Gercekten uzak mi kalmak istiyor yoksa benim de canım yansın diye mi böyle?

Sevgilim olduğunda yakın sandığım bir arkadaşımın benden hoşlandığını öğrendim aslında o da benim ondan hoşlandığımı düşünüyormuş , ben herkese karşı aynı tavırda olduğunu hissettiğim için bunu aklımın ucundan bile geçirmedim. İlişkim de kısa sürdü ama bu süre zarfında arkadaşım aklımdan çıkmadı ve konuşmak istedim arkadaş olamayacagimizi söyledi birkaç gün sonra da konuştuğu birinin olduğunu söyledi. Merak ettiğim şu , aynı ortamdayken gözlerini kaçırması yüzünün kızarması gizli gizli anlık bakması.. bunların beden dilinde açıklaması nedir? Ve bana hediye ettiği bir şey vardı , kim kime böyle bir şey hediye eder ki dedi yani onun hislerini anlamam gerekirmiş ben anlamadım istersen tEkrar vereyim dedim evet çok güzeldi olur dedi ve verdim. Bende de benzer objeler vardı onun hediyesini verirken onları da ben hediye ettim. Yani bende aslında kim kime böyle bir şey hediye eder ki demek istedim böylece. Ama benimle iş için konuşuyor ve yüzüme bakmıyor, konuşurken bir defa denk geldik hemen gözlerini kaçırdı koşar gibi hareket ediyor
Gercekten uzak mi kalmak istiyor yoksa benim de canım yansın diye mi böyle?