Nişanlıyım başka birine aşık oldum

Arkadaşlar iyi geceler herkese. Benim hikayem biraz uzun öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim.

3 ay önce ailem görücü usulu nişanladı beni. Haziran da da düğünüm var. Nişanlıma karşı bir şey hissetmiyordum zaten doğru dürüst görüşmüyoruz. Toplasanız 5-6 kez görmüşümdür 3 ayda. Zaten hiç yalnız görüşmedik nişanlımla.

Ben hemşire bir arkadaşımı ziyarete gittim yaşadığım yer mardin ufak bir yer. Sağlık ocağında çalışan doktorla tanıştırdı beni arkadaşım. Sağlık ocağına 3. gidişimde öpüştük. İlk kez biriyle öpüştüm hayatımda. Sevgili bile değildik sadece aramızda aşırı bir çekim vardı, ailesi izmirdeymiş burada doğu hizmeti yapıyormuş. Bana aşık olduğunu söyledi, bir daha öyle bir yakınlaşma yaşamadık çünkü ben pişman oldum çok utandım çekingen biriyim böyle konularda. Ona nişanlım olduğunu anlattım zaten ailemi ve nişanlımı da tanıyor küçük bir yer herkes herkesi tanıyor. Sen cesaret edemiyorsan ailenle ya da nişanlınla konuşayım diyor, kafa yapılarımız farklı büyük bir kültür farkı var aramızda ailemle konuşsa babam öldürmeye kalkar onu. Benim için ciddi düşünüyor sanırım bunu belli ediyor her seferinde ama evlenme teklif etmedi henüz. Belki nişanlım olduğu için edemiyor bilmiyorum sürekli ayrıl diye baskı yapıyor haklı olarak. Ne yapacağımı bilmiyorum yerimde olsanız siz ne yapardınız? Aileme nişanlımdan ayrılmak istiyorum desem adım çıkar doktorla evlensem bile, ailem reddeder belki de beni. Çok üzülüyorum çaresiz kaldım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gün çok güzel bir şey oldu, doktorla konuştum ve benimle evlenmek istediğini söyledi. Ne yapacağımıza karar verdik. Nişanlımla da konuştum ve ayrıldım, zorluk çıkarmadı. Yarın aileme açılacağım.. Ailemi ikna edemesem de sevdiğim adamdan vazgeçmeyeceğim. Cevap veren herkese teşekkür ederim.
Nişanlıyım başka birine aşık oldum