Evliyim ama başkasına aşığım

tek ricam lütfen on yargılı olmayın. 5 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var. Eşimle 2 yıldır ayrı yatıyorum. Çocuğu evliliği kurtarmak için yapmıştım. Aşık olduğum kişi eşimi ve oğlumu tanıyor. 2 ay dolu dolu zaman geçirdik. Eşimde biliyor anlattım adını söylemeden. Eşim evliliği kurtarmak için 1 haftadır çok değişti fakat ben hala ona karşı birşey hissetmiyorum. Aşık olduğum kız aklımdan çıkmıyor. Benden gerçek anlamda sevgimi istiyor yoksa farklı amacımı var diye 2 ay beraberdik ama büsure boyunca çok üzdüm bilerek. Beni sevdiğini düşünüyorum. Sordum ya bana o 2 kelimeyi şöyle yada bitsin de dedim. 10 gündür 2 şıktan birini seçemedi. Bugün ayrıldım ondan. Ama mutsuzum çok. Defalarca ağlattığım halde bitsin diyemedi hiç. Ne yapmalıyım pişman olduğumu söyleyip gönlünü nasıl alırım. Yada almalımıyım. Bence tek sorunu evli olmam gibi. Eşim ve oğluma gelince onları asla yalnız ve açıkta bırakamam. Ben ne yapmalıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
cevap yazanlara teşekkürler. neden ağır ithamlarda bulunuyorsunuz. Çok mu düşüncesizim sizce. Lütfen saygılı ve anlamaya çalısarak cevap verin. Cıkmazda olmasam zaten bu soruyu sormazdım.
Evliyim ama başkasına aşığım