaşatan yaşatıyor, öldüren izliyor. Evlilik çocuk bile doğurtuyor, öldürmeyin!
Saygı sevgi güven olduktan sonra evlilik aşkı öldürmez güçlendirir.
Evlilik aşkı öldürmez. Aşkı öldüren çiftlerin taa kendisidir. Fakat suçu evliliğe atarlar 😀
Bir şeyi elde edene kadar değerlidir sonra değeri azalır hep
Gözlemlerime göre cicim ayları güldürür sonrası öldürür.
Aşkı öldüren arzulardır. O yüzden duygulara yönelmek lazım.
Aşk ferçek olduktan sonra kimsenin öldürmeye gücü yetmez
evlilik arttık tek kişiye baglı kalmak aşkı öldürse de sadakat ile sadakat bitse de vefa ile vefa bitse de saygı.. demek ki bitmiyor
Heycan katin sizde ilişkinize yenimi evlendiniz yaşlariniz kac
4 yıl oldu yani herşey çok güzel ama eski sevgili olduğümuz zamanlarda daha farklıydi sanki
32 ikimizde
Cinsel hayatiniz nasil
Fena değil
Cocuk var mı peki
İstek atsana bana
Hep öyle şartlamayın biraz olgunluğa dinginliğe dinlenmeye bırakın
Aşk bitse bile yerini sevgi, saygıya bırakır bunlar varsa öldürmez
Olabilir bence öldürmez çünkü kişiler öldürür 😅 Gönlünce olsun
Aşkı değil ama beklentiler karşılanmazsa hayalleri öldürür
aynen
Öldürmez, işin sırrını çözünce aşktan öte bir durum çıkar ortaya 😀
Aski evlilik oldurmez evliyken yaptiklarin öldürür. Ayrica Askin olmesi icin illa evlenmen gerekmez evlenmeden de aski yokedebilirsin.
Yaşamasını bilirsen yaşatır. Monotona bağlarsa ruhuna fatiha okunur.
Evlilik çok güzel bence 💫ilişkiyi düzene sokar 🙏🏻
Bence güçlendirmesi gerek.
Aynı evi paylaşıyoruz, neden?
Sevgimizi paylaşmak için.
Öldürmemeli.
Asıl aşk evlilikle taçlandırılır. Çevresel faktörler neden olur mesela geçim sıkıntısı
Evlilik aşkı öldürmez eğer saygı, güven ve öz veri tam ise cinsellikte uyumlu ise aşk tavan yapar.
Aşk sevgi ile devamlı hale gelir.. onu , biricik karıcığını her gördüğünde kalbin çarpıyorsa ve gözün ışıldıyorsa hep ona aşıksın demektir..
Abi öylelerini de elde keklik görüp arkasından bir dünya fırıldak ceviriyorlar
@hsyn_ evlilikten bahsetmiştim.. evliliğe saygısı olmayan evlenmesin zaten..
Nenem derdi evleneceğim kızın soyuna bak soyuna. şu zaman da evliliğe saygıyı geçtik kişilerin kendine saygısı yok
@hsyn_ nineler doğru söyler.. vardır öyleleri.. gönlünü ferah tut..
Çiftin arasındaki bağa bağlı.
Sevgili de olsalar arada bir resmiyet varsa öldürebilir.
Kesinlikle öldürüyor keşke hep sevgili kalınabilseydi
Çocuk olana kadar öldürmez. Evli iken de sevgili gibi gezip tozabilir insan. Hatta toplum baskısından da uzak olmuş olurlar. Misal ben eşimle her haftasonu sinemaya gidiyorsam kim karışabilir ki buna?
Evlilik bir olmak aile olmak demek tabiki güçlendirir
öldürdüğüne şahit oluyorum her gün televizyon ve gazetelerde
Eskiden bir bayana ayna verilirdi bu senden daha güzel bişey varsa oda verdiğim hediyedeki kişidir manasında
Evlilik aşkı öldürmez. Aşkı sevgiyi öldüren güvensizlik ve saygısızlık
Hayır değilim
Doğru bir kişiyle evlendiysen ve mutlu bir evliliğin varsa evlilik aşkı öldürmez
Bir zaman sonra bitirir bence
Her şey gibi... o da bitebilir ama BELKİ
Bilmiyorum hiç evlenmedim ahahahah ama öldürür bence
Evlilik aşkı öldürmüyor. Zaten bir çok evlilik aşksız yapılıyor. Asıl mesele bu...
Evlenmesen bile bir süre sonra aşk biter yerini sevgiye bırakır
Aksine güçlendirdiğine inanıyorum buda evlendiğin kişiyle alakalı.
Kişinin bakış açısı işe alakalı ama ben bu zamana kadar "Güçlendiriyor" diyenini görmedim
Sende ne oldu
Kesinlikle öldürür, bir süre sonra sadece iki iyi arkadaş gibi olunuyor
Aşk biter sevgi başlar..
Yeter ki ilgi alaka saygı şefkat devam etsin.. iki taraflı..
Hayır, evlilik aşkı öldürmez. Hakkıyla yaşayan için aşkı daha da arttırır ve kalıcı hale getirir.
Aşk ölüme mahkumdur. sevgi herzaman keser aşkın boynunu 👍
Aşkı sevgiye dönüştürmek gerek aşk geçici sevgi kalıcıdır...
Erkeklerin aşkı istediğini alana kadar olduğu için böyle şeyler deniyor sevgi gerçek aşk yalan
Aşkı, kibir, kıskançlık ve bencillik öldürür evlilik öldürmez..
Hayır tabiki daha çok yoğunlaşıyor duygular ama bu iki tarafın da tutumuna bağlı
Aşkı öldürür diye birşey yok aşk daha fazla artmalı bence 👍 O kişiye karaktere bağlı
Öldürmez, sadece ilk zamanlarda ki heyecan yerini rutine ve aliskanliga bagliyor.
Net olarak öldürür. Evlilik sonrası her şey bir rutine bağlanacaktır çünkü.
aşk anlık bir heyecan yeni bişeyler yaşayacak olmanın verdiği haz sonrası sevgidir alışkanlıktır
Aşk zaten sonsuz bir şey değildir bence. O yüzden zamanı geldiğinde biter zaten. Bunun evlilikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum
Aşk mi süslü kelimelerle içi boş bir yığın mi ortaya koyar evlilik. Omur boyu sevgisi saygısı devam edenler gerçek aşkı yalamış diğerleri kaybetmiştir
Aşk dediğin şey zaten kalıcı bir duygu durumu değil ki. En fazla birkac sene içinde o duygu bitiyor
Ben sadece güvendiğim birini bulamadığım için uzak duruyorum. Diğer türlü sıkıntı çekilmez o evlilik
Öldürür tabi ki hic ole bir niyetin olmasin bence
2 yillik iliskiden sonra artik ensest gibi gelmeye basliyor. ha kardesimle sikismisim ha onla, fark etmiyor. cok daha cirkin biri cok daha cekici geliyor. olayin ironik tarafi su ki, hayatimda biri yokken ise cok yapasim gelmiyor. ama hayatimda biri varken, onu aldatmak muthis zevk veriyor. yasak iliskilerin heyecanindan ve tadindan vazgecemiyorum.
Duygularıma tercuman olmuş
yapıyor musun? :)
neyi?
yasak ilişkileri :D
evet. hem de birbiriyle sevisen erkeklere hizmet olarak yapiyorum. anal oral onlarin ihtiyaclarini gideriyorum. siradan hetero erkeklerle yatmiyorum
İlğinç nasıl birbiriyle sevişen erkekler gözümde canlandı şimdi de bana çok uzak
güzelmiş :)
erkeklerin erkek gibi sevismeleri cok hosuma gidiyor. cok hos bir goruntu benim icin. onlar o sehvetle sevisirlerken beni kullanmalari cok tahrik ediyor. sana da tavsiye ederim eda :)
@dusunuyorumama siz daha önce KS de vardınız sanki farklı bir kullanıco adıyla doğrumu?
@Makö1 hayir. birkac yil once acmistim bu hesabi zannediyorum. ilk ve tek hesabim.
Bir kız tanımıştım burdan oda sizin gibydi fantazileri sonra kapattı hesabını o sandım
bir gün denerim belki :D ben de mazoşistim zaten :)
evet sonucta her saat birbirinizi görüyorsunuz hic özlemeye firsat falanda kalmiyo öyle iste
Ozaman evlendikten sonra aşkı aramak şuc olmuyor öylemi?
nasıl yapsak acaba :/
@Edaciginiz69 özelden konuşabilirmiyiz
@Makö1 ne konuda?
Ben mesaj atamıyorum experim yetmiyor müsaitseniz konuşmak isterinim konunun bir önemi varmı?
@Makö1 evet var önemi
İlğin var sanki yasak bir aşka eda bunun üzerine konuşmak istemiştim
Cevap vermedin
@Makö1 ben evli değilim yasak bir aşka ihtiyacım yok
Peki :/
aynı eve yaşamaya başlamak bilinmeyençok huyuda tanımaya yardımcı oluyor , s onra alışmaya başlarsın felan filan
Sonsuza kadar sevgili mi kalsak acaba 😁
en güzeli başarabilirsen )
Deniyeceğim 😄
Düşünmüyorum. Monoton bir hayat geçirirseniz öldürür.
Bence öldürmez de bu klişe lafı kim ortaya attıysa beyine iz ettirdi millette. İnsanlar da buna şartlanıyor bence!
Evlenmeden once hersey yasandigi icin evlilik bitiriyor. Yasanilacak hersey evlilige saklanmali. Bunun icin de tanisma evresi cok kisa tutulmali
Aynen
@Aqua_ Ne istiyorsun ne kadar tutalim tanisma evresini 1 2 sene flört edip bir birini dogru duzgun taniyamayan cifler var onu da es gectim bir birini tam tanimayip evlilik yapip pisman olanlar bile var ben sana katilmiyorum gec olsun temiz olsun her iki tarafta bir birini tanisin iyice ki sonra pismanlik olmasin.
@H4ndsome ne kadar gec olsa da tanisma evresinde herkes sutten cikma ak kasik herkes oynuyor
Bak kisilik denilen bir sey var kisilik her insanda bulunmaz onu zaman ile ogreneceksin o kisiden ve bu acele etmeye gelmeyecek bir durum zaman her seyin ilacidir zamansiz olan seyler ki ne kotu seylerdir ansizin gelir eser gider pismanlik ve huzun birakir ardindan sadece
Pismanlik ve huzursuzluk birakir.. pardon
Evlılık rüzgar gıbıdır, mumu söndürurken, ateşi yangına çevirir senın aşkın mum gıbıyse bıter ateş gıbıyse daha da buyur.
evlilik aşkı da öldürebilir, perçinleye de bilir. herşey elinizde, dilinizde, yüreğinizde...
Evlenceğin adamla kafanızın uyumuna bağlı bir soru bu