Babamla anlaşamıyorum lütfen akıl verin?

Arkadaşlar nasıl söze başlayacağımı bilmiyorum son bir kaç gündür moralim o kadar bozuk ki maddi durumum olsa gerçekten psikoloğa giderdim ama şu an sizden yardım bekliyorum..20 yasındayım ve babamla 20 yıldır bir kez bile anlaşamadım nefret ediyorum demek istemiyorum ama Allah'ın bildiğini kimseden saklayamam bunu söylerken çoğu insan bencil bir evlat olduğumu düşünebilir ama içimden başka bir duygu gelmiyor ona ne yazık ki.. gelmesi için elimden gelen her eyi yaptım çok denedim onu okadar çok kez affettim ki ailemizde kimse babamı sevmiyor istemiyor o varken misafirliğe bile pek gelen olmuyor ama ben onu o kadar çok affettim ki. Tek çocuk olmama rağmen bir kez baba sevgisini hissetmedim yapmacık hep rol yapıyor beni sevdiğini söylüyor ama insan hissettirir.. Koskoca genç kız oldum ama bana 5 yasındayken nasıl davrandığını dün gibi hatırlıyorum. Yemek yerken önüme akıtıyordum bağrıyordu önümdeki yemeği zorla bitirtiyordu bağrıyordu korkuma ağzıma tıkıyordum sonra lavaboya gidip ağzımdakileri çöpe atıyordum korkudan ağzıma tıkıyordum öyle bir bağrıyorduki yerimden sıçrıyordum küçüktüm tabi korkuyordum ama artık asla korkmuyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymayı çok isterdim babama.. Ama ben yükmüşüm gibi davranıyor ben herzaman öyle hissediyorum oysa bugüne kadar herzaman yoktan anladım anlayış gösterdim. Küçüklüğümü unutamıyorum küfürler etmesini hakaretler etmesini yüzüme üzerime tarak, kumanda vb. şeyler fırlatmasını nasıl psikolojik baskı gördüğümü unutamıyorum. İlk okulda en önde oturuyordum hoca tahtada elinde cetveliyle birşeyler anlatıyordu oher elini kaldırdığında ben hoca bana vurcak sanıyormuşum ellerimle kafamı saklıyormuşum korkup. Bugüne kadar hep senden bir b*k olmaz diye büyüttü beni babam. Herzaman elimden geleni y
Babamla anlaşamıyorum lütfen akıl verin?