İlişkiye başlayamamak! Başkası var ama beni de cepte tutmak mı istiyor?

Merhabalar.

Siteye yeni üye oldum.

Sorum ilişkiye bir türlü adım atamamakla ilgili.

Kısaca biraz bahsedeyim.

Yaklaşık 1 yıldır tanıştığım birinden ilk gördüğüm günden beri hoşlanıyorum.Ve onun da benden hoşlandığını biliyorum.Fakat biz bir türlü birbirimize açılamadık.Çok uzun zamanlar geçti ve anca söyledi benden hoşlandığını.Daha önce de ima etmişti fakat ben anlamazdan gelmiştim.Ama şimdi biliyorum.O da benim ondan hoşlandığımı biliyor.AMA BİR ADIM ÖTEYE GİTMİYOR BU İŞ!

Konuşuyoruz eğleniyoruz gülüyoruz fakat bir ilişkiye başlayamadık.Samimi olamadık.Bu sanırım benden kaynaklanıyor soğuk davranıyorum galiba.Güvenmekten korkuyorum çünkü.

ama düşününce bir erkek GERÇEKTEN iştediği bir kızı öyle ya da böyle bir ilişkiye ikna eder ya da etmeye çalışır diye düşünüyorum.Ben istiyorum ki o gelsin o istesin beni uğraşsın birazcık.Off ne zor işler!Ondan çok çok hoşlanıyorum.Neden böyle yaptığına anlam veremiyorum.Sizce hangisi?

Başkası var ama beni de cepte tutmak mı istiyor?

Reddedilmekten mi korkuyor?

Duygularından yeterince emin mi değil?

Yoksa çapkınlık olsun diye öylesine mi arıyor beni?

Ona sormalı mıyım bu iş nereye gidiyor diye sıkılmaya başladım artık olmicaksa da önüme bakarım beklemekten yoruldumm.Lütfen bana yardım edinn:((
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım biraz uzun olmuş ben kısaca şunu sorayım.Bir erkek hoşlandığı bir kızla neden ilişkiye başlamaz sevgili olmaz? bu kadar. oh be:)
İlişkiye başlayamamak! Başkası var ama beni de cepte tutmak mı istiyor?