Babam yaşındaki adam için ağlıyorum, ne yapacağım?

24 yaşındayım, sevdiğim adam 46 yaşında
Liseden öğretmenim olur. Lisede 2 sene boyunca hiç konuşmadık ondan çekiniyodum sonra liseden atılınca beni sormuş "dilek nerde" demiş, atıldı demişler. Liseden atılınca numaramı değiştirdim zaten 2013-2018 arası instagram facebook twitter kullanmıyodum
Atıldığım lisede herkes benim okumadığımı sanıyordur ama üniversite 2ci sınıfa geçtim

Öğretmenim Nisan 2020 de instagram açmış, feyk hesaptan ona yazdım, ben dilek hani şu atılan kız dedim tanıdı, fotoğrafımı görmek istedi bende gerçek instagram hesabımı attım, gerçek instagram hesabımı engelledi ama feyki engellemedi. Olaydan ertesi günde instagramını sildi yani temmuz 2020 den beri sosyal medyası yok

Adamın takıldığı sahili öğrendim her hafta o sahile gidiyorum dünde gittim ve öğretmenimin arabasını gördüm, plakadan tanıdım. Çay bahçesinin önüne park etmiş galiba o çay bahçesinde oturuyordu ama emin değilim

2 tane beyaz reno clio vardı ikiside arka arkaya park edilmişti. Bi tanesi öğretmenindi arabaya atlayıp gitti göremedim ama diğer cliodanda öğretmenime benzeyen bi adam indi ve genç bi kızla arabaya binip gitti. Çok uzak bi mesafeydi gözlerim seçemedi

Ya arabaya atlayıp giden kendisi
Ya da genç bi kızla giden kendisi
2ci ihtimali düşünerek kaç saattir ağladım :((

Bu arada öğretmenim bekar ve çocuksuz
Ben onu istiyorum benim sevgilim olmasını istiyorum
Pazartesi yine o sahile gidicem yine o sahilden profilime fotoğrafla beraber konum atacağım instagram hesabımı biliyor zaten belki bakarda sahile gelir
Olgun adamlar görüş yazsın
Babam yaşındaki adam için ağlıyorum, ne yapacağım?