Babamla aram hiç düzelmiyor?

Biraz uzun olacak ama lütfen yardımcı olun. Çocuklukta bize oyuncaklar alırdı özel okullarda okuturdu ama genel olarak sevgisini göstermezdi küfrederdi en ufak şeylerde çocukken çok kötü bir şekilde vururdu. Bazen o dövdükten sonra acaba kötü bişey mi yaptım diye hep sorgulardım kendimi üstümde baskı yapardı lokantaya gittiğimizde atıyorum git garsondan şunu iste derdi bende utanıp yapamam dediğimde yapacaksın diye durduk yere herkesin içinde bağırıp kafama vururdu. Hep içim yandı hergün ağlardım onun çok iyi bir baba olması için dua ederdim ama o hiç olmadı hep odama çekilip ağlardım şu an bile yazarken ağlıyorum herkes bizim ne kadar iyi evlatlar olduğumuzu anlatırken o hep nankör gördü vurdu küfretti kızdı en ufak şeylerde babasıyla eğlenen şakalaşan babası çocuğuna iyi davranan çocuklar görünce hep ciğerim yanardı şu an her ihtiyacımı görür Allah razı olsun ama okul tatil oldu eve geldim yarıyıl tatilinde en ufak bir tartışmada * git diyo hep bana kötü davranıyor huyundan gittim her yolu denedim olmadı onu gördükçe dayanamıyorum çocukluğum aklına geliyor kızdımı bana ondan nefret ediyorum ses tonundan nefret ediyorum sırf bu yüzden dışarda okumaya karar verdim napacam ben yarın öldüğünde böylemi hatırlayacam babamı ben küçüklüğümde hep dayak yediğim azar işittiğim için o artık kızınca bende ona saygısızlık yapıyorum tutamıyorum kendimi suç kimde ben neyapabilirim de babamla aramı iyi tutabilirim abim ona hertürlü maddi zararı verir 10 bin lira borç tıktı babama araba çarptı 20 binlira bunun gibi daha birçok şey o iyi evlat ben kötü evladım sırf cevap veriyom diyemi dayanamıyorum ki çocukluktan gelen bir nefretim var böyle durumda olupta düzlten var mı
Babamla aram hiç düzelmiyor?