Sizce Gerçek aşk bitermi ? kısada olsa düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Gerçek Aşk Bitmez.
Gerçek Aşk Biter.
Hiç Yaşamadım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gerçek aşk hiç bitermi?dibine kadar yaşıyorsan ,karşındaki seni göklere çıkartıyorsa ve umursamıyorsan ikinizden başkasını.,hayat bu kadar üstüne geliyorken sen sabah uyandığında gülümseyecek bir aşka sahip olduğunu düşünüyorsan ve bunu biliyorsan bitmez işte.karşındaki kızgınlıkla gitse bile aşķ ağır bastığından geri döner.ben şuan böyle bir aşk yaşıyorum.ve o kadar çok seviyorumki ne olursa olsun,başımıza ne gelirse gelsin bırakmadım aşkımı.oda beni bırakmadı.hatalarımızda affettik hep.ve affediyoruz.cünkü affedilmiycek hatalar yapmıyoruz birbirimize.
Aşık Veysel’e sormuşlar: “Sizce aşk nedir?” Aşık Veysel gülümsemiş ve şöyle demiş; ”Seversin, kavuşamazsın, aşk olur…” işte buda o hesap :)
adı üstünde "gerçek" neden bitsin ki? gerçekler, gerçekliğini yitirir diye bir şey var mı bu biraz felsefi bir şey.
bugün gerçek olan yarın değişebilir mi? bunun felsefi yanını tartışmak değil amacım.
ama bugün gerçekse, bir ömür gerçektir.. gerçekse de bitmez..
uzaktan sevebilirsin, aşkı uzaktan yaşamak istersin.. ama istersin.
Paran varsa tamamsın birader para olunca aşk ta olur sadakatta olur köpeğinde olur herşey olur.
Cevap
12Cevap
gercek ask bitmez gercekten hissettiğin gercekse bitmiyor...sadece yaptıklarından ötürü biraz soğuyorsun ama yine bitmiyor, ne biliyim bırakıp gidemiyorsun onu...uzun evlilikler, o sacları pamuk gibi olmus teyzeler amcalar el ele tutusuyorlar, böyle sabahın bir saatinde birlikte sahile cay icmeye falan geliyorlar, birlikte torunlarına hediye alıyorlar falan...böyle bir ask bulmak istiyorum..
bitmez neden bitsin ? Gerçekten birbirine aşık olan iki insan birbirinden vazgeçmez. Ama artık iki kişiden biri illa ki sıkılıyor. Başka arayışlara giriyor ve bitiyor.
aşk bitmez
köşede bir yerde onu görmeyi bekler sadece.
İcinizdeki askı bitirecek kadar cok sey yasattiysa azalabilir, tam olarak gecmez bence
Aşk her zaman biter. Bitmemesi mümkün değil. İnsan ömür boyu aynı kişiye karşı aynı heyecanı duyamaz.
Tutkulu bir aşk 3 yıldır ama saygı üzerine kurulan aşklar çok daha uzun sürelidir
bence her aşk ufak sacma bir kavgadan bile biter insan soguyabilir ama içinde az da olsa sevgi kalır
bu aşk olayını abartmıyor musunuz?
aşk nedir arkadaşım bu kavramın bir geçerliliği kaldı mı artık?
aşk da biter herşey gibi.
Gerçek aşk biter. Gerçeği sahtesi diye ayırmaya gerek bile yok hatta, her aşk bitebilir.
Aşklar yalan ee haliyle yatsıya kadar yanıyor. Biter...
Aşk bitmez sadece yerini sevgi ve saygı alır
asıl soru gerçek aşk var mı:D
benim ki bitti demek ki bitiyormuş
Bitmez. Bitirmezsen tabi.
hayır bitmez, bitmiyor
Kainatta tükenmeyen bir şey var mı ?
gerçek aşk bitmez bitenler çakma aşktır
Gerçek aşk kara toprakta biter.
Gerçek aşk diye bir şey yoktur, aşk aşktır. Evet biter.
Sanmam .
bitseydi ilk ben vazgeçerdim.
karşılıklı sevgi gerçekten varsa bitmez
Ayrılırsın ama asla bitmez.
Peace ^^ brother.
nayır nolamaz bitemezzz..ızz..
biter ama bittikten sonra neye dönüşeceği önemli
hepsi bitiyor
Bizimki bitmez yea :D
bitmez
Gerçek Aşk Biter.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?