yazılıda en düşük not bana ait. Yardım edin ne yapmalıyım? Çok kötüyüm, çok mutsuzum!

kendimi çok kötü hissediyorum. yazılıda en düşük yazılı notu bana ait. herkes 90 95 100 alırken ben 80 aldım. basit bir yazılııydı ama öyle oldu! kendimi çok kötüü ve çok rezi l hissediyorum zaten derslerim de istediğim kadar yüksek yazılı notunu alamıyorum, çalışsam da. derslere çok önem veririm çünkü ilerde üniversite sınavı olacak. ayrıca arkadaş grubum yok! konuştuğm sınıfta bazı kızlar var onlarla iyi anlaşıyoryum ama yine de aramıozda sınır var olduğunu onların da beni kendilerie çok yakın görmediklerini hisseddbiliyorum. zaten hiç bir zaman arkadaş grubum da olmadı. 5 yada 6 okul değiştirdim artık karakterim gereğiyle mi insan çevresiyle mi yakın bir akadaş grubu edinemedim. her ne zaman yeni sınıflara gelirsem çok umutlanıyorum arkadaşlarla aram son derece iyi ama gittikçe uzaklaşıyorlar benden. aşk hayatım da yok. hiç bir zaman da olmamıştı zaten. aşık olduğum kişiler beni sevmedi hep başlkalarına ait oldular ya da benden hoşlanmış olsa da bir çocuk çevreden dolayı birleşemedik. sürekli ağlamak istiyorum hele ki son zamanlarda çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum hiç okula gelmek istemiyorum moralim bouk olduğundan da ders çalışasım gelmiyor! yardım edin ne yapmalıyım çok kötüyüm çok mutsuzum!
Güncellemeler
+1 yıl
beni üzen 80 aldığım değil sınıfıın en düşük notu olması üstelik de 10 puan farkla
Güncellemeler
+1 yıl
üstelik de her geldiğim sınıfta mutlaka benimle dalga geçen biri olurdu gerçi bu yeni okulumda yine iyi 1 kişi tek ama o da benimle dalga geçmek için fırsat kolluyor sanki
yazılıda en düşük not bana ait. Yardım edin ne yapmalıyım? Çok kötüyüm, çok mutsuzum!