Arkadaşlar babamla çok kötü kavga ettik konuşmuyoruz ne yapmalıyım?

Burda bütün herseyi yazarsam cok uzun olur ama kısaca şöyle diyim babam açık ve net parayı seven bi insan. Ve cok ters bi insan normal konuşma tarzı bile döver gibi biz onu öyle kabul ettik. Benkm 5 yıllık bi ilişkim var önümüzde ki ayda nisanim var Allah nasip ederse ama en başından beri ilişkimizi istemiyor cok ağır laflar etti. Nisanlimi benim yanıma yakistirmiyormus filan nisanlim hakli olarak duydu alındı. Nisanlimin ona bir miktar borcu vardı bir yıldır geri ödeyemedi babam da lafını yapıp duruyor kac kere aradım hala vermedi söyle böyle sanki yedik parasini. Yani tek bunlar değil her konuda üstüme geliyor. Benkmde artık canıma tak dedi bugün sinir krizi geçirdim masaya elimi vura vura bağırdım çağırdım kapıları çarptım. Sinir hastalığım var bu arada. Simdk yuzume bakmıyor yemek yerken bende onun yüzüne bile bakmadım. Kalp hastası ölürsem annenle senin yüzünden filan diyo. Arkadaşlar ben napiyim tamam o benim babam ama bu şekilde mutluluguma engel olup herssyin lafını yapmaya da hakkı yok. Annem se beni savuncam diye ağır konuştu bela okudu simdi nolcak yarin sabah nasil konusacaz bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Nisanlim ev aldi tapuyu ben gördüm bankaya kilitli kasaya koydu babam inanmiyor hala kuskuluyum kesin bizi kandırıyor diyor adam bizi yalanci yerine koyuyor resmen görmeden inanmam da bilmem neyde
Arkadaşlar babamla çok kötü kavga ettik konuşmuyoruz ne yapmalıyım?