Babamla aramız çok kötü erkeğim ağlıyorum

Merhaba arkadaşlar babam bugüne kadar beni hic dovmedi sevdiginide biliyorum ama benim ona karsi hic sevgim kalmadi oda hic belli etmiyor.surekli bagiran cagiran birisi en ufak seye bile bagiriyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki erkek oldugum halde biri bana bagirinca aglamakli oluyorum sosyal biriyim unideyim ama hakli oldugum bir durumda hakkimi arayamam gibi geliyor babama bagliyorum vede mesela otobuste giderken birden bo ses duyuyorum noldu babam mi bagirdu çağırdı diye korkuyorum geçen yaz babamla evde basbasa kaldik bir gün o kadar cok bagirdik ki kendimi yerlere atttim ağladım ama bilinçli yapmadim birisi ogretmis buna falan dedi o gun kustu konusmadik ekim ayinda geldim annem zorla baristirdi ikimizde agladik 2 hafta gecmeden kiz arkadasimla konuşmaları mi okumuş faceme girip babama kötü biri demiştim kizdigi için o günden beri konuşmuyor bir kac kere barismayi denmedim benim öyle evladim yok dedi aslinda barismadan cok rahatim ama annem surekli baris diyor ve babamda istiyormuş biseyler yapmami bekliyormus ama barisinca yine ayni seyler olacak diye korkuyorum ve barisma sirasinda yine o kadar bagiracak cagiracak kaldiramiyorum artik beni etkilyor kendime guvenimi yeni yeni kazaniyorum sarbasa donecek ne yapayim lütfen yardim
Babamla aramız çok kötü erkeğim ağlıyorum