AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
boş laf aşkı sadece ona layık olmayanlar ve tasıyamayanlar öldürür.. sevmeden evlenıp her gecen gun aska koşan ınsanlar var
Evliligin sorumluluklari kaldirabilcek yurek yoksa ciftlerden birinde bilee evet oldurur ama imzadan degil yureksizlikten
Evlenmeden önce 50 kiloydu, şimdi olmuş 150 kilo gelmiş hala evlilik aşkı öldürüyor diyor..
E sen aşkı yemişsin, evlilik ölmüş zaten
cem yılmaz? :)
Aşkı değilde tahammül sınırların zaman geçtikçe azalıyor hoşgörü saygı bunlar azaldıkça alışkanlık artıyor
Aşk değil heves vardır. Heves biter geriye sadece sevgi kalır sevgide bitince elde kalan tek şey saygıdır. Saygıyla yaşar insanlar bir ömür.
Evlendikten birkac yil sonra o resimdekine donusebilirsin:D. Ama herkese oyle olacak diye bir sey yok.
FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU
yani:D
evet ölür ama; aşk, yerini sevgiye bırakarak ölürse, sorun olmaz. hayat güzel bi şekilde devam eder.
istatistikler gösteriyor, evlendikten sonra 3 yıl geçince aşk ölüyormuş.
hayır öldürmez taraflar öldürür..evlilikte nasıl olsa evlendim ayrılamaz psikolojisi evliliği bitiriyor. kimse ölçüsünü korumuyor.
evliliğe bakış açına ve evlilikten beklentilerine bağlı eğer aranızdaki frekans çok iyiyse aynı dilde konuşabiliyorsanız aslında ne kadar mükemmel bir müessese...
Evlilik Aşkı öldürmez. İlgisizlik vefasızlık anlayışsız olmak Düşüncesizlik bencillik Aşkı öldürür. Bunları geride bırakan Eşler Evlilikte nasıl Huzur dolu birşeyin olduğunu görürler anlarlar. Evlilik İnsalara verilmiş en büyük Mucizedir
Güzel anlattın evet haklısın doğru
Teşekkür ederim
Evlilik değil öldüren kişilerin saygısız ve anlayissiligi... evliliğin ne suçu var
Heheeh ne güzel söyledin kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Gönlünce olsun
Öldürür bence evlilik çocuk yapmak için gerisi yalan dolan
Gerçekten seviyorsa öldürmez daha çok sevdirir çünkü sevdiğinden çocuk aile olmuş olur
öldürmez 5 yıllık evliyim hergün yeniden aşık oluyorum
Ne alakaa olurmu oyle seyy bende bitmez hemserim niye bitsin biz flort etmiyoz evleniyozz ben daha cok baglanirim onsuz bir an dusunmem ne askin olmesi oldu ask oldu gidim baska kizlarla ask yasiyim olmaz ole bisey
Herkez senin gibi dusunmuyor cicim. Egolarini tatmin etmek icin ellerinden geleni yapiyorlar ;)
Aslaa benim hayat arkadasim olcak herseyim bas tacim olcak
yoo neden öldürsün ki. bir insana aşıksan aşıksındır, bunun evli olup olmamasıyla alakası yok.
aşkın bitmişse karşındakine, evliyken de biter, bekarken de. bence evliliğin aşk meşk işleri ile hiç alakası yok.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1838855-arkadaslar-ask-evliligi-oldurur-mu-d
Örgütmüsünüz siz la
hhhhhhhhh bu nerden çıktı aklıma geldi ve sordum yasak mı ne örgütü ya :D
Aynı zamanda sorulmuşta aynı sorular :)
Hem soruyu 5 saat önce sormuştum
Böyle bir şey yok. Evlilik öncelikle sorumluluk gerektirir ve taraflardan herhangi biri sorumluluğunu yerine getirmediği zaman terazi dengesi şaşar ve durumlar zorlaşır. Bu sadece evlilikte değil hayatın her alanında karşılaştığımız bir durum.
birbirine aşık iki insan aynı söküğü dikmeye çalışan iki usta terzi gibidir ikiside bir eliyle sökük kısmı düzgünce tutar diğer eliyle söküğü dikmek için iğneyi karşıya geçirir. evlilikte bunu en iyi uygulaya bileceğin kumaştır.
yaşamatmasını bilirsen ölmez
nasılki çiçekler güller sümbüller bahçesinde duruyor sen onu ordan koparıp evine alıp vazoya kutuya koyup bakıyorsun ya, haa evlilikte öyle şey, bakmazsan ölür bakarsan yaşar.
yapılan evllğinin cinse bağlıdır eğer maddiat üzerine yapılmşsa parasal skıntılar başladıkca evlilikten eser kalmaz saygı sevgi üzerineyse hayatta ne güçlükler çıksada karşılarına asla ne aşklarından ve sevgileriden eksilme olmaz..
aynen öyle bncede. eger sevıyosan kavga etsende tartıssanda hepsı anlık kalır :)
Fikrini değiştirmek haddim değil istemem de zaten ama, evlillik aşkı öldürüyo geriye sadece saygı, sadakat kalıyo.. acımasızca
benim de fikrim bu yönde
Evlilik değil zaman adlı öldürür emin olmak aşkı öldürür
Kesinlikle öldürür mahveder yok eder. Sadece aşkı değil cinselliği de öldürür
siz evlendiniz herhalde
Çok mu belli ettim 😅😅
Sizin ikinizin tavrı çok önem taşıyor evliliğin geleceği adına.
Katilmi ki öldürsün aşk yaşamak kişilere bağlı, yaşatırsan yaşar
kraaal
Aşk adamı olayım ben😂😂
Normalde hayır ama bizim erkeklerimiz kadını eline aldıkları anda sevgi saygı bırakıyor
Güldürmedi de öldürmedi de.
Haberlerde hep öldürülüyor ama görüyoruz
evlilik değil uzun süreli tüm ilişkilerde aşk yerini alışkanlığa bırakmak zorundadır ;)
Evlilik aşkı öldürür mü bilmem. evli değilim çünkü. ama aşk ya öldürür ya da güldürür.
Aşk gerçek olduktan sonra öldürmek ne kelime daha da güçlendirir
Evlilik aşkı öldürmez eğer o aşk gerçek değilse kendisi intihar eder.
Bence evet aşk bitebilir. Baki olan sevgi saygıdır.
Devir zor insanlar bencil buda o masum şirin ilişkileri yok ediyor.
Erkekler yüzünden istediklerini alınca soğuyorlar çoğunluk erkekler..
Ask zamanla biter ama sevgi daha güçlüdür yillar gectikce artar
Insanlar aski öldurur derlerde bos laf ederler.
Insan ahlaksizligi sever
bence kişiden kişiye göre değişir. Herkes bir olmadığı gibi.
Bence değişmez bir arkadaşım evlilik insani yalnizlastiriyor demisti
Aşk insanın içindedir yaşatırsan var öldürürsen yoktur
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen kişinin aşkı biter sadece
Evlilik ask-i öldürmez sadece monotanlastiri ve heyecan katmazsan sıkılmaya başlarsın
Neden öldürsün ama evlenmeden önce aşık olduğunuz kişinin kötü huylarını öğrenin sonradan bak sen değiştin cümleleri çok duyar ve söylersiniz.
Evli değilim ama gozlemledigim kadarıyla cocuk olunca bitiyor 😊
kesinlikle katılmıyorum. Evlenip'de daha mutlu olan birçok örneği mevcut.
Ne istediğini bilmeyen evliler öldürür. Evlilik öldürmez
Öldürmez sadece devamlı yanyana olunca biraz daha eskiye nazaran azaldığını zannedersin
Doğru giderse öldürmez yakınlaştırır doğru nasıl gider dersen bu gece bitmez :D
Evlilik aşkı öldürmüyor da aslında zamanla o heyecan geçiyor. Aşk yerini sevgiye saygıya bırakıyor.
Bence erkek düzgün biri olursa kadın da elinde tutmayı bilirse aşk ve tutku devam eder. 😀
Evlilik öldürmez de cocuk doğunca isler biraz değişiyor gördüğüm kadarıyla
Doğru insan ise güldürür onunla mutsuz olmak bile koymaz ama yanlış insansa öldürür
aşkı zaman hariç öldüren hiç bişe yok. Ortalama 1 yıl sürüyor
Evlilik aşkı monotonlaştırır bence ama her evlilik böyle olmak zorunda değil
Öldürmez ama sevgiliyken ki ilgi alaka olmuyo işte insan evlenince de ilgi istiyo haliyle
@Yalnizvekimsesiz önerileriniz nelerdir?
Oldurur hele cocuk sonunu hazirla r birbrinizi daha goremezsiniz disarda rahat olamazsin vsvs
Allah Allah hiç de bile katılmıyorum 😅 Gönlünüzce olsun hanfendi 😅
Bence evlenmek çok eskide kaldı boş beleş şeyler eved aşkı öldürür asdfjdj
Evet eskide kaldı genel olarak ancak boş beleş değildir sksksk
Artı olarak pika profilini keşke değiştirsen yakışmıyor abi ://
Ben seviyorum 😅
Evlilik aşkı öldürür palavrasida yeni moda oldu. Anlamıyorum eşini bulmuşsun aileni kurmuşsun çocuğunla ilgilen aşkına aşk kat gez toz ye eğlen
Hehehe he valla bende anlamıyorum 😅Çok güzel düşünüyorsun her türlü katılıyorum 😅 Gönlünce olsun
Teşekkür ederim senin de gönlünce olsun kanki 🎈🎈
Rica eder bende teşekkür ederim kankimm😅
Öldürmez, en güzel duyguların katili yine insanlardır.🤷♀️
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Gönlünce olsun
Teşekkürler 🍀
Ricalayyy
Evliyken aşkın öldüğünü düşünen. Sevgiliyle neleri öldürür var sen düşün.
Ben düşünmüyorum valla 😅 Sevgili ile de işim olmaz hayırlısı 😊 Gönlünce olsun
Aşk zaten bir süre sonra geçer beybi, önemli olan saygı ve güvenin hep kalması💃🏻
Katılmıyorum aşk geçmez ama kişilerin aşkı geçebilir. Diğerlerine katılıyorum 😅 Gönlünce olsun beybisi 😂