Seven asla vazgecmez diye dusunuyorum
Bana katiliyor musunuz?
Bana katiliyor musunuz?
Katiliyorum, vazgecmez
Katilmiyorum (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seven vazgeçmeseydi o zaman dinlediğimiz şarkıların bir anlamı kalmazdı o şarkıların içindeki gerçeklik biranda yokolurdu.. Vazgeçmek kolay önemli olan unutmak
https://www.youtube.com/watch?v=KKGcDVdazG0katılıyorum vazgeçse bile.. ayrılsa bile.. senledir hep aslında ruhu kalbi..
vazgeçemezki insan sevdiğinden vazgeçerse hiç sevmemiş demektir
Ben katilmiyorum. Sevginin yaninda mantigimizida devreye sokmak lazim. Sadece sevgi ile hersey yurumuyor malesef.
yuru git anana bacina sark kızı rahat bırak sapık ya
hahaha s..lan sanki gormus gibi konusuyo maymun
sen beni gorsen aklin ucar be o kucuk beynini zorlama sen kamil amca .
insan karsisindakini kendi gibi bilirmis malum :D suratinda meymenet yok mendebur herifin işine bak hadi :D
Evet seven insan asla ama asla vazgecmez
Aynen
Cevap
10Cevap
olmayacak bişey için uğraşmak ta vakit kaybı bence
vazgeçer tabi... kız bana her türlü fırıldaklığı yapacak bende dicemki; napim seviyorum vazgeçemem ondan mı dicem.
Vazgeçer arkadaşlar gerçekten bazı sevgiler derin oluyor ve gerçekten derin olan sevgiler İnanılmaz acı veriyor aşkını kalbine gömen insanlar var sevmedikleri için değil sevdikleri için vazgeçen insanlar var
geçmişte ağzı yanmış birisi ise hemen vaz geçer mantık girer araya
bazen mecburiyetler vardır bu hayatta onun iyiliği için yaparsın bunu
her nolursa olsun seven sevdiginden asla vazgecmemeli diye dusunuyorum
:s
:/
vazgeçer, gün gelir en çok sevdiğin şeyi bile unutursun
kimse gercekten sevdigi birini unutmaz unutamaz...
geçer kardeşim geçer başka şeyler var ise geçer
Maalesef vazgeçilir. Güvenimi çok güzel boşa çıkaran insanlar tanıdım.
seven insan asla ama asla vazgecmez sevdiginden her nolursa olsun.. karsindaki her ne hata yapasa yapsın cunku hatayı onu cok sevdigi icin istemeyerek yapmistir ve bazen onun degil senin ozur dilemen bunun icin cabalaman gerekir ki ne kadar cabaladigin ne kadar vazgecmemen o karsindaki insana gösterdigin degerin göstergesidir eger vazgecersen hic sevmemissin demektir ve bazen biseyler icin cok gec kalmamak icin elini cabuk tutman gerekir
ki insan sevdigi birini asla ama asla birakmaz
Çabalarsın çabalarsın o hiçbir adım atmaz bu nereye kadar böyle devam eder ?
Olmnuyorsa zorlamanın alemi yok, sevmiyosa zorla sevdiremezsin kendini.
o adımı kaybetmekten korktugu ici atmaz onun gozunde degersiz dusmemek onu sevmekten vazgecmemen icin sana cok deger verdigi icin atmaz ve sen sevmez sanırsın...
Sevmek karşılıklı anlayış göstermektir. Benim düşüncem budur öyle sen git özür dile o sana bir adım bile atmasın sen yinede peşinde koş.. Yok böyle bir dünya benim için
seven erkek bir omur bile olsa canını bile verir sevdigi icin hic karsilik bile alamasa bile
einde sonunda hersey mukemmel olur zaten
seven erkegin sevgisi egosundan buyuk olur aksi takdirde bu adam ne sevilmeyi nede sevmeyi haketmiyo demektir.
O senin düşüncen, bu devirde o dediğin olmaz bu da benim düşüncem
bu benim degil adam gibi adamların tümünün düşüncesi :)
ve bu devirde öyle erkekler var ki sevdimi adam gibi seven bunu herkes kavrayamaz malesef.
sen hala öyle zannetmeye devam et arkadaşım.
Bence sen biran önce bu düşünceden ve üsluptan kurtul arkadaşım.
En basitinden anket sonuçları bile gerçeği gösteriyor
Hahaha bu düşünceden kurtulma gibi bir ihtiyacım yok çünkü gayet doğru düşünüyorum
1000 cahil 1 akıl etmez derler anket sonuclari dogru dusundukleri anlamina gelmiyor herkes dogru dusunemez ve herkes zekice düşünemez
Adam gibi adamlar kendini belli eder zaten arkadaşım sen çeneni yorma hadi eyvallah.
Çenemi yoracak bir mevzu değil zaten.
Ben kendi doğrularıma bakarım. Sanada eyvallah bigün canın yanında hatırlarsın bunları :)
Aynen katılıyorum arkadaşım sana.
Eyvallah arkadaşlar ..
Çeneni yoracak bir mevzu olmaması her insanın aşabileceği bir durum olmamasından kaynaklanıyor
Ve benim canım adam denecek adamlarla adam sınıfına girmeyenleri ayırt edebildiğim sürece ki bunu cok iyi yapiyorum, yanmaz hiç merak etme sen arkadaşım ;)
Ayırt edebildiğini düşünüyorsun ne mutlu sana (:
Düşünmüyorum, ediyorum
Neyse arkadaşım yorma kendini böyle şeylerle sen :))
Yormuyorum zaten ben kendi doğrularımla, kendi inandıklarımla yaşarım.
İyi ozaman yaşamaya devam edebilirsin "dogru" zannettiklerinle bye :)
Sende aynen öyle
Benim "zannettiklerim" olmadığı şüphesiz. :)
Hehe :) Tamam.
:) Tamam.
Senin nickin ne burada? -mira mı princess mi ?
Onlar kim ki?
Tanimiyorum bahsettigin kisileri.
Peki.
Katiliyorum, vazgecmez
vaz gecilmez insan yoktur
i'm so seksy
iyi bir ücret teklif ederlerse vazgeçerim -.-
kısmen katılıyorum
sana katılanın gözü çıksın...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar