1.5 aylık bir ilişkim oldu her şey çok iyi gidiyordu ama ilk tanıştığım adamdan zerre bir parçası kalmadı son buluşmada evlerimize gitmek için ayrılmadan 15 dakika önce bana şey dedi bizim bir sonumuz var mı sence dedi olmasa neden burada olayım dedim bir baksana sence eski benden eser kaldı mı kızım dedi
çabalama daha fazla olmuyo dedi konuşmadan kendisini dinledim güvenmeseydin sevmeseydin ben mi dedim sana beni sev diye aşık olmasaydın dedi seninkisi alışkanlık aşk değil dedi hayaller kurmayı bırak durumuna bak çocuk değilsin dedi yani ilk buluşmada bile giydiğim kolları tüllü beyaz kazağmı inceleyip gelinliğinin kollarını da böyle yaptıralım diyen adam güvenmeseydin dedi varlığın beni gıcık ediyo konuşman tavrın hareketlerin çocukça dedi
doğum günümde bana aldığı ayıcık ve aksesuar olarak aldığı yüzüğü 1 hafta sonra geri istedi bende bana yakışanı yaptım kutusu ile birlikte poşete koydum arabası ile evimizin üst sokağına geldi konuşmadan kapısını açtım kendisine baktım güneş gözlüğü takılıydı bana bakmadı poşeti uzattım kapıyı kapattm arkamı dönüp eve geldm bir helallik dahi istemedi verdiği hediyeleri kullanmaya kıyamazken sen ne anlarsın hediyeden kullanmıyorsun bile şımarık birisin dedi
ama o kadar alt üst oldum ki o an mesaj attı artık beni arama 2 aya kalmaz nişanm var rahatsız etme daha fazla diyerek yeni tanıştığı kız ile video attı yepyeni bir hayatım var uzatma daha fazla dedi şu an her sakallı 1.80 boyunda olan adamlqrı ona benzetiyorum belki benzemiyor ben öyle baktığım için öyle görüyorum insanın bir bunalıma noktası oluncada hatta bugün pazar onun izin günü yılbaşını belk ki de o kızla geçirir şu an az çok acı azalsada hatırlayınca gözümden bir kaç damla yaş dökülüyor ama ilk haftalar toparlanmam kolay olmadı şu an biraz biraz yine de söyledikleri aklıma geliyo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer