Babamla bu zamanlar hiç anlaşamıyoruz neden?

Babamla kanka gibiydik evet arada sırada tartisirdik. Her insan gibi. Süper baba kız ilişkimiz vardı bizim. Şu zamanlar babamla hıç anlaşamıyoruz sohbet ediyoruz başka yerinden anlıyor beni sürekli saçma sapan konusuyor. Bel altı vurup duruyor. Sanki erkek meraklisimisim gibi. Ki sevgilim yok olsa da bu yaşımda normal olurdu heralde 20 yasindayim. Bara çıktığım yok gece gezmem yok hatta hiç dışarı çıkmıyorum sadece kart işlerim var ise çıkıyorum hal edip geliyorum veya kardeşlerim ile cikiyorum. Çalışmadığım için babamdan para almaya çekindiğim için bir kuruş bile almıyorum hatta bir ay çalıştım ve o aylığı babama verdim ondan öncede part time çalışıyordum onun aylığını da babama verdim babama bana şunu al bunu al demedim veya paramı sana verdim demedim. Baş kalkmadim hiç bir zaman. Fb falan herşeyi sildim resmen asosyal oldum. Çık gez diyor genç kızsın diyor ee çıkınca da baş kalkıyor bana. Hayalini gerçekleştir diyor savaş onun için diyor savaşmaya kalkınca gerçekleştirmek isteyince beni eziyor laf vuruyor saçma sapan şeyler diyor bel altı vuruyor. Ne yapacağımı sastim. Normal sohbet ediyoruz başka konulara atlayip kızıyor agressiflesiyor. Ki sinirlenecek mevzuda yok ortalikda.

Ne yapacağımı şaştım. . Böyle yap diyor yapıyorum memnun değil yeter ki sussun sevinsin. Biraz sevsin diye elimden gelenin yapıyorum olmuyor. Eskiden böyle değildik eskiden beraber dans ederdik espiri yapardık gülerdik. Derdime derman olurdu bende onun kine. Bazen kızardı bazen küserdik geri 5 dk sonra sarilirdik. Ama artık lafları o kadar ağır ki çok kırılıyorum kaç kerede uyardım söyledim yine ağzıma sicti. Ben ne yaptım? Hatam nerede? Kimsem yok annem yok kendimi yapa yalnız hissediyorum yurtsuz hissediyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok mu ya fikir akıl verecek
Babamla bu zamanlar hiç anlaşamıyoruz neden?