Her seferinde daha çok seven taraf olmaktan kurtulmanın yolu var mı
Yoksa yapımız gereği böyle diye mal gibi mi öleceğiz Allah öyle yaratmış ne yapalım diye
Her seferinde daha çok seven taraf olmaktan kurtulmanın yolu var mı
Yoksa yapımız gereği böyle diye mal gibi mi öleceğiz Allah öyle yaratmış ne yapalım diye
Hocam hiç kimseyle sohbet etmemek lazım gele çabuk güvenip bağlanma durumu varsa bu çok acı ve kötü en iyisi dış dünyaya kendini kapatmak izole etmek daha iyi. Çünkü insanların artık yüzde 90ı negatifin köpeği olmuş o yüzden pozitife erişmemeliler.
Evet sanırım öyle
Sevdiğini gösterirsen Hayatının merkezi haline getirirsen karşındakinin insan olduğunu unutursan böyle olur.
Her şeyin bir sonu var. her ilişkinin, her sevginin bunu unutmayacaksın hiç bir zaman.
Öyle galiba gerçekten de
Cevap
7Cevap
Onlardan biride benim ama ben yanlızca birkere sevdim sonrada kabuguma çekildim tek yolu buydu acılı bir hayat istemiyorum
Valla ben iki kere yaşadım bu durumu
Artık ben de galiba sizin gibi yapıcam beyin kaldırmıyo artık
Psikolojik olarak etkileniyosun benimde ciddi iki kez oldu ilki sağolsun güzel bir ders vermişti
@Ismailerdogan ilki berbat biriydi unuttum onu da ikincisi iyi biri hâlâ şoklar içerisindeyim dün ayrıldığından beri benden zaten
Bahanesi de çok kavga etmem sanırım
Sevmiyorum demiyo da Allah Allah yani ya
genelde hep öyle oluyo karsı taraf sevmek zorunda değil tabi ama kırarak kaba davranarak söylemek onun da hakkı değil
Kanka sevdiğine inandırıp uzun süre sonra bırakanlardan bahsetmiştim aslında
Seveni uzerler üzeni severler şaşmaz
Kanka sevsek de üzsek de sevilmiyoruz sanki değişik bi durum gibi geliyo
Hayat kaybetme üzerine kurulu bir izilyondur
Galiba
Spoiler verilmiş zaten baştan sonda ölüyoz nasıl olsa her türlü hikâyede de
Aynen öyle
Allah sonumuzu hayretsin inşallah ne diyelim ki artık gerçekten de yani ya aw
allah yokki
He sen ateist neyse saygı duyarım
Görücü usulü cidden mantikliymis😂
Yav o da mantıklı değil aşk da değil
Hepsinin köküne kibrit suyu ya amaaaan
Seni fena bıktırmislar
Çok kötü bıktım sorma ya daha dün ayrılık yaşadım da kusura bakma doluyum biraz da aslında ondan öyle oldu cümlelerim ne yazık ki
Estafurullah takmamaya çalış zamanla alisiyosun zaten daha doğrusu yeni bı ilişkiye başladığında bı halt olmiyacagini anliyosun bı nevi duygusuzlasiyosun
Allah'a havale ediyorum valla
her şey yoluna giriyor ama sen tatlı canını sıkınca hiç bir şey duzelmicek sadece içimiz karamsarlık ile doluyor orası ayri
Sende yoluna girdi mi her şey düzeldi mi peki
Aşk hayatını bırakınca evet 😂 hayırlısını ben aramaktan vazgeçtim hayırlısı diye ne kadar hayırsız var onlar denk geliyordu şimdi ise diyorum o beni bulsun ben aramaktan yoruldum 😂
Çok mantıklı valla ya
Cidden nerede hayırsızı var o denk geliyo Allah affetsin töbe estağfurullah yani ya
İş hayatına aileye mi sardın kendini naptın
Aşk bırakmakla olan bi şey değil ki
Tak oluyo bi anda anlamıyosun bile
İş hayatına sardım ben aile ilede pek anlasamiyordum zamanla alıştım bu duruma hayatımda birinin yokluğunu aramıyorum mesela ya da görünce imrenme olmuyor zaten daha sonradan fikirlerin değişmeye başlıyor
Arkadaşlarımı görüyorum evli mutlu işleri var aileleriyle de iyiler üzülüyorum ya
Aslında o gördüğün bide görmediğin tartışmaların olduğu kısım var biz insanların görmemizi istediği kadarını görüyoruz mesela alt binada bı çift var dışarda el ele çok mutlular görünce ne güzel çift diyosun akşam bir kavga cikiyo duymamak için cam kapatiyorum kadının o... kalmıyor erkeğin ga... ligi
Oy o da neymiş yav töbe
Allah korusun tabii ki de öylesinden de ama hiç mi huzurlu yuva yok be :/
Yani kendimizi bunlarla avutmak istiyoruz şu anda belki de ama bilemedim ki gerçekten de en doğrusunu yine Allah bilir
Altta da birileri kadınların aklı eksik ondan diye tutturmuş biri yok kadınlar bana bakmıyo tanış diye saçmalıyo sinir oldum ya cidden de kasap et derdinde koyun can derdi awk
derdinde*
Aslında insanlar sevdiği için evlenmiyor ya da alismayi sevmek zannediyor hep bı bahane var evliliklerde aslında bahanesiz sebebiz olursa yürüyor evlilik belkide senin üzüldüğün konu aslında senin için daha hayirlidir
Yok ya bence kendimizi sanıyoruz belki de sevilen konumda olmadığımız tecrübe etmediğimiz için tam da
Bilmiyorum ben bugün iyi değilim şahsen
Hayal kırıklığına uğramaktan
Çünkü ben karakterli iyi erkek sevilirse değer verilirse ondan olur diye düşünmüştüm ondan da olmadı ne yazık ki
Kafam çok karıştı bütün gün hiçbir şey yemedim üzüntüden hâlâ da bi tuhafım aileme de anlatamıyorum dostlarım da yok korkunç bi şey bu şekilde aşk acısı ayrılık acısı çekmek çok zorlanıyorum çalışmıyorum da şu anda yani maalesef
Her şey üzerime üzerime geliyo sanki bu saatte hâlâ uyanık ve üzgünüm mesela
Kandırıyoruz*
Bu şekilde kendine zarar verirsin ama en azından yemeğini ye ayrıca arkadaşın dostun yok diyede üzülme ne zaman istersen benimle dertlesebilirsin
Tek taraflı yaşanmıyor sonuçta kavgada tek taraflı çıkmıyor ama bahane kavga etmen olmuş birde durduk yere niye kavga edesin
İşte o durduk yere çıkardığımı düşünüyordu sürekli de dediklerime odaklanmıyodu ben de cevap alamadıkça daha da çığrından çıkıyodum o da kaçıyodu iyice bunalıyodu artık
Sanki ben deliyim de yav insan sevdiğiyle sürekli kavga etmek ister mi
Ama tabii ki de kavgalar tartışmalar olacak ki bunlardan kaçmak manasız yani ya kavgasız ilişki mi var Allah aşkına konuşursunuz çözersin ama konuşulmadıkça kaçtıkça birikiyo ve uzadıkça uzuyo sonra da boka sarıyo işte böyle tamamen ve sonra da bitiyo
Bi şey canımı sıkıyo ki çıkarıyorum artık demek ki son raddeye gelmişim ki yapıyorum beni gör duy diye çığlıklar atıyorum adeta ama ısrarla görmek duymak istemiyosun kendine o kadar gömüldü ki çok uzun mevzular aslında hepsinde yorumlarda yazabilmem de zor başkaları okumasın diye özelimi sonuçta
İstersen mesaj at
Hepsini de*
Sen cevap bulmak isteyip cevap alamadikca cildirmissin
Xperim mesaj atmaya yetmiyo ki
Evet öyle çıldırdım valla gerçekten de
Takip edermisin ben mesaj aticam
Cevap bulamadığın sorular hakkındada kafanda farklı fikirler oluştu bu senide dahada sinir etti konuşmak istemeyip konusamamakta cildirtti
Evet beni çok iyi anlamışsın tam da öyle valla ya Allah razı olsun inşallah
Takip ediyorum hemen
Beni hiç sevmediler, hiç sevgilim olmadı.
Üzdü
İyi adamlar asla tanınmak istenmez asla şans tanımazlar hayat bunu öğretti bana üzülmen bir şeyi değiştirmeyecek
İyi dediğim adam daha dün benden ayrıldı kral bilmeni isterim
Yani iyi olan da sevilince bi havalara giriyo
Kötü erkek de gördüm ben iyi erkek de
O kendini yanlış tanıtmış ben gerçekten iyiyim. Keşke beni tanımak istesen çok ön yargılısınız hep
çirkin biriyimdir belki ondan da olmuyodur bu da olası
keşke bi sevenim olsaydı bi adamı kimse mi beğenmez
Mesaj bile atmaya değer bulmuyorusm mesela çok kötü bir şey bu demek ki o kadar itin g*tüne sokulası çirkin sıfatsız biriyim.
hiç iplemiyorsun bi tanışma mesajını çok görüyorsun. kimse sevmeyecek ilgi duymayacak bana sanırım. hayattan o kadar bunaldım ki biri de beni anlasa empati kursa keşke
Cevap bile vermediğine göre bu son derece haklı çıkarıyor beni. Ben anladım kimse asla anlamayacak beni. iyi geceler
Lan daha dün ayrıldı acı içindeyim diyorum ne tanışması Allah aşkına ondan ona mı atlayayım herkes kafayı yemiş cidden artık ya
Ben seni iyi hissettrieceğimi söylüyorum ama
sen elinin tersiyle itiyorsun
kızlar bi bana böyle yapıyor zaten ulan biri de bana yeşil ışık yaksa nolurdu. bi defa haksız çıkar beni hadi
Töbe estağfurullah
Anlamıyorsun ki ne yapayım seni iyi hissetirmek de isttiyorum kötü niyetim yok diyorum anlamıyorsun :(
Senin derdin farklı iyi hissettirmek falan değil
Kendine sevilebileceğini kanıtlamak istiyosun sadece o kadar yoksa kimseyi taktığın yok senin de kusura bakma
Nasıl kanıtlayabilirim ki? Bu kadar umursamaz davranırken sen.
ayrıca öyle bi amacım zaten yok
Yav benim sevdiğim var abim ne diyosun ya kurban olayım acımı ikiye katlama Allah rızası için ya rica ediyorum sana bak saçmalama istersen daha da fazla
O zaman bana yardımcı ol arkadaş ol benimle :/
Arkadaş aramıyorum iyi geceler bu şekilde davranarak ve konuşarak da bulamazsınız hiçbir zaman da zaten ayrıca önce siz kendinize değer vereceksiniz ki olacak ancak olması gerekenler de tek tek inşallah bi gün diyelim ama o ben değilim kusura bakmayın maalesef ki
Çirkin olduğumu dolaylı yoldan söylemene gerek yoktu ditekt beğenmedim diyebilirdin.
Yav çirkinlikle ne alaka abi sen bi psikoloğa görün
İstemiyorum sadece o kadar derdim başımdan aşkın zaten neyse iyi geceler
Psikolog bana sevgili bulmayacak sen anlamıyordan daha fazla anlatmaya değmez.
Peki
Akıl eksik
Ney
Erkekler çok akıllı olduğu için böyle oluyo aynen kesin bilgi bro
Size değer veren insan yerine sokanın aklı eksik mi oluyo kalple ilgili bi şey bu zaten
Değer verilmeyince de şerefsiz dersiniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Allah ıslah eylesin töbe yarabbim töbe estağfurullah ya
Alakası yok Allah aşkına ya
Bu işler cinsiyetle olmaz
Karakterle olur
Öyle sadece aklı eksik yok duygusal demekle de açıklanamaz
Şerefli olsunlar sevdiklerine sahip çıksınlar vefalı olsunlar kul hakkına girmesinler Allah'tan korksunlar biraz ölüm her an yakınımızdayken hâlâ mallık şımarıklık haysiyetsizlik peşindeler
Kime diyursun bunları. İyi karakterli olmak öyle her insanın harcı mı? Birinin iyi karakterli olmasını beklemek yerine neden karakterli birini bulamazsın ki? demek isteğim buydu. Çocuğu çocuğu insan senin bu yazdığın karakter olup olmamak konusunda kafa bile yormaz, yoramaz. Herkes karakterli olsa bir anlamı kalmazdı
Yav dayı oğlu aşık erkek de aynıdır aşık erkek de
Çok aşırı farklar olmaz
Ha ikisi nadir biraraya geliyo orası ayrı
Rabbimin hikmetinden de sual olunmaz şimdi hayırlısı böyleymiş demek ki diyelim artık yani de ya
Bilemem artık
Bu arada kimsenin karakterli olmasını beklemiyorum yukarıda demişsin de görmedim şimdi gördüm onu da maalesef
Ben karaktersizine de gördüm sildim attım
Karakterlisine de şans verdim olmadı
Zaten şu anda en büyük üzüntümü de o karakterli olanla olmadığı için yaşıyorum emin ol
Nasip mi değil mi bilemem orası da tamamen Allah'a kalmış bi mesele ne diyelim ki şimdi ona da yani ya maalesef artık
Herkes için en hayırlısı neyse o olsun inşallah amin diyelim bakalım artık yani ya
karaktersizini*
Hayırlısı be abim :/
Yeni 26 oldum daha
Yani en az 4 yaş var evet saygıdan yine abi derdim ben evet
Herkes farklı düşünüyo sonuçta abi gibi yaklaşmayan da olur orasını da bilemem tabii ki ama ben böyleyim kusura bakmayın
Zaten uzun süre bi kimseye de kendime de hayrım dokunmaz artık servis dışıyım toparlanana kadar
Ama sizin şansınız açık olsun bahtımızı güzel eylesin rabbim hepimizin de inşallah artık
Aman dikkat edin o kızlarla konuşurken de kadınların aklı eksik demeyin de komple şansınızı kaybedersiniz sonra artık demedi demedin yani önceden uyarayım sizi de ben bi vatandaş olarak sonra sıkıntı falan yaşanmasın yani ya 😄
Bu zamana kadar hiç Bir kadını etkilemek için bir şey yapmadım. Neyse o. Biliyorum ki kaybeden ben oluyurum. Kadın konusunda 0 kmyim. Önemli değil. Soru.: Gerçek olmayan samimi olmayan güzel söz mu terchin yoksa samimi olup da güzel olmayan ya da o an ki duruma göre söylenen söz ve davranışlar mı terchin
Aman ya saldım gitti ben de zaten artık
Nasipten öte yol yok
Ben de öyle anladım zaten
Ama karpuz kavun değil ki bu koklayıp da anlayasın
İyi dediğin bile sonda p*ç çıkabiliyo işte
Acı çeke çeke deneme yanılma yoluyla görebiliyoruz ne yazık ki ne yapalım yani ya hayat böyle işliyo maalesef artık sanki
Tamam beyefendi en canım benim canım dolayı çekiyorum ben tüm bunları da aynen aynen diyelim artık peki
Canım yazan s. a. l. a. k sansürlenmiş*
Değil
Öyle gibi ama
Bu kazananlar kimler
He
O bende olmayan şey yani anlaşıldı
Yoooo bu biraz sans
Öyle mi dersiniz çok değişik bi şansmış
İlişkide seks yoksa tad yoktur bunu kabullen
Yav o ne alaka şimdi töbe estağfurullah
Klasik laf sen dvm et
Konuyla alakasız ki ben o olmadan olur mu dedim anlamadım ki sizi gerçekten de