Arkadaşlar babam bizimle barışmıyor :(

arkadaşlar ben 20 yaşındayım ve sağlıkcıyım 7 ay önce aileme bir sevgilim olduğunu ve onlarla tanıştırmak istediğimi söyledim ama babam bizi hiç dinlemeden hayır tanışmak felan yok ayrılacaksın demeye başladı bizi ayırmaya kalktı görüştürmedi sevgilimle bir şekilde bir araya geldik sevgilim bana aşkım kaçalım evlenelim geri gelir babanın elini öperiz dedi barışmaları için herşeyi yaparız başka çaremiz kalmıyor dedi bende tamam dedim 1 gün sonra kaçtık gittik evlendik Şu an çok mutluyuz ve güzel bir evliliğimiz var birgün eşim bana hadi babangile gidelim elini öpelim barışmak isteyelim dedi tamam dedim ertesi sabah gittik babam bizi kovdu barışmam felan dedi annemgille gene konuşuyoruz ama babam barışmıyor :( biz ne yapcaz :( eşimde bende çok üzülüyoruz babam barışmadığı için :( biz 4 ay boyunca izin almaya çalıştık eşim tanışmak istedi babam daha tanımadan hayırı bastı ayırmaya kalktı bizi bizde birbirimizi çok sevdiğimiz için başka bir çaremiz kalmadı bizim suçumuz ne ya :( neden barışmıyor :(
Arkadaşlar babam bizimle barışmıyor :(