Ölmek için dua etsem kabul olur mu ?

18 yaşındayım bir an önce ölüp gitmek istiyorum artık. İnsanlarla iletişim sorunum var herkesten utanıp çekiniyorum aşırı sessizim. Herşeyi içime atıyorum konuşmak istemiyorum konuşmak istesemde çekiniyorum. Sosyal fobi var gün içinde çok az konuşuyorum konuştuğumu da 1 saat düşünüyorum. Yolda yürürken birileri bana mı bakıyor diye tedirgin oluyorum. Yemek yerken rahat davranamıyorum. Birisi gözlerime bakınca acaba hakkımda ne düşündü diyorum. Bunlar size kolay gelebilir ama yaşamayan bilmez benim durumumu. Aynaya bakıyorum tipimi beğenmiyorum dişlerim çok yamuk yaptıracak para yok. Staj yapıyorum 200 lirayı nereye yetireceğimi şaşırıyorum. Evde huzur yok muhabbet sohbet yok eve gelmek istemiyorum. Hayatta en çok destek almak istediğim babamla muhabbetim yok. Bana karşı ilgisiz sevgisini görmedim hep azarını duydum yanlış yapmaktan korkar oldum sayesinde içine kapanık utangaç biri oldum. Ailemden bulamadığım sevgiyi ilgiyi karşı cinste aradım ama yok kim sever benim gibi birini tip yok karakter desen zaten utangaç çekingen. Kimse sevmiyor zaten. Annemle babam öylesine getirmiş dünyaya beni. Hayatın her anı zor geliyor bana sosyal fobi kemiriyor beni. Bu hayatta hayalim umudum yok yatağa yattığım zaman sabaha uyanmak istemiyorum. bir an önce ölüp gitmek için dua ediyorum kabul olurmu dualarım.
Ölmek için dua etsem kabul olur mu ?